pebe Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 pěkný, ale stačilo říct Sedlinovi, on by ti udělal fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 to jo, Sedlin je kluk šikovná a navíc myslím, že by k té fotce zvládl udělat i ten 3D model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 tak konečně? hurá! :-) je to pěkný, moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Díky! Dokopal jsem se k tomu, protože jsem na tom měl postavenou diplomku a tohle jsou první hodinky, které jsem udělal. Teď už mám hotové skoro další, tak snad to stihnu do zítřejšího #fliegerfriday rendery jsou obyč, až budu mít čas, tak zkusím třeba Lumion, co z toho vyleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Sám jsem nečekal, že to bude tak brzy, ale nešlo odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Honzo, jeste jednou gratuluju. Ani jsem netusil, ze po tyhle znacce cilis, nezminil ses. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ještě jednou díky, koukni na úplně první příspěvek v tomhle vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Pěkné fotky, co prosím používáš za "stojánek" na druhé fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Zdá se, že všechny cesty veou k Rolexu, což? Tak přijmi mou gratulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 @siwi: vypadá to tak Díky! @liqid: dík! Obyč stojánek/držáček na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Slibované rendery klasických B-Uhren Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Na tyhle jsem se těšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 556 Anniversary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Pár fotek nové limitky Traser P66 ČSR 100 L.E. Více v nejnovějším blogu https://blog.chronoshop.cz/?p=4225 . Co na ně říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Už jsem to komentoval... Jsou parádní, už ten koncept se mi líbil, ale celkový dojem je ještě lepší. Dýnko je super, stejně jako balení... Už se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 ještě tritium, málem jsem zapomněl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 ještě tritium, málem jsem zapomněl! Neneee Tak tie farby su nice touch! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Neneee Tak tie farby su nice touch! Sent from my iPhone using Tapatalk jsou podle mě dobrý už i za denního světla, ale až se setmí, tak možná ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Dlho som si k tej znacke nevedel najst cestu. Ale s par poslednymi modelmi musim uznat, ze si ziskali moju pozornost! Dobre to robia...alebo mozno iba ja zrejem ) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Čtení na neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se