stosi Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Ahoj, rád bych vás poprosil o tipy ke koupi dámských hodinek.Celkem bezradně prolézám internet a nedaří se mi najít nic vhodného, v podstatě ani netuším, kde všude bych se měl podívat (napadlo mě Seiko, víc nic, ale obchody, co jsem obhlédnul, jsou velice chudé na dámské modely). Základní představa je taková, že do nich nechci vrazit víc, než 6.000,- korun.Styl: buď "oblekovky" nebo nějaké sportovnější, co jdou vzít na kůži do kanclu, ale třeba i na hory. Sám ještě nevím, které chci koupit - rozhodnutí se bude odvíjet od vašich tipů.Rozhodně ne quartz, ale automaty příp. manuální nátah (netuším, zda-li je to reálná představa, ale nedávno jsem v limitu koupil SKX007 a jsem moc spokojený).Nositelkou by pak měla být mladá slečna.Díky za tipy.
USER47 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 (upraveno) Přihoď dva litry na tohle:http://www.chronoshop.cz/laco-marine/laco-madrid Pohodlná a ne úplně dámičkovská velikost, univerzální design, značka s historií, slušnej automat, safír. Upraveno 21. září 2014 uživatelem USER47
stosi Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Velikost?Není rozhodující. Prostě dámské.
stosi Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Přihoď dva litry na tohle:http://www.chronoshop.cz/laco-marine/laco-madridTohle mi uniklo. Děkuji za tip, zapřemýšlím nad nimi. Ten strojek Laco21 to je nějaká mutace ety nebo miyoty?
USER47 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Je to miyota 821A. Netuším, proč to značej tak, jak to značej:).
jakubmateju Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Ahoj, mám podobnou prosbu, doporučení na dámské hodinky kolem 10tis. jsem tu moc nenašel. Laco vypadají super, jen jsou pro naše účely moc robustní. Nějaký nápad? Velikost do 34, klasický vzhled, bez zlatých (pozlacených) prvků, kožený pásek, automat není potřeba (ale potěší). Co zaujalo:http://www.chronoshop.cz/laco-used-look/laco-used-look-861869http://www.hodinky.cz/tissot-pinky-t084-210-16-017-03.html tam je divný ten dlouhý pásekhttp://www.chrono24.cz/longines/primaluna-quartz-30mm--id2307557.htm?dosearch=true&searchexplain=false&resultview=list&pageSize=120&sortorder=1&maxAgeInDays=0&watchTypes=U&manufacturerIds=149&gender=1402&priceTo=20000&glass=205&glass=0&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htmpřes finanční limit a nejsem si jist stříbrným tahemNenašel jsem ani žádné decentní Primky... Díky!
T1000 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 (upraveno) @jakubmateju: Až si budeš jistý kovovým náramkem, mrkni na Bulovu - quartz, ale prďácky plynulý chod vteřinovky. S páskem i náramkem by mohlo zaujmou třeba na toto se safírem + AR ( chronoshop) . Jináč se nemusíš stydět založit nové vlákno, když už teda máš aspoň představu, co by se líbilo. Je to lepší, než se cpát jinému do vlákna jeho . Upraveno 27. září 2014 uživatelem T1000
stosi Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 No, tak jsem nakonec objednal SKX013 a pár dámských nato strapů....
Baldic Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 To je zvlastni predstava damskych hodinek, ale proti gustu zadny disputat .-)
stosi Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 (upraveno) To je zvlastni predstava damskych hodinek, ale proti gustu zadny disputat .-)Ale jo, podle mě budou fajn - díval jsem se na netu, a našel jsem i nějaké fotky holek s SKX007, musím říct, že se mi to na nich docela líbilo.Takže SKX013 se nebojím. edit:Fotky z netu SKX007/9 a jednou SKX013 (v popisu fotky bylo: "My girlfriend got me an skx009 and she got herself an skx013 because shes awesome."). Maximálně to bude úlet, co peněženku nebolí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. září 2014 uživatelem stosi
tenge Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Sorry z or ale u druhé fotky člověk hodinky nevidí .. Upraveno 3. října 2014 uživatelem tenge
stosi Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Sorry z or ale u druhé fotky člověk hodinky nevidí ..Já je tam vidím. Bylo to pro ilustraci - není to jako pěst na oko. Jinak hodinky už jsou doma. Zatím foto na mé ruce, pak dodám na dámské ruce s vhodnějšími nato. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Tak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Boa jeho, som nevedel, že tie Seiko sú tak sexi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se