Porotrico Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Ahoj vespolek, před pár dny mi dorazily hodinky Omega Aqua Terra. Protože se mi opravdu moc líbí, tak se asi stanu Omega fandou. Jenže Aqua Terra jsou více méně (spíše více) společenské hodinky. Hodí se jen ke slušnějšímu oblečení. Jenže já v práci nemusím (a nechodím) v obleku ani v košili s kravatou. Takže bych chtěl nějaké trošku více sportovnější hodinky a připadají v úvahu jen dva typy. Oba jsou Seamastery (sorry, ale Speedmastery se mi nelíbí, ani MoonWatch ne). 1. Seamaster Bondovky Co-Axial, Ref No. 2220.80 (takže modrý ciferník), případně ještě ta stejná verze s GMT komplikací, neboli Ref. No. 2535.80.00 2. anebo Planet Ocean s oranžovou lunetou a kovovým tahem, takže Ref. No. 2209.50 (případně jen černé s červenými číslicemi na pozici 6, 9 a 12, což je 2201.51). Teď odkazy na obrázky: 1. Seamaster Bondovky Klasické Bondovky - 2220.80 http://www.omega.ch/index.php?id=286&d...&no_cache=1 Klasické Bondovky s GMT komplikací - 2535.80 http://www.omega.ch/index.php?id=288&d...&no_cache=1 2. Seamaster Planet Ocean Oranžová luneta - 2209.50 http://www.omega.ch/index.php?id=557&d...&no_cache=1 Černá luneta, červené (skoro oranžové) číslice na ciferníku - 2201.51 http://www.omega.ch/index.php?id=557&d...&no_cache=1 Proč Bondovky - jsou lehčí, tenčí a jsou zase tak trošku více univerzální (více sport, trošku méně společenskost). Proč ne Bondovky - jsou velmi, ale velmi profláknuté a všude hodně inzerované. Proč Planet Ocean - jsou to opravdu pořádné hodnky do nepohody a mám pocit, že vydrží skoro vše a nejsou tak profláknuté. Proč ne Planet Ocean - jsou možná až moc veliké (i verze 42 mm), jsou hodně těžké a jsou snad jen sportovní (nerad bych měl na zápěstí něco, co vypadá jako pěst na oko). Tak a teď "Babo raď!", tedy ne babo, ale kolegové z tohoto fóra. Co byste si vybrali a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Varianta 2.2. - bo se mi líbí nejvíc - bo bych je chtěl - bo, když si je koupíš, tak je budeš nosit i za mě - bo na ně nemám Upraveno 13. června 2007 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) To máš těžký! Ale sú to dosť príjemné ťažkosti vyberať si hodinky . Ja by som šiel ... no ... asi do tých Seamasterov. Na Planet ocean mi vadia tie oranžové čísla. Síce to ladí s oranžovou lunetou, ale ja zasa oranžovú na hodinkách moc nemusím. (ale keď často nosíš niečo oranžové ). takže tak. Navyše Seamastery majú krajší ťah, zdobnejší. Upraveno 13. června 2007 uživatelem Lovap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Osobne bych volil variantu 2.2 - tak nejak se mi libi nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Černá luneta, červené (skoro oranžové) číslice na ciferníku - 2201.51 Mam je na ruce a jsem s nimi velmi spokojen, presnost naprosto dokonala cca +1s/den. Tezke mi teda neprijdou vubec. Pokud chces nejake real fotky napis. Upraveno 13. června 2007 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Mam je na ruce a jsem s nimi velmi spokojen, presnost naprosto dokonala cca +1s/den. Tezke mi teda neprijdou vubec. Pokud chces nejake real fotky napis. Tak to by bylo skvělé. Sice jsem si je u hodináře prohlížel, ale tak nějak si u hodináře nikdy nevšimnu všech detailů. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Tak to by bylo skvělé. Sice jsem si je u hodináře prohlížel, ale tak nějak si u hodináře nikdy nevšimnu všech detailů. Díky moc. Par obrazku mas v mailu. P.S. Nejsem fotograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Osobne bych mozna tuhle fazi preskocil a sel radsi do Speedmasteru Pro, znamejsich pod prezdivkou Moonwatch. Jsou spolecensky a poslouzi jako sportovni (pokud se ovsem nechces potapet nebo plavat, coz by mohlo vyplynout z vyberu "vodnich" hodinek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Par obrazku mas v mailu. P.S. Nejsem fotograf Děkuji za fotky. Jsou moc hezké a vůbec nefotíš špatně. Mně se designově asi taky nejvíce líbí Tvoje PO, ale vůbec nejsou společenské (byť neformální). Nejraději bych si koupil oboje - Tvoje PO a k tomu ty Bondovky. Ježe to by pak se mnou doma nemluvily nejméně dva měsíce ani dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Osobne bych mozna tuhle fazi preskocil a sel radsi do Speedmasteru Pro, znamejsich pod prezdivkou Moonwatch. Jsou spolecensky a poslouzi jako sportovni (pokud se ovsem nechces potapet nebo plavat, coz by mohlo vyplynout z vyberu "vodnich" hodinek). No já bych to udělal stejně, ale Porotrico píše, že se mu nelíbí, takže z jeho výběru bych zvolil Planet Ocean černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Osobne bych mozna tuhle fazi preskocil a sel radsi do Speedmasteru Pro, znamejsich pod prezdivkou Moonwatch. Jsou spolecensky a poslouzi jako sportovni (pokud se ovsem nechces potapet nebo plavat, coz by mohlo vyplynout z vyberu "vodnich" hodinek). Díky za Tvůj příspěvěk, ale MoonWatch znám a je to přesně to, co nechci, protože se mi nelíbí. Ostatně v mém prvním příspěvku jsem to napsal, že nemám rád žádné SpeedMastery, včetně MoonWatch, a to jak ve verzi s Hesalite watch glass, tak ve verzi Sapphire watch glass z obou stran. Ale jinak díky za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Aha... ted jsem si to precetl :-) Omlouvam se, jak je to horko, tak mi odstavaji synapse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Aha... ted jsem si to precetl :-) Omlouvam se, jak je to horko, tak mi odstavaji synapse... Myslíš, že acetylcholin neprochází v synaptickém knoflíku? Anebo že axony jsou nějak volně ložené? Jinak se samozřejmě nic nestalo a ještě jednou díky za názor. Upraveno 13. června 2007 uživatelem Porotrico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Varianta 2.2. - bo se mi líbí nejvíc - bo bych je chtěl - bo, když si je koupíš, tak je budeš nosit i za mě - bo na ně nemám jedna z nejpěknějších reakcí, co jsem tu poslední dobou četl. thumb up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Myslíš, že acetylcholin neprochází v synaptickém knoflíku? Anebo že axony jsou nějak volně ložené? Jinak se samozřejmě nic nestalo a ještě jednou díky za názor. Kolik teďka stojej nový bondovky na krámě v ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 verze 2.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Tezka volba ta PO barva, tezka. Nevim jestli to pomuze ale 2.1 nebo 2.2. Jen jestli k tem cernejm AT dalsi cerny hodinky nubodou tak trochu to samy. Sportlich hodinky si muzou podle meho trochu zivejsi, k obleku uz hodinky mas. Jho to jsou krasny starosti, kazdopadne koukas spravnym smerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Kolik teďka stojej nový bondovky na krámě v ČR? Klasické Bondovky 2220.80 stojí cca. 69 tisíc. Bondovky s GMT stojí cca. 80 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Tezka volba ta PO barva, tezka. Nevim jestli to pomuze ale 2.1 nebo 2.2. Jen jestli k tem cernejm AT dalsi cerny hodinky nubodou tak trochu to samy. Sportlich hodinky si muzou podle meho trochu zivejsi, k obleku uz hodinky mas. Jho to jsou krasny starosti, kazdopadne koukas spravnym smerem No právě. Byl jsem v Carollinum se kouknout na Bondovky a na Planet Ocean s oranžovými číslicemi a černou lunetou. Pěkně mě naštvali, protože měli jen malé Bondovky (takové ty middle-size, to je jak pro děti nebo ženy) a pak PO zase jen ty obrovské 45,5 mm. A pořád nejsem rozhodnut. Bondovky mají krásné gravírování (ty vlnky mě fakt dostávají a vůbec mi nepřijdou kýčovité, i když tento názor slýchávám poměrně často). Planet Ocean jsou takové živější, ale na můj vkus příliš tlusté a poměrně těžké. A já nejsem člověk, který se chce potápět do obrovských hloubek, takže výhodu 600 m (byť laboratorních) moc nevyužiju. Ach jo. Stejně to nakonec dopadne, že si koupím oboje. A pak můžu jít bydlet pod most... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 ... příliš tlusté a poměrně těžké. Fakt nejsou, staci je mit chvilku na ruce a uvidis. Ty 45mm jsou mnohem tezsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se