Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jsou moc pěkný. Taky se těžším na obrázky l.e. chronomag .

a jak by meli vypadat- je tu nekde navrh designu? pocet kusu je uzavren nebo je stale moznost se v pripade zaju pridat?

Odesláno

Stampee: je to uzavřené, ale pokud se nepletu tak dvoje si nechal prim a jsou na prodej. Myslím, že jedny č.13 jsou prodané a jedny asi č.5 volné. Obrať se na Prima. Nebo zavolej p.Prokopovi. Už mě to začíná štvát, že jsem na tu sérii nedosáhl. Budou fakt pěkný....

Odesláno

dekuuuji za info

pku: krasny kousek, gratuluji..........az jsem z toho dostal chut zrenovovat v puvodnim provedeni podobne hodinky po dedovi ;)

Odesláno

Ja som podobne ako kolega xmenm05 tiez v ocakavani ..... cierne sport I. do nerezu bez vychytavok na vyse, cize klasicke dynko sklo z umelej hmoty a nejaky kaucukovy remen, nove ma byt vsetko okram stroja, tak uvidime ako sa to podari.

Odesláno

xmenm05, cali:

a na nkolik vas asi tak vyjdou takoveto upravy? nepocitam cenu hodinek. Rad bych mel predstavu kolik budu mmuset odlehcit penezence :)

Odesláno
xmenm05, cali:

a na nkolik vas asi tak vyjdou takoveto upravy? nepocitam cenu hodinek. Rad bych mel predstavu kolik budu mmuset odlehcit penezence :)

no to je dobra otazka a ja som ju sam nedavno aktivne riesil,.... ale trochu sa tu zvylkne tabuizovat (neviem preco) a ja preto ostanem tejto tradicii verny a poviem to takto... panu Prokopovi som volal s tym, ze viac ako 10K za to cele urcite nedam a na koniec som bol celkom milo prekvapeny (teda este nemam hodinky ale snad na tom nie je moc co pokazit)

inak s nakupom hodiniek je to hodne osemetne aj hodne jete kusy sa predavaju po internetovych aukciach za nekrestanske sumy a vlastne jedina vec ktora ma sancu ze sa vo finale vyuzije je stroj a jeho stav sa z fotiek puzdra tazko pozna.

Odesláno (upraveno)
no to je dobra otazka a ja som ju sam nedavno aktivne riesil,.... ale trochu sa tu zvylkne tabuizovat (neviem preco) a ja preto ostanem tejto tradicii verny a poviem to takto... panu Prokopovi som volal s tym, ze viac ako 10K za to cele urcite nedam a na koniec som bol celkom milo prekvapeny (teda este nemam hodinky ale snad na tom nie je moc co pokazit)

inak s nakupom hodiniek je to hodne osemetne aj hodne jete kusy sa predavaju po internetovych aukciach za nekrestanske sumy a vlastne jedina vec ktora ma sancu ze sa vo finale vyuzije je stroj a jeho stav sa z fotiek puzdra tazko pozna.

No, myslím, že se vejdeš rozhodně pod 10 K (pokud tedy nepřineseš v pytlíku hromadu rezlého šrotu, ale opravdu se cena špatně stanovuje takhle na fóru ... ... :) ) ... co se týká pouzdra, na renovaci mohou být i hodně jeté kousky, Elton nemá zájem množit počet Prim sport Igen (alespoň tak tomu rozumím), takže to dělají pouze kus za kus. Uvidím, jak dopadnou ty moje, ale co jsem tak viděl předchozí šťastné majitele a jejich kousky, tak i základní renovace udělá s hodinkami divy ... :)

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno
No, myslím, že se vejdeš rozhodně pod 10 K (pokud tedy nepřineseš v pytlíku hromadu rezlého šrotu, ale opravdu se cena špatně stanovuje takhle na fóru ... ... :) ) ... co se týká pouzdra, na renovaci mohou být i hodně jeté kousky, Elton nemá zájem množit počet Prim sport Igen (alespoň tak tomu rozumím), takže to dělají pouze kus za kus. Uvidím, jak dopadnou ty moje, ale co jsem tak viděl předchozí šťastné majitele a jejich kousky, tak i základní renovace udělá s hodinkami divy ... :)

suhlasim

I. gen. su super hodinky sami o sebe jedina vec ktora vadi originalu je ta mosadz ktora sa skor ci neskor vzdy omlati

dlho mi vrtalo hlavou este sklo, ale na koniec som sa rozhodol nebabrat do toho a nechat tam plast, pretoze to usporiadanie si o skrabanec priam koleduje a ja som sa medzi casom mal moznost presvedcit ze ani mineral a ani safir nie su neposkrabatelne a plast vymeni za stovku kazdy sikovnejsi hodinar

koniec koncov vymena sklicka raz za dva roky k starym primkam proste patri.

Odesláno

Díky díky já je ještě nesundal z ruky a musím říci že i moje přítelkyně která je k těmto věcem naprosto imunní tak mi řekla že je to opravdu nádhera.

Ty hodinky jsou v té žluté s tím žlutým žralokem fakt ujetý a není nikdo kdo by si jich nevšiml a když je sundám a kdokoli si přečte jméno na strojku tak jde do kolen.

Ačkoli tento soliter provázela spousta problémů a čekal jsem na ně skoro rok tak musím říci že se to vyplatilo a opravdu děkuji p.Prokopovi že se to povedlo dotáhnout do konce.

Akorát se bojím abych je neprobrousil protože je pořád leštím kapesníčkem a kochám se proskleným dýnkem. =O)

Odesláno
Díky díky já je ještě nesundal z ruky a musím říci že i moje přítelkyně která je k těmto věcem naprosto imunní tak mi řekla že je to opravdu nádhera.

Ty hodinky jsou v té žluté s tím žlutým žralokem fakt ujetý a není nikdo kdo by si jich nevšiml a když je sundám a kdokoli si přečte jméno na strojku tak jde do kolen.

Ačkoli tento soliter provázela spousta problémů a čekal jsem na ně skoro rok tak musím říci že se to vyplatilo a opravdu děkuji p.Prokopovi že se to povedlo dotáhnout do konce.

Akorát se bojím abych je neprobrousil protože je pořád leštím kapesníčkem a kochám se proskleným dýnkem. =O)

To jako že z kulatých svojí péčí uděláš hranaté? :thumbsup_anim: Fakt ale vypadají úchvatně.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...