Rodriguez Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Jak pisu v popisu nahore. Rad bych si poridil nejake poradne potapky, idealne neco neobvykleho s cernym nebo bilym cifernikem. Bracha mi ted jedny pred nosem prodal, tak bych si neco poridil sam pro sebe. Ale nevim z ceho vybrat dle parametru vyse. A protoze mezi me velike zaliby patri hloubkove ponory, tak potrebuji aby mely: velmi dobrou lumi a vynikajici citelnost pod vodou s tim souvisi i velikost min. 44mm.dostatecny WRidealne dost masivni na kovovem naramkune PVD urcite safir, idealne s vnitrnim antireflexem Ze znacek nebo konkretnich typu mam favorizovene Crepas Cayman, Oris Carlos Coste - nevim jestli jsou jeste v prodeji a Tag Heuer Aquaracer. Ze zde prosluleho Seika se mi nic moc nelibi, ale kdyz to bude splnovat parametry, proc jej nedat do vyberu . Budget je 30000Kc, v pripade zajimave nabidky jsem ochoten jej mirne navysit. Za kazdy dobry tip navrch budu rad.
Sphinxx Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Aqváče máš 42mm, kdyžtak mě opravte, ale docela mě zarazilo, že se dají nový sehnat kolem 30tkč, z tohohle výběru snad jedině Crepas nebo Oris.
tano Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Vim, ze jsou pres Tvuj rozpocet, ale urcite splni Tve ocekavani Seiko Marinemaster 300m, nebo jako dalsi variantu bych videl Orient Star 300m, ty jsou levnejsi. Jukni na ne.
tano Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Chce safír a seika se mu nelíběj:).Ale,ale. Safir jde dokoupit a k Seiku se tak negativne nevyjadril, jak tady prezentujes.)))
Micey Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Tak Oris ProDiver, rekl bych. Daj se koupit za dobry penize, osobne me tam stve ta guma kolem lunety, lec hodinky to jsou jinak povedeny..
cigi Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Nejlevnější opravdový tradiční potápky jsou DOXA a SQUALE, jakkoli jsou ty současný kdovíjak autentický remaky. ORIS už jsou kapinku na tý qausi straně, ale jsou výborný, zejména diver regulátor je originální a má myslím už renomé. Kdybys chtěl něco méně otřelého, tak Muehle Glashuette je současný německý expert v týhle oblasti. A totální extravagance je legendární AURICOSTE spirotechnique, ale tak daleko sotva zajdeš, to je pro chronomagory. Upraveno 20. září 2014 uživatelem cigi
HB63 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Za rozumný peníze třeba Steihart Triton 30ATM nebo Triton 100ATM. zdroj zdroj
wizard-ov Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Laco Atacama ? Má WR 500m, lumi je slušná (ale ne jako Seiko) na černém meshi vypadá perfektně...
Rodriguez Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Dobry vecer. Diky za tipy. Ty Laco se me libi. Nasel sem jeste tyhle Orisky: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/oris-73376827154mb jsou moc pekny, myslite ze by se daly sehnat nekde levneji s plnou zarukou, popripade nazor na tyhle stroje? Jinak ty Laco se dají i na tahu?
Sphinxx Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Ty Laca tu měl snad Manťák, jestli si pamatuju správně ... ale myslím, že jsou jen na gumě nebo se pletu? Jinak jsem nějakým omylem vyštrachal tohle: http://www.chronoshop.cz/nauticfish-msc/nauticfish-msc-one-2000m-pvd 2km by Ti mohli stačit woe , ale neznám tuhle značku, nicméně nevypadá to úplně zle. Na tahu za 35, na gumě 31.
Kex Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Orisky ProDiver můžeš mít za půlku (oproti Koscomu) zde: http://www.jomashop.com/orprwa.htmlOsobní zkušenost s JomaShopem velmi pozitivní (moje žena odtamtud má Oris Aquis), akorát je trochu problém je dostat do Čech - ideální, pokud máš cestu do USA nebo někoho, kdo by Ti je přivezl. Poslat poštou a nechat proclít je šílenost... 1
M-72 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Vzal bych tyto. (no nemaj tah). To by se určitě dalo časem pořešit... http://www.stowa.de/lshop,showdetail,141124653520870,en,1411246545-20992,zubehoer.spezielle_angebote,prodiverschwarzzeigerlimette,8,Tshowrub--zubehoer.spezielle_angebote,.htm Upraveno 20. září 2014 uživatelem M-72
Sphinxx Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Ty woe, jak se mi ORISky nelíbí, tak tam mají zajímavý modely, ale hlavně za úplně jiný ceny ... mazec. Ta Stowa u nás nemá žádné zastoupení v ČR?
Rodriguez Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Kexi dekuju za odkaz, bohuzel tam nikoho nemam a momentalne ani nevim o nikom kdo by tam jel. Ta stowa nevypada zle na kuzi co sem tak koukal. Ja bych rad koupil neco tady, aby se to dalo vyzkouset. Tohle je vsechno mimo CR. Upraveno 20. září 2014 uživatelem Rodriguez
M-72 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Ty woe, jak se mi ORISky nelíbí, tak tam mají zajímavý modely, ale hlavně za úplně jiný ceny ... mazec. Ta Stowa u nás nemá žádné zastoupení v ČR? Stowa zastoupení nemá. Kupuje se přímo od nich. Na tyto potápky se ani nečeká jsou ihned k dispozici :-) Mám je a jsou fajn, jen ten kaučuk jsem si dal naruby.
Sphinxx Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Hmm, hmm a měl bys nějaký wristshot na ruce?
Honza.manta Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Tak ty Nautic mi udělaly díru do hlavy, asi se mi líběj. Fuj na to!
Sphinxx Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 No mě právě taky, ale já momentálně potápky nepotřebuju ... naštěstí .
Rodriguez Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Davide, z toho co tu zatim je vedou jednoznacne Orisky,ale sou za randalek tady v Koscomu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se