Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...mám tady nějaké ceny na výšivky. Ten program se počítá jen 1x pro všechny.

Dělají i ciferníky, nedáme na přední část opravdový cifr s nějakým malým quartz strojkem a ručičkami  :eek: ? Otázka je, jestli snese korozi, no.

Jo a kapucu vopískovat.

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Takže řekněme SEMIFINÁLNÍ návrh mikiny pro potisk. Nechávat přední znáček šít a zadek tisknout mi přijde jako blbost, navíc to pak nebudu řešit já (Kozel jen tiskne).
Přidal jsem čísla aby nevznikly omyly a na všech typech jsem zmenšil znáček na prsou.

Barva dle obrázků, střih dle obrázků. Potisk bude ve skutečnosti vypadat tak, jako na předchozích fotkách (tzn detailně), při tom zmenšení to dělá problémy.

A jedna zásadní věc kterou je potřeba vyřešit. Je legální použít ten nákres? Já jsem strojař, vim o tom kulový.
Nebo někdo napiště do Omegy o svolení k využití, mě už se to nechce řešit.
http://www.omegawatches.com/press/press-kit-text/1126

Edit: Doprdele tak sem si zas překryl polovinu "variant"...no pevně věřím, že se v tom většina členů vyzná...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno

Filo tak mě přijde že to není jen pro fandy Omegy. Za prvé 99,5% lidí nepozná co je na obrázku mimo toho, že pozná že to je z hodinek. Za druhé je to taková poslední velká inovace v mechanických hodinkách...za dlouhou dobu...

No mi je celkem jedno, jestli to nikdo nepozna, ale poznam to ja a mi coax smysl nedava. Dela ho jenom Omega, pripadal bych si jako chodici reklama na Omegu. Zato klasiku od Grahama(?) ve stejnem pojeti, to bych si dal libit. Muj nazor, samo, ze rozhoduje organizator/hlasovani. ;)  Varianta 3 a 5, super.

Odesláno

Mně se líbí 5. i 3.

Jinak super návrh potisku :clap:  

Odesláno

V konečném důsledku je to vždycky kompromis a né všem se bude líbit. Nerad bych se dostal do pozice kdy ode mě někdo bude vymáhat realizaci toho a toho výrobce.

Jsem rád, že se vám potisk líbí kluci. Potěší to :)

Odesláno

Hlášení bude až to nějak odsouhlasíme... nejspíš to uděláme tak, že si prostě vezmu tyhle varianty na sebe a ostatní ať si trhnou :-D

Odesláno (upraveno)

Hlášení bude až to nějak odsouhlasíme... nejspíš to uděláme tak, že si prostě vezmu tyhle varianty na sebe a ostatní ať si trhnou :-D

Takže není ani jedna decentní varianta bez obrázku na zádech?

Vůbec se nepočítá s vyšitou variantou?

Snažím se, ale ta šedá barva ve mě pořád budí dojem laciné teplákovky.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

A musí být nutně vzadu nápis chronomag? Já jestli by nestačilo to decentní logo, mít na zádech název fóra na internetu je takové nic moc...

Odesláno

Souhlasím - dáš nějaké návrhy případně pošli rovnou návrh na jiný obrázek, který by se dal zpracovat.

Proč, mě se fakt varianta č.5 líbí natolik, že bych ji bral bez výhrad a beze změn...

Odesláno

Takže není ani jedna decentní varianta bez obrázku na zádech?

Vůbec se nepočítá s vyšitou variantou?

Snažím se, ale ta šedá barva ve mě pořád budí dojem laciné teplákovky.

Variantu bez potisku zad a předek s tou nalepenou žvejkačkou klidně udělám. Jestli chceš něco jiného tak nečekej až se mi to telepaticky vtuneluje do mozku a řekni, jak by sis to představoval.

Já s výšivkou nepočítám což ale neznamená že jí třeba ty nezařídíš :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...