Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechal jsem se inspirovat jedním známím zahraničním fórem   :whistle:  a založil tohle,

myslím, zajímavé téma. Ukažte jaké hodinky by jste nikdy neprodali a proč.

Máte k nim citovou vazbu, je to dárek, dědí se z generace na generaci?

Nebo platí nikdy neříkej nikdy.

Odesláno

Neprodal bych hodinky ani žádnou jinou věc, kterou jsem dostal jako dárek a také hodinky, ke kterým bych měl nějakou citovou vazbu, případně ty, které by měly příběh "vyšší ceny" než samotné hodinky. Všechny ostatní i když je třeba neprodávám mají svojí cenu, za kterou bych je klidně do světa na zkušenou poslal - mimo těch vyjmenovaných případů jsou to jenom věci, navíc v dnešní době snadno nahraditelné :whistle:

Odesláno

V tuhle chvili bych neprodal Orienty, ktere semnou absolvovaly seskok padakem. Jak pise Dany, never say never again, a za x let se to muze zmenit.

Zadne hodinky po dedovi zatim bohudik nemam...

Odesláno

tak tento problém jsem taky teoreticky řešil. Nejsem sběratel pouze uživatel a 6 kusů je moc, stejně leží. Úrdržbu všech jsem zajistil a pok je vemu jednou za rok. Nakonec zůstalo jen u přání ale nedal jsem pryč žádné. snad až něco nakoupím a zlomím se a půjdou do světa největší ležáci :gora:

Odesláno (upraveno)

Neprodal bych hodinky po dědovi a tátovi. Takže citová vazba. Děda je už leta mrtev, ale hodinky po něm každý den natahuji. Je to takové hezké každodení připomenutí blízkého člověka.

Upraveno uživatelem rur
Odesláno

Neprodal bych ani za nic staré Festiny, které jsem dostal k třicítce od mamky, i proto, že je už dávno po smrti. A taky se mnou prošly nejhezčí roky života. Mám je v šuplíku a vytahuju je pokaždé na ryby a do přírody.

Odesláno

Mám kapesní Omegy po pradědovi a Primky po dědovi, ty bych neprodal ani za hroudu zlata. Rovněž tak jednou budu mít bohužel i hodinky po tátovi. Všechno to pak dostane můj kluk a doufám, že k tomu bude mít stejný vztah.

Odesláno (upraveno)

prodal bych i vlastni babicku :) je fakt, ze moralni hledisko u me prilis nevitezi, a pokud se mi dohodnuta cena pozdava, jsem ochoten prodat temer vse...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Návštěvník Ondra
Odesláno

Nikdy bych neprodal hodinky po dědovi... mají hodnotu citovou, ne finanční.

Odesláno

V životě ani za milion TISSOT V8 moto gp, které jsem dostal od táty k třicátým narozeninám. Dále ani za boha Omega kapesní po dědovi. Takže, jak říkáte nic, k čemu mám citovou vazbu. A když tak přemýšlím, tak ani Tagy mé přítelkyně, jelikož by mě asi uřízla hlavu"

Odesláno
svojí první Primky ze IV. třídy ZŠ :wub:

ja bych taky neprodal svoje prvni hodinky Primky z prvni tridy.

dostal jsem je za same jednicky na vysvedceni :flex:  

potom uz se to ale neopakovalo-ani same jednicky ani hodinky :bangin:

Odesláno
ja bych taky neprodal svoje prvni hodinky Primky z prvni tridy.

dostal jsem je za same jednicky na vysvedceni :flex:

potom uz se to ale neopakovalo-ani same jednicky ani hodinky :bangin:

Já mám takový pocit, že v první třídě se dávala pouze jedna známka. Tedy alespoň na sklonku minulého tisíciletí.....

Odesláno
Já mám takový pocit, že v první třídě se dávala pouze jedna známka. Tedy alespoň na sklonku minulého tisíciletí.....

v pololeti byla jedna znamka, ale na konci roku jich bylo sedm :smoke:

Odesláno
Neprodal bych zadne s napisem Majetek vojenske spravy - tech si cenim nejvic, protoze se hodne spatne shanely.

Priklanim se taky k teto verzi. Sehnat dneska pekne a v dobrem stavu Longines,Lemania a Eterna - MVS neni vubec jednoduche.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...