falkkon Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Louis Bolle 41 mm,automat,vypouklé sklíčko, tlačítko na rychlý posun data,zpracování hezký,kombinace leštěného povrchu a kartáčovaného.Kvalita- poznám časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Koupeno za bezproblémové vydatné úpomoci foudrymana,kterému tímto děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Koupeno za bezproblémové vydatné úpomoci foudrymana,kterému tímto děkuji Hoj falkkone, pěkné foto a hodinky, také jsem zvědavý a taky čekám na poštu. A taky předem děkuju Foundrymanovi! Všem xing-fu (šťastný den) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Vypadaji veru dobre! Vid X-Bobe ... To je dlouhy cekani na postu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Tož hoši, hlásím přírůstek, co přišel stejnou zásilkou Děkuji tímto veřejně Foundrymanovi za pomoc! Takže: automat, hod@minut ručka a ručka-ukazatel datumu, ukazatel den-noc. Dále den v týdnu a měsíc. Den v týdnu, datum a měsíc lze nastavovat zapuštěnými tlačítky. Velmi velmi tiše tikají. Průměr 41 mm, výška 15mm. Nerez, vypouklé sklíčko, kožený řemínek ala aligator. Pouzdro leštěné. Provedení velmi podařené, o kvalitě, přesnosti atd. bude po určité době podána zpráva. Budou používány asi jako pracovní-víkendové hodinky. PS mám z nich radost. Ovšem, celníci neopoměli doměřit DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Přestože jsem fanatickým zastáncem pouze německých hodinek (a do německého prostoru počítám i česko ) tak musím X-Bobe pogratulovat. vypadají fantasticky a asi bych se je nestyděl mít na ruce při nějaké vhodné příležitosti... Jaká byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2007 Přestože jsem fanatickým zastáncem pouze německých hodinek (a do německého prostoru počítám i česko ) tak musím X-Bobe pogratulovat. vypadají fantasticky a asi bych se je nestyděl mít na ruce při nějaké vhodné příležitosti... Jaká byla cena? Na ja, wirklich, diese Werk is aus China, kein Deutschraum... Aber preis war sehr gut. Ich glaube, dass war nur 59 amerikanische dollars, und etw. 30 dollars post. Und unsere Zollamt ... plus 300,- kronen tschechische DPH. Entschuldigung, ich habe zu letztem mal am abitur Deutsch gasprachen.... Už jsem si zvykl i na to, že nemají vteřinovku, je to takové hodně "old" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2007 Na ja, wirklich, diese Werk is aus China, kein Deutschraum... Aber preis war sehr gut. Ich glaube, dass war nur 59 amerikanische dollars, und etw. 30 dollars post. Und unsere Zollamt ... plus 300,- kronen tschechische DPH. Entschuldigung, ich habe zu letztem mal am abitur Deutsch gasprachen.... Už jsem si zvykl i na to, že nemají vteřinovku, je to takové hodně "old" Abi musste lange her sein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2007 Na ja, wirklich, diese Werk is aus China, kein Deutschraum... Aber preis war sehr gut. Ich glaube, dass war nur 59 amerikanische dollars, und etw. 30 dollars post. Und unsere Zollamt ... plus 300,- kronen tschechische DPH. Entschuldigung, ich habe zu letztem mal am abitur Deutsch gasprachen.... Už jsem si zvykl i na to, že nemají vteřinovku, je to takové hodně "old" Abi must lange her sein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proto Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 tyhle ciny vypadaji vcelku hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quin Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 Dobrý den, moc se mně líbí na e bay automaty CAVADINI má někdo zkušenost co je to značku? http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...p;rd=1&rd=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 Tak tohle uz je opravdu mazec http://cgi.ebay.fr/V-I-K-I-N-G-BRONEX-CHRO...0QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.fr/BRONEX-V-I-K-I-N-G-CHRO...0QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 4 guin Cavadini dává do hodinek převážně čínské strojky, ale viděl jsem je i se strojkem Unitas 6497. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quin Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 4 guin Cavadini dává do hodinek převážně čínské strojky, ale viděl jsem je i se strojkem Unitas 6497. Gandalfe, dík za reakci, jak se zdá jít do toho by byl asi risk. Ale jsou jinak pěkné a ten ciferník-Což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Tak tohle uz je opravdu mazec http://cgi.ebay.fr/V-I-K-I-N-G-BRONEX-CHRO...0QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.fr/BRONEX-V-I-K-I-N-G-CHRO...0QQcmdZViewItem Viděl jsem horší věci od lepších značek... Ty pozlacené jsou už trochu kýčovité, ale ty ocelové nevypadají nijak urážlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2007 (upraveno) Bodejť by vypadaly urážlivě, když jsou to okopírované Omegy DeVille Coaxial Rattrapante Upraveno 25. června 2007 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2007 (upraveno) Bodejť by vypadaly urážlivě, když jsou to okopírované Omegy DeVille Coaxial Rattrapante Neřekl bych okopírované, spíš inspirované. Na kopii je tam mnoho rozdílů (pouzdro, luneta, tvar ruček, počet tlačítek, popisy stupnic...) Upraveno 26. června 2007 uživatelem dubraro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Dneska jsem dostal od zákazníka darem jedny starší jeté Rolex Daytona. (čínské výroby) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Dneska jsem dostal od zákazníka darem jedny starší jeté Rolex Daytona. (čínské výroby) už jsem myslel, že máš tak štědré zákazníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Dneska jsem dostal od zákazníka darem jedny starší jeté Rolex Daytona. (čínské výroby) Napiš recenzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se