Návštěvník dabelM Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Ahoj, uvažuji že bych prodal svoje rok používané Junghans Meister Attache Chronoscope. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 22. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Díky, ale musí být nové, je to dárek k narozeninám
Danny_1989 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 i tak bych možná zkusil tu Certinu v baterce, ať už DS-2 Chrono nebo DS Podium GMT, ač jsou to tzaky sportovní chronografy, působí tak nějak více "společensky"...
Kluk jako buk Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tak to to ještě dopadlo docela dobře...
Danny_1989 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 je pravda, že za 20K by se našli i lepší kandidáti, ale hlavně že z toho nebyl Hilfiger, Armani, Boss nebo podobné čínské šmečko...
Kostra Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Dle mého výborná volba, taky po nich pokukuju. Sehnat za ty prachy termokompenzovaný quartz se stopkama na setiny je u jiných akceptovatelných značek téměř nemožné. Škoda, že se s námi pan právník nepodělí o živé dojmy, docela by mě to zajímalo.
Ondoni Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 On je dostane až za delší dobu, ale pokud se s nima potkám na živo, nějaké info hodím. Jinak v podstatě vybírala paní, já jsem ji svými a vašimi tipy vlastně nasměroval spíš ke značkám. Myslím, že zvolila dobře. Pro mě to byl trochu oříšek, tohle není uplně design, který bych volil, mám radši jednoduchost. Každopádně díky za vox chronopopuli.
kuncák7 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tak podle začátku nakonec vybrala docela dobře.
Ondoni Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Anžto je to vyřešený, tak zamykám. Ještě jednou díky všem, kteří přispěli!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.