Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sednou ti vážně dobře. Gratulace. Jenom dávej bacha na sponu tahu. Je to docela slabej materiál v porovnání třeba s Monstrama a furt jsem tam musel něco přiohýbat. Ale byla to jediná věc, která se mi na nich po.....

Odesláno

Parada,jsou to supr hodinky, uzivej si hodne dlouho.

Odesláno

Dekuju za radu i prani at dlouho slozi...nemam v planu je nosit denne a mozna je dam na gumu ale urcite muzu rict ze jak mi driv seika nic nerikali tak na tyhle se rad klidne jen divam...

Odesláno

Ten červený pás na lunetě tomu fakt dává šmrnc. Já mám 007, ale teď jak koukám na ty tvoje, tak si říkám, jestli mi náhodou nechybí jubilee k těm mým ostatním strapům, gumám a tahům. Vypadá taky pěkně. Mám v šuplíku presidenta a už přes měsíc jsem na meshi, ale jeden nemá nikdy dost, že? :-)

BTW, je tam na těch tvých 009 nějaká modrá? Já jsem už zapomněl, jak to s těma barvama je. Poslední, co si pamatuju, tak že je tam černý dial a modrá je jen barva na lunetě. Ale tady na tvojí fotce si fakt nejsem jistej. Nebo snad fakt jsou coke i pepsi verze?

Odesláno

009 mají tmavěmodrý cifr, 007 černý, no spíš grafitový či jak to nazvat.

Vždycky? Já jsem myslím někde čet, že je modrá ta luneta a cifr že je jen optický klam. Nebo jsem to četl naopak? Fotky na googlu tomu taky moc nepomůžou...

Odesláno

Presne jak rika Tombed: 007 jsou cele cerne (mozna tam vidi aj ten grafit) a 009 maji tmave modry dial a modrocervenou lunetu. Ale da se sehnat i cernocervena luneta k 007, jen to nebude origos a v ruce jsem ji nemel, tak nevim jak pusobi...

Odesláno

Gratuluji, také si jich teď užívám (zkouším gumu a docela to jde, i když na ní mě přijdou menší) a co do barvy cifru se kloním k k názoru že je to šmrnclé modrou (tmavošedotmavěmodrá) :-)

Odesláno

Gratujuju k hodinkám. Já si je užívám více jak rok a jsou super. Ten cifr sice vypadá jako černo-šedý ale na sluníčku a při správném natočení je modrý. Jak už bylo řečeno ta modrá na lunetě je více výrazná, tak to trochu zkresluje.

post-36434-0-33896200-1412795810_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Jak jsem na to tuhle koukal, tak to vypadalo, že se v tom odkazu o SKX 009 nejednalo :-)

No,ja to nasel pri hledani neceho jinyho,nicmene je pravda,ze kdyz se zakoukas na ten cifr,tak mi tam neco vadi,nemuzou to bejt quartzky?Hlavne,ted snad nebudu za sulina,nebylo na kalibr 7s26 jeste brzo?Mel by to bejt nastupce 7002,kterej se vyrabel snad do roku 96..ale uz jsem asi unavenej,jdu si lehnout:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...