Frantik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Tak se nediv Jirko a založ si sekci na Fejsbůčku nebo dělej Jůtubera a těm pardalum to vysvětli :-)
Jiří_99 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Tak se nediv Jirko a založ si sekci na Fejsbůčku nebo dělej Jůtubera a těm pardalum to vysvětli :-)Já se ale divím. Doba jde kupředu, tak to prostě je.Tyhle ty smartwatch jdou okolo mě, akorát mi přijde úsměvné jak se to tady řeší. Hodinky to jsou, i když "všelijaké". Dokonce chtré hodinky. Tak proč by to nemělo mít vlastní sekci, když jsou tady sekce i s většíma kravinama. Edit: S tím jůtůberem jsi mě pobavil.. Zrovna já jsem vskutku ideální typ na takovou pí*ovinu.. :D Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem Jiří_99
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Myslim ze mechanické hodinky sú zo svojej podstaty konzervatívna téma a netrápi ich ze doba ide dopredu. Nech si ide kam chce. Ale SmartWatch si to svoje vlákno zaslúžia,určite. Veď tu nikto nikomu nebráni rozvijat tu tému. Ale na samostatnú sekciu to asi nebude.
Frantik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Tady na fóru není povinnost zakládat vlákna a sekce. Takže "mely by mít", ale nemaj :-) A je to asi dobře. Zájem o to není a natáhlo by to sem decka, který to nosej :-) Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem Frantik
Jiří_99 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Tady na fóru není povinnost zakládat vlákna a sekce. Takže "mely by mít", ale nemaj :-) A je to asi dobře. Zájem o to není a natáhlo by to sem decka, který to nosej :-)S tímhle naprosto souhlasím.. Když ten zájem není až takový, což tady asi nebude nikdy, tak v podstatě není co řešit.. A tím bych to asi i ukončil.
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Uz nejakou chvili premyslim, jestli si Frantik, Jiri, Ivan a spol delaji prdel, nebo ne, ale ziskal jsem dojem, ze to mysli vazne. Takze to zkusim naposledy - SEKCE PRO CHYTRE HODINKY UZ JE NA FORU DELE NEZ ROK (jako podsekce digitalek ) A I V TOMTO VLAKNU JE TO UZ NEKOLIKRAT ZMINENO!!! http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/101-chytr%C3%A9-hodinkyfitness-n%C3%A1ramky/
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Asi si zamienam sekciu, subforum a vlakno. Myslel som ze sa diskutuje o tom vytiahnut to nejako "vyssie" do hlavneho menu.
Jiří_99 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) TO filo-boxer: Já jen "nahlas" zauvažoval nad již dávno vzniklou sekcí v nesmyslně řešeném tématu.. Toť vše. Ale můžeš to brát jako prdel.. Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem Jiří_99
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 A máme to :-)Asi si zamienam sekciu, subforum a vlakno. Myslel som ze sa diskutuje o tom vytiahnut to nejako "vyssie" do hlavneho menu.TO filo-boxer: Já jen "nahlas" zauvažoval nad již dávno vzniklou sekcí v nesmyslně řešeném tématu.. Toť vše. Ale můžeš to brát jako prdel.. Tak Ivan je popleta, to je jasne Jiri si delal prdel a Frantik......u toho clovek nikdy nevi. A za vola jsem ted zase ja.
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Tak Ivan je popleta, to je jasne Niekedy beriem temu tak pedantne a vazne az som na smiech. Cim je bezvyznamnejsia tema tym ju beriem vaznejsie. Cim menej sa ma tyka tym urputnejsie nad nou premyslam. A inokedy ked zartujem nikto sa nesmeje. Cudne. Zivot (nie len na internete) je plny omylov, nedorozumeni a dobre myslenych/zle pochopenych cinov. Co to zas melem. ????!!!!!! A ked tu niekomu radim aky ma kupit rum tak si ho hadam aj idem naliat. Tak.
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Rozumím a měju se. Ale tím nemyslím, že jsi k smíchu. Jdu si nalít Diplomatico.
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Jdu si nalít Diplomatico. uz sa stalo aj u mna, nejako som aj ja siahol po Diplomatico tak na zdravie. A citam ze prebehlo demo obsadenia Prahy silami Daes. Esteze som si predtym nalial.
Jiří_99 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Niekedy beriem temu tak pedantne a vazne az som na smiech. Cim je bezvyznamnejsia tema tym ju beriem vaznejsie. Cim menej sa ma tyka tym urputnejsie nad nou premyslam. A inokedy ked zartujem nikto sa nesmeje. Cudne. Zivot (nie len na internete) je plny omylov, nedorozumeni a dobre myslenych/zle pochopenych cinov. Co to zas melem. ????!!!!!! A ked tu niekomu radim aky ma kupit rum tak si ho hadam aj idem naliat. Tak.
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 dyt je to podsekce digitalek, co vam na tom kurva nestaci? chytry hodinky nejsou hodinky, zadna sekce nebude. nejradsi bych prodeje tech kramu presunul do sekce ostatni ke kafevaricum a jetym pneu a po uskutecneni obchodu je rovnou mazal. a vazne nejsu dedek nad hrobem, jen je mi ze vsech apple watchu a samsung gearu na bliti.
Frostie Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 dyt je to podsekce digitalek, co vam na tom kurva nestaci? chytry hodinky nejsou hodinky, zadna sekce nebude. nejradsi bych prodeje tech kramu presunul do sekce ostatni ke kafevaricum a jetym pneu a po uskutecneni obchodu je rovnou mazal. a vazne nejsu dedek nad hrobem, jen je mi ze vsech apple watchu a samsung gearu na bliti.no konečně trochu rozumnej názor, díky mistře. +1
ivan_989 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 chytry hodinky nejsou hodinky... je mi ze vsech apple watchu a samsung gearu na bliti.[/font][/color]Blijeme spoločne Tú argumentacnu perlu si v každom prípade musím zapamätať. Boty do vody nie sú boty. Elektrický srobovak není srobovak Atď. Vyvrátim čo len budem chcieť. Moc sa mi to ľúbi.
Mareka01 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Hodinky Nemám je, nepotřebuju je, nepožaduji pro ně extra sekci, ale myslím, že to jsou (alespoň dle funkce/definice) hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se