dknespl Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Na Hodinkee je měli v ruce a celkem nadšení http://www.hodinkee.com/blog/hodinkee-apple-watch-review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 jako kdyby to stalo par korun, tak doplnek k ajfounu dobry...ale za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 mě by to dávalo smysl, kdyby to mělo slušnou vodotěsnost-třeba na dovolenou potom uplně ideální.... ale takhle nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 No já nevím, zda je to to pravý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Samozrejme, ze nie. Blba farba. Pepsi rules Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Náhodou, Vertu (lepší Nokia) se prodává taky za 250 tis. a prodávají a je to spotřebka. Tím, že jsou Apple watch pro iPhone 5S a výše, tak je kupovat nebudu, kvůli tomu nebudu měnit telefon, tak mám smůlu. Třeba iPhone 7 bude k světu a dostanu chuť vyměnit současný.Jasně, ale Vertu nekoupíš vedle Intersparu Zaujalo mě to, to už se dají pomalu čekat i iPody ve zlatě, u nano by to dávalo smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 (upraveno) Apple se sice moc zlatem nezabývá, ale řada firem nabízí zlacené telefony případně osazené diamanty a ceny jsou pak trochu jinde : http://goldstriker.co.uk/phones/#?p=5 Ješště jedna levnější : http://www.goldgenie.com/cz/gold-plate-your-iphone5s.php Upraveno 11. září 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ta vydrz a neustale nabijeni mi trochu vadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Samozrejme, ze nie. Blba farba. Pepsi rules Jedním tlačítkem si vybereš typ hodinek a druhým barvu a můžeš si zvolit i proskleným dýnkem nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Na druhou stranu ideální řešení pro "kung-fu swappery" jako já.Co dva měsíce změním tapetu na iwatch a ušetřím spoustu prachů za nákupy hodinek a jejich následné brzké prodeje se ztrátou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Apple má širokou základnu programátorů narozdíl od výrobců podobných hodinek a není pro ně naprogramovat tikot hodinek, širší výběr značek, hranaté hodinky budou mít určitě lepší vzhled, samozřejmostí bude pěkné překlápění data, reálný pohyb vteřinovky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Jedním tlačítkem si vybereš typ hodinek a druhým barvu a můžeš si zvolit i proskleným dýnkem nahoru A jak to v tom Applu dělají, že se obrázek zobrazuje i mimo displej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Natrefil někdo na informaci ohledně vodotěsnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Když už je udělali v hranatém tvaru, mohly být spíš čtvercové, než obdélníkové. Např. motiv Rolex (viz výše) nevypadá v obdélníku dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Natrefil někdo na informaci ohledně vodotěsnosti? Water ResistantOne of the most frequently asked question while I was liveblogging the iPhone 6 and Watch event was whether Apple Watch was water resistant. Pogue has got us an answer to that one as well. Apple Watch is water resistant. So you can wear it in the rain, wash your hands with it, and it is resistant to sweating, but you will have to take it off before going for a swim or while getting into a shower. That?s disappointing as I had hoped that it we won?t have to take it off while taking a shower, and it could be able to track activity like swimming. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Čekal jsem spíš jiný tvar, kulatý by byl fajn. Na druhou stranu hranatých hodinek je obrovská spousta. Hranaté hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Keci o ohrozeni CH priemyslu sa vytratili do prazdna a apple predviedol standard tak ako iny vyrobcovia... Za mna: nepaci, tak 3-4 generacie pockam. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Water ResistantOne of the most frequently asked question while I was liveblogging the iPhone 6 and Watch event was whether Apple Watch was water resistant. Pogue has got us an answer to that one as well. Apple Watch is water resistant. So you can wear it in the rain, wash your hands with it, and it is resistant to sweating, but you will have to take it off before going for a swim or while getting into a shower. That?s disappointing as I had hoped that it we won?t have to take it off while taking a shower, and it could be able to track activity like swimming.Díky, je to teda celkem slabota. Čekal jsem aspoň 5 nebo 10 ATM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Je t stylovka nemuzeme cekat 10 ATM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 (upraveno) No řada hráčů z watch industry to má potřebu komentovat, třeba i velký Biver (http://www.businessinsider.com/jean-claude-biver-apple-watch-2014-9) takže na tom asi něco bude. Nevšiml jsem si, že by měli potřebu komentovat třeba Samsung Gear. Upraveno 11. září 2014 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se