People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Gehaeuse : StahlDurchmesser : 42mmWasserdicht : 200mUhrwerk : ETA 7750Gangreserve : 40 StundenPreis : Um die 2800 Euro
Kid_A Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 jo, ten montag tam sedi jako pxdel na pulhrnci...
misoo Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Toto vyzera o nieco lepsie, no myslim ze stale je to malo na klasiku... Chcelo by to vidiet nazivo.
Kid_A Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 tohle vypasa lepe...sakra, ten den v tydnu tam fakt nemusel byt... Toto vyzera o nieco lepsie, no myslim ze stale je to malo na klasiku... Chcelo by to vidiet nazivo.
Daemonultimate Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Si dělaj legraci. Ani nepočkaj na duben.
Pavel K. Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 To se jim moc nepovedlo. Zdá se mě, že Fortis poslední dobou v designu dost tápe jak dál
kuncák7 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Víc než datum ( na které jsem si již zvykl ), mě vadí barva ciferníku, u mě prostě evokuje barvu čehosi, co němůžu překousnout.
malda Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Za mně taky nic moc... Nicméně s tím designem Fortisu bych to zase tak černě neviděl. Dají se v jejich kolekci najít krásné kousky. Pro mě je "the best of Fortis" tohle: http://www.watchalyzer.com/fortis-watches/aviation/fortis-f-43-flieger-chronograph-gmt-cosc-watch/ Mít zbytečných 300 papírů, věděl bych, co s nimi...
villain83 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Zlaty jejich stary Marinemastery a Cosmonauty,na todle se neda koukat,misto toho,aby maximalne vyuzivali potencial v partnerstvi s Roskosmos,vymejslej takovyhle hnusy,kam narvou obyc 7750 a chtej za to kilo.To si muze dovolit treba IWC,ne Fortis.Jak jsem tuhle znacku mel kdysi hodne rad a par modelu mel,tak ted bych si od nich nekoupil vubec nic.Fuj.
Návštěvník Alda Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Jj, stare cosmonauty byly paradni. Za me nejhezci fortisky.
misoo Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 pre mna su najkrajsie fortisky B42 cosmo chrono
libor2002 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 pre mna su najkrajsie fortisky B42 cosmo chrono Proc ty dny neudelaj jako cvicena opice na prave strane viz. u tehle chronacu? Barevne mi to prijde ok, ale to okno na dny, to se nekdo Chjoo, jako fortisak rikam u dalsimo noveho modelu: "Zase vedle jak ta jedle."
misoo Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) tak su to fliegre a tam to dak davaju... v datumke vo farbe to az tak nevadi, ale tu bohuzial ano Upraveno 8. října 2014 uživatelem misoo
Daemonultimate Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Pro mě je "the best of Fortis" tohle: Mít zbytečných 300 papírů, věděl bych, co s nimi...Jedna limitka co se povedla, taky vychází z top modelu s budikem, tu cenu bych jim za ně nedal ani náhodou.
misoo Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 veru, za desinu mam dvoje hodinky lepsej znacky a este mi ostane aj na ziveho kohuta
malda Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Tak ty F-43, které jsem sem postnul, jsou taky jedny z hodinek, které nikdy mít nebudu. Nicméně, na "chytřejší" strojek ve stejné cenové hladině u hodinek, které se mi vzhledově líbí, jsem nenarazil. A za ocel palec nahoru. Nic jiného bych já osobně nechtěl.
StanoBare Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) F-43 naživo sú krásne, zvlášť s krémovým ciferníkom. O "napredovaní" Fortis sme už písali niekoľkokrát. Príde čas, kedy siahnu aj na obmenu B-42 Off.Cosmo, či chrono a bojím bojím, aby to nedopadlo ako oživenie Marinemastra s pílkou a žltou farbičkou. Edit: K novém modelu Aeromaster - dátumka tak nevadí, no netrúfam si model hodnostiť z obrázka. V reále možno tá hnedá v kombi s krémovými indexami bude príjemná, ale ten dámsky tyrkys...úha, tak to by ma ani nenapadlo skombinovať. Upraveno 8. října 2014 uživatelem StanoBare
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se