xbraj19 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Super fotky, kde jste byli?Jak píše Andy, nové samuraje mě taky neberou, zato jsem trošku ujel na starých. Vezmu je příště na pivo, ať je můžeš srovnat BTW jak široký řemen je na ty lanďáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) double Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Nádherný fotky a ty Tutimy jsou super.Sem o sobě zjistil, že sem dost "toolovej". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Díky, pánové.Celkem dlouho sem přemýšlel, jestli si s sebou vezmu želvy nebo ty Tutimy. Vyhrály Tutimy hlavně kvůli pohodlnosti, želvy jsou pro mě velikostně přeci jen lehce na hraně. V 6. 1. 2018 v 8:27, Bells napsal: tw: Té vteřinovce jsi domopohl že? Neříkej, že tak brutálně září Hele mimo standardních "vyvolávacích" akcí (křivky, WB, ořez, doostření) sem s tím nic nedělal. V 7. 1. 2018 v 23:15, xbraj19 napsal: Super fotky, kde jste byli?BTW jak široký řemen je na ty lanďáky?Chvíli Dubaj, pak Thajsko (Ko Tao).Landmastery mají 20mm. Jo a už je nemám, dělají teď (doufám) radost někomu jinému ve velmi důstojné společnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) V 8. 1. 2018 v 9:23, matthias napsal: Jo a už je nemám, dělají teď (doufám) radost někomu jinému ve velmi důstojné společnosti... Díky ....mě přišlo divné, že by tu byly dvoje, když jsem je tam viděl .Jsem si je chtěl taky vyzkoušet, takže mě těď čekají na celnici , tak uvidím jak se budou nosit. Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Potřeboval sem chvíli na vzduch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Krásný fotky parádních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Čím to fotíš ?Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Diky. Tyhle jsou z Pentaxu K-5 + 100mm macro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Mooc povedeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já snad na to focení budu muset něco pořídit.Sice o focení vlastně nic moc nevím, ale mobil je prostě furt jenom mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 V 1. 2. 2018 v 22:46, matthias napsal: Diky. Tyhle jsou z Pentaxu K-5 + 100mm macro.a to máš přímo Pentax objektiv, nebo něco ala Sigma/Tamron? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Primo Pentax, tenhle se jim podle meho docela povedl.Konkretne je to Pentax smc D FA 100 mm F 2,8 WR Macro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Zkrátit tah a dobrý budou!Fotky jen hodně narychlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 A sakra, dalsi nasup xbraj bude smutnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ty jo ty už máš hodně hustotu sbírku.Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 (upraveno) V 2. 2. 2018 v 19:33, AndyAaron napsal: A sakra, dalsi nasup xbraj bude smutnej Nebudu, já jsem rad, že se na ně budu moct mrknout. Několikrát jsem si je prohlížel, ale nikdy jsem neměl koule na to, je koupit. Upraveno 2. února 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Moc se mi líbí, jak to všechno na ten cifr poskládali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Moc se mi líbí, jak to všechno na ten cifr poskládali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se