African Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Přítelkyni se s ocelového tahu dělá vyrážka. Rád bych koupil nějáký titan, nebo kaučuk, pokud možno oiriginál Tag Heuer, ale nemusí být. Co by jste k daným Tagům viz.foto dopručili ? Rozteč pro řemen 2Omm. Nákup bych rád uskutečnil v české republice.
kubson Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Hirsch Hevea - kaučuk v bílé a černé, je to novinka, v případě zájmu naskenuju z katalugu
maisel Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 kubson napsal: Hirsch Hevea - kaučuk v bílé a černé, je to novinka, v případě zájmu naskenuju z katalugu Zdravím -shodou okolností sháním něco podobného mohl bych poprosit o ten scan, předem děkuji Maisel
Kid_A Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 s tahem bohužel neporadím, nemám kaučuk moc v lásce, každopádně ale můžu konstatovat, že tvoje přítelkyně má fantastický hodinky a opoznání lepší než všechny moje bývalé přítelkyně
African Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 kubson napsal: Hirsch Hevea - kaučuk v bílé a černé, je to novinka, v případě zájmu naskenuju z katalugu Děkuji. Já si myslím, že ten černý by k tomu popřípadě i mohl pasovat. Ty by jsi ho mohl sehnat? A jaká by byla tvoje cena? Prosím tě, myslím, že by k nim mohl pasovat i nějáký spíše do šediva, nemáš nějákou ještě další možnost?
kubson Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 ještě to není v ceníku, takže cenu neznám, ale objednám a uvidíme šedý kaučuk? toho bys mohl dosáhnout třeba ušpiněním toho bílého... ne, fakt šedý nemám...
African Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 kubson napsal: ještě to není v ceníku, takže cenu neznám, ale objednám a uvidíme šedý kaučuk? toho bys mohl dosáhnout třeba ušpiněním toho bílého... ne, fakt šedý nemám... Ok, jak budou, tak mi prosím pošli cenovou nabídku. Já se mezi tím ještě poohlédnu jinde"
Filipes Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 že vám do toho vstupuji...ale nebude ten kaučuk pro přítelkyni moc dlouhý? a přidělávat dírky asi nebude v tomhle případě zrovna krásné...
African Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Filipes napsal: že vám do toho vstupuji...ale nebude ten kaučuk pro přítelkyni moc dlouhý? a přidělávat dírky asi nebude v tomhle případě zrovna krásné... To máš pravdu, přítelkyně má totiž ručku jak moucha" Dnes změřím obvod a dodám míry. A co originál Tag Heuer, ten s kaučuku nic nevyrábí, nebo jak?
Baker Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Vlastimil7664 napsal: To máš pravdu, přítelkyně má totiž ručku jak moucha" Dnes změřím obvod a dodám míry. A co originál Tag Heuer, ten s kaučuku nic nevyrábí, nebo jak? Zkus se podivat sem: http://www.authenticwatches.com/watchbandslink.html
afrikab Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Vlastimil7664 napsal: To máš pravdu, přítelkyně má totiž ručku jak moucha" Dnes změřím obvod a dodám míry. A co originál Tag Heuer, ten s kaučuku nic nevyrábí, nebo jak? Ja jsem to u kamaradky veresil NATO reminkem. Do te doby mela problemy jakekoliv hodinky nosit. Na tenhle se docela zvykla. Ale nejsem se jisty, jak by se tve pritelkyni na hodinkach libil.
Jerrys Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Hele, mám ruce věčně spocený a ulepený atd.... Jestli ta alergie nebude na prach a špínu mezi články tahu. Osobně, kdybych si týden neumil hodinky a tah dušbádem a pak s nima usnul, tak mám ráno pod tahem červený svědivý fleky. Zkus denně přežmoulat hodinky i s tahem mejdlem pod vodou nebo při silnějším zašpinění mezi články to vem mejdlem kartáčkem na zuby a uvidíš, že bude po alergii.
Viktor Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Jerrys napsal: Hele, mám ruce věčně spocený a ulepený atd.... Jestli ta alergie nebude na prach a špínu mezi články tahu. Osobně, kdybych si týden neumil hodinky a tah dušbádem a pak s nima usnul, tak mám ráno pod tahem červený svědivý fleky. Zkus denně přežmoulat hodinky i s tahem mejdlem pod vodou nebo při silnějším zašpinění mezi články to vem mejdlem kartáčkem na zuby a uvidíš, že bude po alergii. Není to tak jednoduchý, Jerrys, jsou lidi s alergií na nikl, například moje manželka, kterým běžný kovový tah způsobuje vyrážku. Ale vyčistit občas kovový tah nemůže být na škodu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se