adamo Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Josefe díky za postřehy. Mohu ještě pár konkrétních dotazů? 1) Zajímalo by mě jak je to u WP + Mac se synchronizací hudby, když ji mám v iTunes. 2) Mně na 930 vadí hmotnost a nic moc výdrž (den). To je naopak skvělé na Z3. Koupil si ji švagr a prý dva dny s přehledem. Ale samozřejmě se to blbě srovnává. Jak často nabíjíš Josefe? 3) Mohl bys hodit foto 930 + 4S pokud jej ještě máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 1) Export z iTunes a import do Windows Phone by měl fungovat2) Mám ji teprve od včera, je nabitá poprvé cca 24 hodin, teď tam je 30% a mnoho hodin s s tím hraju, (nastavování, stahování programů, focení, sms, emaily atd.) V běžném provozu podle mě vydrží 2x déle než iPhone 4S, ale uvidíme. V Praze jsem měl na mnoha místech HDSPA+, LTE nikde.3) Fotky pro srovnání jsou zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 To je divny... Ja mam LTE i u nas v prdelakove ... ze by v Praze nebyla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak to nějak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Uff, je to macek... Díky Josefe Upraveno 17. října 2014 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 To je divny... Ja mam LTE i u nas v p...lakove ... ze by v Praze nebyla ?já tu mám i dvě čárky .... signálu .... kecám .... jednu lte gůt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Uff, je to macek... Díky JosefeNení zač, v podstatě má displej 930 stejné rozměry jako jsou rozměry celého 4S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak to nějak je Mas to nastavené, ze chced prijmat LTE? Nastaveni-mobilní sit +sim-nastavení sim-nejvyssi rychlost připojení dej na 4G. Asi to nastavené urcite mas, ale je mi divne, ze by v Praze nebylo LTE a jedine co me napadá, ze to nemáš nastavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Já mám Vodafone a to pokrytí je slabota, nicméně možná to Lumia nerozezná, protože H+ muže znamenat i 3G LTE. Upraveno 17. října 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Josef: A SIM kartu podporujici LTE mas? Upraveno 17. října 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Mas to nastavené, ze chced prijmat LTE? Nastaveni-mobilní sit +sim-nastavení sim-nejvyssi rychlost připojení dej na 4G. Asi to nastavené urcite mas, ale je mi divne, ze by v Praze nebylo LTE a jedine co me napadá, ze to nemáš nastavené. Máš pravdu, nebyla tam nejvyšší rychlost 4G, pouze 3G, díky za upozornění. Abych nezapoměl Nokia používá nano SIM takže jsem musel vyměnit kartu z iPhone, které používá mikro SIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) Evidentně se plocha Lumie špiní mastnotou z prstů méně (i lépe čistí), tak jsem otestoval, zda to je hladkým povrchem - ano je. Upraveno 18. října 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ja som včera vymenil iPhone 4 za Lumiu 625 :-) Zatiaľ spokojnosť, potreboval som vačší displej. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 jOSEF: Lumie to rozezna , mam na displeji L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) Ještě jsem chtěl něco napsat k fotoaparátu. Výhodou je řada funkcí, které oproti iOS umožňují široké možnosti nastavení, tedy nejen jas, ale i ISO, WB, ruční ostření dotykem či kruhovým ovladačem. Další chytré funkce jsou například, změna obličejů na skupinové fotografii tak, že se vyberou ty nejlepší z automatické sekvence a přístroj nahradí ty, které vybereme, nebo lze odstranit z fotografií pohybující se objekty. Kamera s HD videem může k obrazu nahrát zvuk v kvalitě Dolby Digital Plus 5.1. Lze zapnou i filtr, který odruší nežádoucí zvuku na nízkých frekvencích (do 200Hz) jako je zvuk motoru apod. Musím taky zmínit, že umístění objektivu na prostředek Lumie je super, u iPhone jsem měl občas zacloněný kus fotografie prstem, hlavně u těch pořizovaných ve spěchu. Udělal jsem fotky ve stejnou chvíli z iPhone i Lumie pro porovnání a obrázek, jak vypadá ovládání foťáku, když se zvolí ruční ovládání. Z obou přístrojů jsou tyto fotky ostré až do rohů. Fotky nejsou nijak upravované, jsou tak, jak byly uloženy do složky obrázků v přístrojích, pouze jsou zmenšené. Upraveno 18. října 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 jOSEF: Lumie to rozezna , mam na displeji L Máš pravdu, nachvíli se tam objevilo L, ale pak H+, rychlost nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) Evidentně se plocha Lumie špiní mastnotou z prstů méně (i lépe čistí), tak jsem otestoval, zda to je hladkým povrchem - ano je. Mam dojem, ze to je diky nejake oleofobni vrstvě, která je nanesena displeji. Upraveno 18. října 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Po 27 hodinách slabšího používání Lumie má 50%, každopádně jsem si všiml, že při standby režimu má rychlost vybíjení 1.2% za hodinu, iPhone 4S zhruba trojnásobek v mém místě (samozřejmě se to bude lišit dle nastavení BTS). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Tak tady je konec testu. V 16 hodin jsem spustil nějaké benchmarky, abych telefon trochu zatížil, tak je tam vidět hezký "zub" na grafu. Celkově s výdrží spokojenost, pokud někdo bude opravdu hodně používat telefon, pak bude výdrž den, i kdyby byla déle, stejně to člověk chce mít ráno nabité, takže den a půl je stejně o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 1) Zajímalo by mě jak je to u WP + Mac se synchronizací hudby, když ji mám v iTunes.Tak v tomhle už mám jasno, otestoval jsem to. SW Windows Phone si rovnou sáhne do iTunes, označíš skladby a dáš synchronizovat s telefonem. Zrovna tak zvonění (Ring Tones) se rovnou vybere a dá Sync. Ještě jeden podvečerní obrázek, slovy klasika "matko přírodo, kam na ty nápady chodíš"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se