Quillin Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ahojte, rozhodol som sa splniť si sen a zaobstarať si hodinky tejto značky. S jej imidžom sa stotožňujem snáď už od detstva, keď som po prvý krát držal v ruke pozlátené vreckové Longines môjho pradeda a pozerám sa na ne aj teraz. Môj veľký sen je niektorý z Moonprase modelov z Masters Collection. Zatiaľ som však na tento level ešte nedorástol, ale nie je kam sa ponáhľať Pre začiatok som si zvolil niečo jednoduchšie, čo sa nebudem báť dať na ruku a denne nosiť a v duchu hesla "menej je viac" dal prednosť klasickej elegancii. Moja voľba, z ktorej sa veľmi teším: A uvidíme, čo prinesie budúcnosť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Gratuluji Ti,jsou to šik hodinky.Měl jsem je ve světlé verzi. Pokud Ti mohu doporučit,zkus je dát na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Ďakujem, uvažujem o remeni od prvého momentu ako som ich dal na ruku. Mal si originál hnedý, alebo čierny? Nemáš z tej éry ešte fotky? EDIT: Ja si to predstavujem nejak takto: Upraveno 23. září 2014 uživatelem Quillin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Není za co.Fotky už nemám,je to mnoho let. Měl jsem černý origo s překlápěcí sponou.Ale nebál bych se jít do neorigo řemenu a překlápěčky.Napiš Bakerovi,poradí Ti.Je to odborník přes řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 S tim cernym remenem vypadaji jeste lip nez na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Moc pěkný leštěnky, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Gratuluju, zrovna včera jsem je obhlížel v Koscomu, ale bohužel na ně nemám ruku. V umělém osvětlení to nevynikne, ale venku určitě vyniknou ty super indexy a hloubka ciferníku. Je to prostě vyspělá volba, která zaručuje bezstarostný chod a když tě přestanou bavit, tak i po měsíci budou přepravené k použití, jen nasadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Na chrono-začátečníka velmi vyspělá volba, gratuluji! Užívej si jich a také se přimlouvám za černý kožený řemen, kterým je krásně designově posuneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Ďakujem za komentáre páni. Táto voľba je určite aj zásluhou tohto fóra, na ktoré pasívne chodievam už 6 rokov. Inšpirovať sa, pokochať sa a prečítať si fundované názory zo sveta hodiniek. Vkus sa mi teda formuje už dlhšie. Keď to tak čítam, čierny kožený remeň je "must have". S týmto názorom sa stotožňujem a páči sa mi myšlienka posúť ich ešte trošku viac do klasickej elegancie. Keď sa tak stane, určite sa nezabudnem "pochváliť" fotkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 pekne, Longines ja mozem. prijemne hodinky, rozumna cena a nikoho nemozu urazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jevidlo Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 ...Skvělá a nadčasová volba. Blahopřeji.Už se těším na fotky s řemenem. Ještě jsem je nikdy neviděl na jiném, než origo řemeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Velmi elegantní hodinky. Gratuluji. Nedávno jsem je v dámské verzi kupoval manželce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Ta ,,luneta" je tak trochu lapačka šikovnýho brankáře, v tom oceňuju tu keramickou verzi, ale tahle se mi líbí tak nějak víc , gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Keramická luneta je na môj vkus už príliš "športová", ale absolútne chápem každého, kto si ju zvolí. Vysoký lesk je menej praktický, ale som ochotný tú cenu "zaplatiť" Rovnako sú to moje prvé "dospelé" hodinky, takže som bol vo výbere konzervatívnejší. A ešte jeden wristshot z dneška Ta ,,luneta" je tak trochu lapačka šikovnýho brankáře, v tom oceňuju tu keramickou verzi, ale tahle se mi líbí tak nějak víc , gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Gratuluju, taky je my tahle značka velmi sympatická proto jsem si musel taky nedávno pořídit jedny :-) to máš quartz nebo automat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Gratuluju, taky je my tahle značka velmi sympatická proto jsem si musel taky nedávno pořídit jedny :-) to máš quartz nebo automat ? Nepochybujem, že si s nimi tiež veľmi spokojný Niečo mi hovorí, že aj moje druhé hodinky budú Longines. Tento model je Quartz. Automaty majú na číselníku navyše malý nápis "AUTOMATIC". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tiez by som sa priklanal k ciernemu remenu a budu este lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Na čiernom remeni už pracujem. Ako prvý to bude vyššie vyobrazený Calf Leather Black Longines L682124852 a spona Stainless Steel Deployment bucket L639119748. Čakacia doba je cca 4 týždne. Potom ho odprezentujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Jo tyhle conquest nebo v mém případě hydroconquest mají velice dobrý poměr cena/výkon. já je koupil už podruhé , musel jsem prostě mít doma aspon jedny hodinky od Longines :-)))) Master Collection jsou taky krásné ale tam už je cena poměrně vysoká k výkonu, tam bych už asi nešel do funglovek. Na začátek sis ale pořídil pořádné hodinky :-) užívej vesele :-) Upraveno 25. září 2014 uživatelem Zeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Moc povedené baterky! A kožený pásek je rozhodně dobrá volba vzhledem k blížící se zimě. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se