Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přemýšlím, že utratím nějaké peníze za upgrade fóra pro Chronomag. A dodavatel cpe jako hezkou věc "Blogy" - něco jako možnost vyfotit si svoje úlovky a nahrát si je sem na nějaké stabilní místo a případně k nim i něco napsat. Docela se mi to zalíbilo, ale Odklízeč je toho názoru, že by tam nikdo své úlovky nezvěčnil. Co si o tom kdo myslíte?

Návštěvník vasco
Odesláno

já se přidám... pár fotek už sem udělal, ale zatím sem se nedostal ke zveřejnění..

Odesláno

ja bych do toho taky sel...... neni duvod se neceho bat,kdyz se nebudou zverejnovat nase ksichty :) je to jako u tuningu taky prezentuji sve auta pro poteseni ostatnich..... a nekradou je!! :)

Odesláno

Použitelné i pro další aktivity jako katalogizace hodinek Prim apod. Sběratelů primek příbývá a svoje úlovky zařazují jak se dá. Žel musím konstatovat, že to chytlo i mně ačkoliv jsem očekával odolnost proti infenkci.

Odesláno

Mě se to taky líbí, ale myslím, že tady i tak bude dost paranoidních jedinců, kteří nám své klenoty neukážou. Někteří lidé se něčeho bojí a myslím, že ani neví čeho, je to jen tak z principu.

Odesláno

Já jsem pro, ikdyž moc úlovků nemám, ale klidně nějakou tu fotku přidám. Rád se podívám i na ostatní. Naopak si myslím, že hodně členů se rádo pochlubí svojí sbírkou :-)

Odesláno

Já jsem pro a klidně bych to nazval něco jako CHLUBIDLO. Vždyť skoro každý, kdo se na tomto webu zaháčkoval, něco prezentoval. Každý rád uslyší, jak má pěkné kousky ve sbírce ;) !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...