ondralbc Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Co se týče kvality materiálu, tak údajně top v této oblasti je značka James and Nicholson. http://www.danielson.cz/vyrobci-reklamniho-textilu-james-and-nicholson. @Trojan: Logo máš v poště
Flipik Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Ten odkaz má být bez tečky na konci James and Nicholson Co se týče kvality materiálu, tak údajně top v této oblasti je značka James and Nicholson. http://www.danielson.cz/vyrobci-reklamniho-textilu-james-and-nicholson. @Trojan: Logo máš v poště
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Tak sem něco uplácal, potřebuju nějaký feedback. Je to nákres co-axialu přímo od Danielse.Co vy na to? Nejsem žádný grafik, ocenil bych kdyby taky někdo udělal návrh. Popřípadě aspoň nějaký nápad... jestli vo to vůbec stojíte teda - nějak si tím nejsem jist. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Tak sem něco uplácal, potřebuju nějaký feedback. Je to nákres co-axialu přímo od Danielse.Co vy na to? Nejsem žádný grafik, ocenil bych kdyby taky někdo udělal návrh. Popřípadě aspoň nějaký nápad... jestli vo to vůbec stojíte teda - nějak si tím nejsem jist. Sice se zatím nezůčastňuji (třeba časem budu, uvidím podle návrhu), ale řeknu svůj názor, ten tvůj návrh není vůbec špatný, akorát bych nedával to a samé na obě strany, na přední bych dal třeba jen něco malého... Jinak ještě můžu po dobré zkušenosti doporučit tyto výrobce potisků http://www.shirtinator.cz/ nechával jsem si od nich dělat mikinu a výsledek můžete vidět níže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Na pohled je to pěkný.. souhlasim s menšim logem vepředu a dozadu bych dal něco podobnýho, ale neutrálnějšího - mně by to asi bylo blbý, mít tam co-ax, když nemám Omegu..
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Díky za reakci. Já to dával jen jako vizualizaci toho návrhu, né že to bude z obou stran Já v tuhle chvíli třeba ani nemám analogový hodinky...
gathol Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Vypadá to pěkně, asi se taky připíšu Malé logo vepředu a nějaký takový motiv na zádech by mi taky vyhovoval.
gathol Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Mikina bez kapuce:1) Vít - 1ks (pouze logo) žádné opičárny2) JaRooN - 1ks3) Zdeneli - 1ks4) Beet - 1ks5) sect - 1 ks6) Bedjasson - 1 ks (pouze logo) žádné opičárny7)Koza_c - 1ks (nebyla by spatna Mikina na zip, ale 100% kvalita neni problem si priplatit)8) Trojan - 1ks----------------celkem - 8ks Mikina s kapucí:1) semi001 - 1ks2) sect - 1 ks3) Bedjasson4) addalbert5) Kid_A - 1 ks6) Trojan 1 - 1ks7) gathol - 1 ks----------------celkem - 7ks Navrhuju tohoto dodavatele:1) http://www.reklamaodkozla.cz/ v případě řešení u něj si to klidně vezmu na sebe.2) ADLER
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Dejte si pozor co kopírujete. Dopsal jsem tě tam Gathole. Mikina bez kapuce: 1) Vít - 1ks (pouze logo) žádné opičárny2) JaRooN - 1ks3) Zdeneli - 1ks4) Beet - 1ks5) sect - 1 ks6) Bedjasson - 1 ks (pouze logo) žádné opičárny7)Koza_c - 1ks (nebyla by spatna Mikina na zip, ale 100% kvalita neni problem si priplatit)8) Trojan - 1ks9) Honza.manta - 1ks10) Juraj11 - 1ks (což takhle nějaký fešný svetřík?)11) Pege1012 - 1ks s límcem----------------celkem - 11ks Mikina s kapucí:1) semi001 - 1ks2) sect - 1 ks3) Bedjasson4) addalbert5) Kid_A - 1 ks6) Trojan 1 - 1ks7) Juraj11 - 1ks8) Pege1012 - 1ks9) gathol - 1ks----------------celkem - 9ks Navrhuju tohoto dodavatele:1) http://www.reklamaodkozla.cz/ v případě řešení u něj si to klidně vezmu na sebe.2) ADLER Upraveno 7. října 2014 uživatelem Trojan
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Můžu udělat ještě G-Shock design pro digimagory....Nějaký návrh který modul?
Micey Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Mně by přišlo, že k mikině s kapucí by se ty digi asi i hodily víc.. možná i nějaký kapku retro?
ondralbc Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Ta grafika je supr to do toho mozna pujdu taky
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 No myslel jsem třeba 5600, co ty na to Micey?Díky Ondro.
Micey Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Trojane, já se v digi ani zbla nevyznám.. Jen tak jsem plácl co mě napadlo. Počkám jak se to vyvine a případně bych do toho šel:)
ondralbc Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Trojan: digi určitě ne. Většina lidí imho tíhne spíš k mechanice, takže tebou zvolený motiv mi přijde ok. Prostě kusy mechanických strojků, to je správná cesta. Ten první nástřej mi přijde super na záda. Dopředu bych možná volil něco menšího nebo jen logo jako jsme zrealizovali triko
Z. Paul Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Když bude styl mikina bez kapuce takovýto: A potisk na zádech takovýto: A vepředu jen malé logo Chronomagu, tak jdu do toho. Mikina bez kapuce:1) Vít - 1ks (pouze logo) žádné opičárny2) JaRooN - 1ks3) Zdeneli - 1ks4) Beet - 1ks5) sect - 1 ks6) Bedjasson - 1 ks (pouze logo) žádné opičárny7)Koza_c - 1ks (nebyla by spatna Mikina na zip, ale 100% kvalita neni problem si priplatit)8) Trojan - 1ks9) Honza.manta - 1ks10) Juraj11 - 1ks (což takhle nějaký fešný svetřík?)11) Pege1012 - 1ks s límcem13) Z. Paul - 1 ks (jednoduchý mikina vepředu logo, vzadu potisk - klidně něco divokého)----------------celkem - 12ksMikina s kapucí:1) semi001 - 1ks2) sect - 1 ks3) Bedjasson4) addalbert5) Kid_A - 1 ks6) Trojan 1 - 1ks7) Juraj11 - 1ks8) Pege1012 - 1ks9) gathol - 1ks----------------celkem - 9ks Navrhuju tohoto dodavatele:1) http://www.reklamaodkozla.cz/ v případě řešení u něj si to klidně vezmu na sebe.2) ADLER
Z. Paul Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Ještě se omlouvám, ale: - v práci jsem fasoval mikinu, stejný styl jako ta v mém předchozím příspěvku (ta černá) a logo firmy je vytištěné - ale je 3D plastické a jakoby gumové - takový styl potisku by se mi líbil a možná by i vydržel déle než ten obyčejný - bohužel se ale nevyznám co za techniku to je, třeba někdo bude vědět
Vit Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Tak sem něco uplácal, potřebuju nějaký feedback. Je to nákres co-axialu přímo od Danielse.Co vy na to? Nejsem žádný grafik, ocenil bych kdyby taky někdo udělal návrh. Popřípadě aspoň nějaký nápad... jestli vo to vůbec stojíte teda - nějak si tím nejsem jist. Moc pěkné, díky za návrh, něco tak hezkého jsem nečekal. Nebude problém s právy, když je to dost specifický cizí obrázek? Asi bych možnost provedení mikiny rozdělil na tři možnosti: Vaianta 1) decentní varianta - bez kapuce - VÝŠIVKA (jen malé logo vepředu)Vaianta 2) odvážnější provedení - bez kapuce - POTISK (malé logo vepředu, vzadu vkusný větší obrázek přes celou šířku)Vaianta 3) odvážnější provedení - s kapucí - POTISK (malé logo vepředu, vzadu vkusný větší obrázek přes celou šířku) Juraj11 - 1ks (což takhle nějaký fešný svetřík?) To přijde na řadu jako samostatné vlákno, hned po úřednických vestičkách. Upraveno 7. října 2014 uživatelem Vit
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Digi styl. Chronomag logo bych dal jen na jednu stranu prsou. Mně se to líbí. Jo a jsou to Final Frogmany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2014 uživatelem Trojan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se