danycz Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Nechal jsem se inspirovat jedním známím zahraničním fórem a založil tohle, myslím, zajímavé téma. Ukažte jaké hodinky by jste nikdy neprodali a proč. Máte k nim citovou vazbu, je to dárek, dědí se z generace na generaci? Nebo platí nikdy neříkej nikdy.
spiderer Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Neprodal bych hodinky ani žádnou jinou věc, kterou jsem dostal jako dárek a také hodinky, ke kterým bych měl nějakou citovou vazbu, případně ty, které by měly příběh "vyšší ceny" než samotné hodinky. Všechny ostatní i když je třeba neprodávám mají svojí cenu, za kterou bych je klidně do světa na zkušenou poslal - mimo těch vyjmenovaných případů jsou to jenom věci, navíc v dnešní době snadno nahraditelné
Jakubisko Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 V tuhle chvili bych neprodal Orienty, ktere semnou absolvovaly seskok padakem. Jak pise Dany, never say never again, a za x let se to muze zmenit. Zadne hodinky po dedovi zatim bohudik nemam...
Děda Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 tak tento problém jsem taky teoreticky řešil. Nejsem sběratel pouze uživatel a 6 kusů je moc, stejně leží. Úrdržbu všech jsem zajistil a pok je vemu jednou za rok. Nakonec zůstalo jen u přání ale nedal jsem pryč žádné. snad až něco nakoupím a zlomím se a půjdou do světa největší ležáci
alt Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Neprodal bych zadne s napisem Majetek vojenske spravy - tech si cenim nejvic, protoze se hodne spatne shanely.
rur Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) Neprodal bych hodinky po dědovi a tátovi. Takže citová vazba. Děda je už leta mrtev, ale hodinky po něm každý den natahuji. Je to takové hezké každodení připomenutí blízkého člověka. Upraveno 15. června 2007 uživatelem rur
vito Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Neprodal bych většinu těch, které už jsem prodal.
Jura L Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Neprodal bych ani za nic staré Festiny, které jsem dostal k třicítce od mamky, i proto, že je už dávno po smrti. A taky se mnou prošly nejhezčí roky života. Mám je v šuplíku a vytahuju je pokaždé na ryby a do přírody.
Rudina Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Mám kapesní Omegy po pradědovi a Primky po dědovi, ty bych neprodal ani za hroudu zlata. Rovněž tak jednou budu mít bohužel i hodinky po tátovi. Všechno to pak dostane můj kluk a doufám, že k tomu bude mít stejný vztah.
Onisan Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Neprodal bych kapení hodinky DOXA které jsem dostal jako dárek od dědy. Možná je ale nechám předělat abych je mohl nosit na ruce
sibirnaya Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) prodal bych i vlastni babicku je fakt, ze moralni hledisko u me prilis nevitezi, a pokud se mi dohodnuta cena pozdava, jsem ochoten prodat temer vse... Upraveno 15. června 2007 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Ondra Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Nikdy bych neprodal hodinky po dědovi... mají hodnotu citovou, ne finanční.
African Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 V životě ani za milion TISSOT V8 moto gp, které jsem dostal od táty k třicátým narozeninám. Dále ani za boha Omega kapesní po dědovi. Takže, jak říkáte nic, k čemu mám citovou vazbu. A když tak přemýšlím, tak ani Tagy mé přítelkyně, jelikož by mě asi uřízla hlavu"
danycz Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 svojí první Primky ze IV. třídy ZŠ ja bych taky neprodal svoje prvni hodinky Primky z prvni tridy. dostal jsem je za same jednicky na vysvedceni potom uz se to ale neopakovalo-ani same jednicky ani hodinky
Paullus Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 ja bych taky neprodal svoje prvni hodinky Primky z prvni tridy. dostal jsem je za same jednicky na vysvedceni potom uz se to ale neopakovalo-ani same jednicky ani hodinky Já mám takový pocit, že v první třídě se dávala pouze jedna známka. Tedy alespoň na sklonku minulého tisíciletí.....
Mike. Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Nikdy bych neprodal hodinky po dědovi... mají hodnotu citovou, ne finanční. Presne tak, ja taky ne.
danycz Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Já mám takový pocit, že v první třídě se dávala pouze jedna známka. Tedy alespoň na sklonku minulého tisíciletí..... v pololeti byla jedna znamka, ale na konci roku jich bylo sedm
hruskovica Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Neprodal bych zadne s napisem Majetek vojenske spravy - tech si cenim nejvic, protoze se hodne spatne shanely. Priklanim se taky k teto verzi. Sehnat dneska pekne a v dobrem stavu Longines,Lemania a Eterna - MVS neni vubec jednoduche.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se