Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak pisu v popisu nahore. Rad bych si poridil nejake poradne potapky, idealne neco neobvykleho s cernym nebo bilym cifernikem. Bracha mi ted jedny pred nosem prodal, tak bych si neco poridil sam pro sebe. Ale nevim z ceho vybrat dle parametru vyse. A protoze mezi me velike zaliby patri hloubkove ponory, tak potrebuji aby mely:

• velmi dobrou lumi a vynikajici citelnost pod vodou s tim souvisi i velikost min. 44mm.
  • dostatecny WR
  • idealne dost masivni na kovovem naramku
  • ne PVD 
  • urcite safir, idealne s vnitrnim antireflexem

Ze znacek nebo konkretnich typu mam favorizovene Crepas Cayman, Oris Carlos Coste - nevim jestli jsou jeste v prodeji a Tag Heuer Aquaracer. 

Ze zde prosluleho Seika se mi nic moc nelibi, ale kdyz to bude splnovat parametry, proc jej nedat do vyberu :)

Budget je 30000Kc, v pripade zajimave nabidky jsem ochoten jej mirne navysit.

Za kazdy dobry tip navrch budu rad. 

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Aqváče máš 42mm, kdyžtak mě opravte, ale docela mě zarazilo, že se dají nový sehnat kolem 30tkč, z tohohle výběru snad jedině Crepas nebo Oris.  

Odesláno

Vim, ze jsou pres Tvuj rozpocet, ale urcite splni Tve ocekavani Seiko Marinemaster 300m, nebo jako dalsi variantu bych videl Orient Star 300m, ty jsou levnejsi. Jukni na ne.

Odesláno

Chce safír a seika se mu nelíběj:).

Ale,ale. Safir jde dokoupit a k Seiku se tak negativne nevyjadril, jak tady prezentujes.)))

Odesláno (upraveno)

Nejlevnější opravdový tradiční potápky jsou DOXA a SQUALE, jakkoli jsou ty současný kdovíjak autentický remaky. ORIS už jsou kapinku na tý qausi straně, ale jsou výborný, zejména diver regulátor je originální a má myslím už renomé. Kdybys chtěl něco méně otřelého, tak Muehle Glashuette je současný německý expert v týhle oblasti. A totální extravagance je legendární AURICOSTE spirotechnique, ale tak daleko sotva zajdeš, to je pro chronomagory.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Ty Laca tu měl snad Manťák, jestli si pamatuju správně ... ale myslím, že jsou jen na gumě nebo se pletu?

Jinak jsem nějakým omylem vyštrachal tohle: http://www.chronoshop.cz/nauticfish-msc/nauticfish-msc-one-2000m-pvd 2km by Ti mohli stačit woe :D , ale neznám tuhle značku, nicméně nevypadá to úplně zle. Na tahu za 35, na gumě 31.

Odesláno

Orisky ProDiver můžeš mít za půlku (oproti Koscomu) zde: http://www.jomashop.com/orprwa.html

Osobní zkušenost s JomaShopem velmi pozitivní (moje žena odtamtud má Oris Aquis), akorát je trochu problém je dostat do Čech - ideální, pokud máš cestu do USA nebo někoho, kdo by Ti je přivezl. Poslat poštou a nechat proclít je šílenost...

• Dát hlas 1
Odesláno

Ty woe, jak se mi ORISky nelíbí, tak tam mají zajímavý modely, ale hlavně za úplně jiný ceny ... mazec. Ta Stowa u nás nemá žádné zastoupení v ČR?

Odesláno (upraveno)

Kexi dekuju za odkaz, bohuzel tam nikoho nemam a momentalne ani nevim o nikom kdo by tam jel. Ta stowa nevypada zle na kuzi co sem tak koukal. Ja bych rad koupil neco tady, aby se to dalo vyzkouset. Tohle je vsechno mimo CR. 

Upraveno uživatelem Rodriguez
Odesláno

Ty woe, jak se mi ORISky nelíbí, tak tam mají zajímavý modely, ale hlavně za úplně jiný ceny ... mazec. Ta Stowa u nás nemá žádné zastoupení v ČR?

Stowa zastoupení nemá. Kupuje se přímo od nich. Na tyto potápky se ani nečeká jsou ihned k dispozici :-)

Mám je a jsou fajn, jen ten kaučuk jsem si dal naruby.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...