Vit Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Těžce na cvičišti, lehce na bojišti.(na posledních fotkách jsou dva různí vojáci) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Mladí vojáci v plné polní. A konečně všichni vidí, jak se mají správně nosit ty čínské válečné chrona: na nato strapu a přes rukáv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Máš to p?kný a díky za fotky.Hlavn? s nimi nebojujte:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ta posledni fotka je uzasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Hezké na fotkách a na živo fakt zajímavé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Díky kluci. tyto hodinky vyniknou hlavně na světle.Arture neboj, jsme na ně opatrní, ale nevím, jestli se dočkáš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ani detaily nevypadají zle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Tak je foť a budu doufat, že klukovi před?š do vínku lepší skvosty (např. Rolády nebo nádherný constantní hodinky apod.) Nad?je umírá jako poslední, takže se můžu t?šit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) V 18. 10. 2014 v 20:18, Arthur N. napsal: Tak je foť a budu doufat, že klukovi před?š do vínku lepší skvosty (např. Rolády nebo nádherný constantní hodinky apod.) Nad?je umírá jako poslední, takže se můžu t?šit. Ale to jsou dva kluci!A ještě mám dcerku. Upraveno 18. října 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Náramkové hodinky táááákhle dlouhé .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Furt se nemůžu zbavit pocitu, že mi stojí.(znáte to, první chrona ...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ten číselník je takový chameleon: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 ta poslední fotka se mi líbí hodně a taky detailní foto příspěvek č. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Musím se fakt poklonit,před tvejma fotkama. Beze srandy, ty víš, jak ty hodinky prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Martine, ještě je žel neprodává a má hodně potomkůjsem trpělivý, jsem trpělivý, jsem trpělivý....(na fotky od Víta a Filo-boxera se vždy moc těším) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 V 21. 10. 2014 v 9:34, Arthur N. napsal: Martine, ještě je žel neprodává a má hodně potomků jsem trpělivý, jsem trpělivý, jsem trpělivý....(na fotky od Víta a Filo-boxera se vždy moc těším)Hele, něco se rýsuje a možná se dočkáš. A dřív, než se naděješ :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Díky kluci, moc se mi na nich líbí extra dlouhá minutová ručka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 V 21. 10. 2014 v 9:59, Vit napsal: Díky kluci, moc se mi na nich líbí extra dlouhá minutová ručka. jojo, to se mi taky líbí, všechny hodinky co mám mají právě dlouhou minutovku(buď se těsně dotýkají kružnice nebo jsou přes), přímo nesnáším nedorostlé ručky:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 V 21. 10. 2014 v 9:35, kuncák7 napsal: Hele, něco se rýsuje a možná se dočkáš. A dřív, než se naděješ :-)))))díky za potěšující zprávu, ale já bych raději s průhledem na čínskou strojovnu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 V 21. 10. 2014 v 11:51, Arthur N. napsal: díky za potěšující zprávu, ale já bych raději s průhledem na čínskou strojovnu:) Ty červené čmáranice na skle ten průhled dost kazí. V krabičce jsem k nim dostal i pevné dýnko.Upřednosňuju ale také posklení, když už kvůli ničemu jinému, tak kvůli možnosti zběžné kontroly strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se