goldinka Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ahoj,chystám se začít šetřit a k 30-tinám si udělat radost v podobě "trochu" lepších hodinek (cca do 120ti tis. max.)problém číslo jedna je, že dámské hodinky se mi převážně nelíbí. Otázka číslo jedna tedy zní: vidíte problém v tom, když žena nosí pánské hodinky?problém číslo dvě je, že když mě opravdu zaujmou svým designem, stojí tolik co za celý život asi nevydělám. Otázka číslo dvě tedy zní: máte tipy na hodinky podobného designu za přijatelnější cenu? http://www.hodinky-koscom.cz/cz/tag-heuer-car5a51-fc6323 Děkuji všem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ahoj, myslím, že by sis mohla vybrat u Maurice Lacroix.Tam je cenovka trochu milosrdnější, ale není problém vybrat model za půl míče.Třeba tohle je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Vulcain Open Heart: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 este by to chcelo udat priemer do akeho sa mozeme pri vybere hybat...lebo ratam ze panske 45mm nebudes davat na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 este by to chcelo udat priemer do akeho sa mozeme pri vybere hybat...lebo ratam ze panske 45mm nebudes davat na ruku dělají se i dámské v průměru 50 a přítelkyně je má dost oblíbený ale je fakt že 36 DJ má oblíbenější. ale to píšu jen proto že dnes už se velikosti moc neřeší resp ne u normálních lidí. takže zlata si úplně v pohodě podle mě může koupit pánský model protože dnes už ej to u dost modelů unisex a i kdyby nebyl tak dnes letí "boyfrend style" nejen v oblečení. v podstatě i R DJ jsou regulérně pánský hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Tag heuer grand carrera caliper, zkus taky podobný systém v modelu tag heuer monaco. Jen nevím, kolik stojí.Ty vulcain jsou rovněž vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 15. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ahoj, myslím, že by sis mohla vybrat u Maurice Lacroix.Tam je cenovka trochu milosrdnější, ale není problém vybrat model za půl míče.Třeba tohle je fajn.jooo Maurice je další adept.. mám tam několik kousků.. ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 15. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 este by to chcelo udat priemer do akeho sa mozeme pri vybere hybat...lebo ratam ze panske 45mm nebudes davat na ruku no.... nikdy nerikej nikdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 ještě mě napadá Perrelet..?? co vy na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Perrelet je Festina group, ale to nic neznamena. Nektere modely jsou pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Perrelet je Festina group, ale to nic neznamena. Nektere modely jsou pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 nemáte také fotky rukou svych drahych polovicek s panskymi hodinkami?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Najdi si vlákno "Hodinky a ženy" pro inspiraci, ale je tu toho víc v galeriích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 zas na druhou stranu.... taková klasika..http://www.amazon.co.uk/dp/B00623IM0Y/ref=dra_a_rv_ff_fx_it_P2000_1000?tag=dradisplay0bb-21&ascsubtag=4a251a2ef9bbf4ccc35f97aba2c9cbda to se mi taky moc libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Uprimne mi k tomu ten bilej remen nepasuje. Tenhle typ hodinek je nadhernej na zensky ruce. Zarazi me ale ze je to uplne neco jineho nez puvodni inspirace. Ale diametralne. High-tech vs. klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Uprimne mi k tomu ten bilej remen nepasuje. Tenhle typ hodinek je nadhernej na zensky ruce. Zarazi me ale ze je to uplne neco jineho nez puvodni inspirace. Ale diametralne. High-tech vs. klasikano jo... asi jsem žena více tváří.. původní ispirace by se mi samozřejmě líbila.., ale vše co se mi líbí v tomto stylu je finančně moooc vysoko... klasika se mi líbí taky a v rámci financí je daleko větší výběr.. hodinek mám několik, ale něco "lepšího" mi schází... takže začnu asi spíše pokukovat po IWC, Omega... možná i Tag Heuer zůstane v hledáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Náhodou, nechat Sunto na sport, Rado na všechno ostatní a zbytek spláchnout, máš pěknou sestavu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Náhodou, nechat Sunto na sport, Rado na všechno ostatní a zbytek spláchnout, máš pěknou sestavu:)Suunto jsou jen na potápění a plavání, sice je občas nosím i normálně, ale jen v létě (v zimě pod oblečením tlačí.) Rado jsou oblíbenci - ke košili ideální (placky). Festiny mám ráda, líbí se mi design a dobře se nosí a šlapou pěkně... Holt to nejsou žádný "Rolexy" ale každej prostě nemá jen hodinky od 50K výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Náhodou, nechat Sunto na sport, Rado na všechno ostatní a zbytek spláchnout, máš pěknou sestavu:)Souhlas. A ke tricetinam koupit keramicke Submariner no date z prodejni sekce za 130. Suby na zensky ruce jsou sexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldinka Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Souhlas. A ke tricetinam koupit keramicke Submariner no date z prodejni sekce za 130. Suby na zensky ruce jsou sexy.no.... problém je, že Rolexy nechci... a ty submarinery se mi vubec nelibi.. teď mě ukamenujte. to třeba Hublot to už jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.