Chronomag Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Přemýšlím, že utratím nějaké peníze za upgrade fóra pro Chronomag. A dodavatel cpe jako hezkou věc "Blogy" - něco jako možnost vyfotit si svoje úlovky a nahrát si je sem na nějaké stabilní místo a případně k nim i něco napsat. Docela se mi to zalíbilo, ale Odklízeč je toho názoru, že by tam nikdo své úlovky nezvěčnil. Co si o tom kdo myslíte?
odklizec Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Nemyslim ze nikdo, ale myslim, ze to nebude zivelne
Chronomag Odesláno 1. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Myslíš nějak tak neživelné, jako jsem si představoval provoz já na tomhle fóru?
Japezz Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Ja kdy bych mel neco zajimaveho tak urcite, vubec to neni spatny napad.
odklizec Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Myslíš nějak tak neživelné, jako jsem si představoval provoz já na tomhle fóru? hehe..no kazdy ma pravo na jeden omyl..
Návštěvník vasco Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 já se přidám... pár fotek už sem udělal, ale zatím sem se nedostal ke zveřejnění..
letec Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 ja bych do toho taky sel...... neni duvod se neceho bat,kdyz se nebudou zverejnovat nase ksichty je to jako u tuningu taky prezentuji sve auta pro poteseni ostatnich..... a nekradou je!!
falkkon Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Špatný nápad to není,já se čím chlubit zatím nemám,ale rád se podívám co mám ještě dohánět.
In Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Použitelné i pro další aktivity jako katalogizace hodinek Prim apod. Sběratelů primek příbývá a svoje úlovky zařazují jak se dá. Žel musím konstatovat, že to chytlo i mně ačkoliv jsem očekával odolnost proti infenkci.
PanzerBear Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Ano ano, chci mit sve Sturmanskie na webu, abych kamosum poslal link "tak takove jsou" !!
RomanP Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Mě se to taky líbí, ale myslím, že tady i tak bude dost paranoidních jedinců, kteří nám své klenoty neukážou. Někteří lidé se něčeho bojí a myslím, že ani neví čeho, je to jen tak z principu.
Tazatel Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Já jsem pro, ikdyž moc úlovků nemám, ale klidně nějakou tu fotku přidám. Rád se podívám i na ostatní. Naopak si myslím, že hodně členů se rádo pochlubí svojí sbírkou :-)
rango Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 jasne, len ma bude potom hnevat, ked zistim, ze moje kusky niesu oproti ostatnym vobec zaujimave
georg Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Já jsem pro a klidně bych to nazval něco jako CHLUBIDLO. Vždyť skoro každý, kdo se na tomto webu zaháčkoval, něco prezentoval. Každý rád uslyší, jak má pěkné kousky ve sbírce !
Chronomag Odesláno 3. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2006 OK, ukecali jste mne, jdu do toho - 60 dolarů zasse už není tak moc
Jeremy Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 No jasně - nazvěme to koutek ješitnosti
Jeremy Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Ode dneška mám nový úlovek - kdy už ho budu mít kam nalepit?
saboter Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Ehm , uhm, ehm .. dovolím si podotknúť ze ono niečo také podobné v podstate už existuje. Teda vlákno kde sa často zjavovali fotky hodiniek len za účelom prezentovať ich. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se