Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přítelkyni se s ocelového tahu dělá vyrážka. Rád bych koupil nějáký titan, nebo kaučuk, pokud možno oiriginál Tag Heuer, ale nemusí být. Co by jste k daným Tagům viz.foto dopručili ? Rozteč pro řemen 2Omm. Nákup bych rád uskutečnil v české republice.

post-364-1181923819.jpg

post-364-1181923905.jpg

Odesláno
  kubson napsal:
Hirsch Hevea - kaučuk v bílé a černé, je to novinka, v případě zájmu naskenuju z katalugu

Zdravím -shodou okolností sháním něco podobného mohl bych poprosit o ten scan, předem děkuji

Maisel

Odesláno

s tahem bohužel neporadím, nemám kaučuk moc v lásce, každopádně ale můžu konstatovat, že tvoje přítelkyně má fantastický hodinky a opoznání lepší než všechny moje bývalé přítelkyně :thumbsup_anim:

Odesláno
  kubson napsal:
Hirsch Hevea - kaučuk v bílé a černé, je to novinka, v případě zájmu naskenuju z katalugu

Děkuji. Já si myslím, že ten černý by k tomu popřípadě i mohl pasovat. Ty by jsi ho mohl sehnat? A jaká by byla tvoje cena?

Prosím tě, myslím, že by k nim mohl pasovat i nějáký spíše do šediva, nemáš nějákou ještě další možnost?

Odesláno

ještě to není v ceníku, takže cenu neznám, ale objednám a uvidíme ;)

šedý kaučuk? toho bys mohl dosáhnout třeba ušpiněním toho bílého...

ne, fakt šedý nemám...

Odesláno
  kubson napsal:
ještě to není v ceníku, takže cenu neznám, ale objednám a uvidíme ;)

šedý kaučuk? toho bys mohl dosáhnout třeba ušpiněním toho bílého...

ne, fakt šedý nemám...

:thumbsup_anim: Ok, jak budou, tak mi prosím pošli cenovou nabídku. Já se mezi tím ještě poohlédnu jinde"

Odesláno
  Filipes napsal:
že vám do toho vstupuji...ale nebude ten kaučuk pro přítelkyni moc dlouhý? a přidělávat dírky asi nebude v tomhle případě zrovna krásné...

To máš pravdu, přítelkyně má totiž ručku jak moucha" Dnes změřím obvod a dodám míry. A co originál Tag Heuer, ten s kaučuku nic nevyrábí, nebo jak?

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
To máš pravdu, přítelkyně má totiž ručku jak moucha" Dnes změřím obvod a dodám míry. A co originál Tag Heuer, ten s kaučuku nic nevyrábí, nebo jak?

Ja jsem to u kamaradky veresil NATO reminkem. Do te doby mela problemy jakekoliv hodinky nosit. Na tenhle se docela zvykla. Ale nejsem se jisty, jak by se tve pritelkyni na hodinkach libil.

Odesláno

Hele, mám ruce věčně spocený a ulepený atd.... Jestli ta alergie nebude na prach a špínu mezi články tahu. Osobně, kdybych si týden neumil hodinky a tah dušbádem a pak s nima usnul, tak mám ráno pod tahem červený svědivý fleky. Zkus denně přežmoulat hodinky i s tahem mejdlem pod vodou nebo při silnějším zašpinění mezi články to vem mejdlem kartáčkem na zuby a uvidíš, že bude po alergii.

Odesláno
  Jerrys napsal:
Hele, mám ruce věčně spocený a ulepený atd.... Jestli ta alergie nebude na prach a špínu mezi články tahu. Osobně, kdybych si týden neumil hodinky a tah dušbádem a pak s nima usnul, tak mám ráno pod tahem červený svědivý fleky. Zkus denně přežmoulat hodinky i s tahem mejdlem pod vodou nebo při silnějším zašpinění mezi články to vem mejdlem kartáčkem na zuby a uvidíš, že bude po alergii.

Není to tak jednoduchý, Jerrys, jsou lidi s alergií na nikl, například moje manželka, kterým běžný kovový tah způsobuje vyrážku. Ale vyčistit občas kovový tah nemůže být na škodu :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...