Luk Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 A pak tím směrem namíříš velkou ručičku a máš to. To né. To by jsi šel leda do pekel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maryk Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Jen tak mimochodem když už jsme u toho létání tak kdo jde tento výkend do Roudnice nad Labem na Letecký den??? http://www.memorialairshow.cz/ Doufám že to nikdo neveme jako reklamu pouze chci oznámit akci která bude fajn a kde bude na co koukat. Jo Roudnici samozrejme jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Roudnici jsem jezdil pravidelně, ale asi pět let zpátky jsem si tam spálil holou kebuli tak, že mi z ní tekly žluté hnusíky. Fuj! Od té doby jen Lešany a Bahna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mozilla Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2007 jak dlouho taková renovace v ELTONU asi trvá??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2007 jak dlouho taková renovace v ELTONU asi trvá??? Co se tady psalo, tak tři a více měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marschw72 Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 ?Mám velkou radost. Po dlouhé době se mi vrátili z ELTONU moje letecké PRIM no. 001541. Takže: Nové nerez pouzdro a korunka, nové sklíčko i luneta. Strojek, ciferník, ručičky a dýnko s číslem jsou originál. Plněno pod plynem. Pásek s kompasem koupený nový a vyměněná plechová sponka za nerezovou z jiného řemínku. Kolik stála renovace hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Jo jo Jo kolik stála renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Pánové, 1. je to napsáno v příspěvku č.192. Je to téma z června 2007. Za tu dobu se ceny trochu změnily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Pouzdro nyní stojí něco kolem 2000, takže cena by stále měla být rozumná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) Připojuji se ke gratulaci. Snad i mě se v budoucnu poštěstí vlastnit tyto unikáty. Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marschw72 Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Mám ty samé a také jsem na ně pyšný.Mám tyto hodinky no.000047. Mám ty samé a také jsem na ně pyšný.Mám tyto hodinky no.000047. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Někdo mi tvrdil, že letecké Prim se také dělaly s červenou vteřinovkou a s armovacím kroužkem který neměl zelené čárky u číslic, ale bílé. Je to pravda ? Zatím jsem takové neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Ne, není to pravdaNěkdo mi tvrdil, že letecké Prim se také dělaly s červenou vteřinovkou a s armovacím kroužkem který neměl zelené čárky u číslic, ale bílé. Je to pravda ? Zatím jsem takové neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Ne, není to pravdaU vteřinovky bych si nebyl tak jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 U vteřinovky bych si nebyl tak jistý. souhlasím, jestli se dobře pamatuji, tak na stránkách Eltonu měli foto s červenou vteřinovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 U vteřinovky bych si nebyl tak jistý. Kamile, tento tvůj starší příspěvek už tedy není aktuální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 (upraveno) Někdo mi tvrdil, že letecké Prim se také dělaly s červenou vteřinovkou a s armovacím kroužkem který neměl zelené čárky u číslic, ale bílé. Je to pravda ? Zatím jsem takové neviděl. Armovací kroužek je jen ten jeden, ale pokud se nemýlím, tak se začaly dělat s klasickou oranžovou vteřinovkou a na bílou se přešlo a postupně se pak měnila u všech již distribuovaných za bílou - no a u všech se to asi nepovedlo. Edit: překlep Upraveno 12. září 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Kamile, tento tvůj starší příspěvek už tedy není aktuální? Sice není otázka směřovaná na mně, ale dovolím si odpověďět za Kamila. Platí to co napsal v roce 2006 a sice : "Ty červené nebo oranžové vteřinovky opravdu nejsou originální, originální byly jen bílé. Probíral jsem to s jedním hodinářem, starším pánem kolem 70-ti let, který je pro armádu dlouhá léta opravoval. Jednou za čas jim přivezli vícero leteckých Primek a oni z nich opravili co šlo a dávali do nich náhradní díly, které byly zrovna na skladě. Když byla oranžová, dali oranžovou, když byla červená, dali červenou. Ale podle jeho vyjádření, byly původně všechny vteřinovky bílé. " Navíc to dokazuje výrobní dokumentace k těmto hodinkám. V ní je předepsaná sekundová ručka v bílé barvě. O oranžové ani slovo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Sice není otázka směřovaná na mně, ale dovolím si odpověďět za Kamila. Platí to co napsal v roce 2006 a sice : "Ty červené nebo oranžové vteřinovky opravdu nejsou originální, originální byly jen bílé. Probíral jsem to s jedním hodinářem, starším pánem kolem 70-ti let, který je pro armádu dlouhá léta opravoval. Jednou za čas jim přivezli vícero leteckých Primek a oni z nich opravili co šlo a dávali do nich náhradní díly, které byly zrovna na skladě. Když byla oranžová, dali oranžovou, když byla červená, dali červenou. Ale podle jeho vyjádření, byly původně všechny vteřinovky bílé. " Navíc to dokazuje výrobní dokumentace k těmto hodinkám. V ní je předepsaná sekundová ručka v bílé barvě. O oranžové ani slovo. Takže jediné správné provedení je s bílou vteřinovkou a armovací kroužek se zelenýma čárkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Takže jediné správné provedení je s bílou vteřinovkou a armovací kroužek se zelenýma čárkama. Ano. To je provedení dle výrobní dokumentace z roku 1983. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se