moco Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 A jsme komplet, ready for adventure :-)Everest?
African Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Everest?Dokud nebudou děti z baráku, tak nad šest tisíc nejdu jsem si slíbil :-) Ale chystám toho letos opravdu dost, a Rolexky budou u toho, takže jim věnuji možná i nějaké to vlastní adrenalinové vlákno jsem přemýšlel....
Josef01 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 já se dnes pomazlil s dvojčaty, než půjdou zpět do schránky. Si tak říkám co na to vlákno o servisu asi říkaji, právě slaví 20 let a jen leží v trezoru. Vezmu je sem tam na víkend natáhnu a jdou pořád jak maj, vrtat do nich? nevrtat? ....seru na to Taky to tak občas dělám po 5 letech už by měly být dávno na na servisu (dle výrobce), ale seru na to, jdou jako nové, když je natáhnu na doraz mají amplitudu kolem 300. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Dokud nebudou děti z baráku, tak nad šest tisíc nejdu jsem si slíbil :-) Ale chystám toho letos opravdu dost, a Rolexky budou u toho, takže jim věnuji možná i nějaké to vlastní adrenalinové vlákno jsem přemýšlel....Jo to je rozumné.....ale ja myslel tu gumu jestli je to od Everest nebo RubberB :-))))) Taky zvažuji na 114060 gumu
African Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Jo to je rozumné.....ale ja myslel tu gumu jestli je to od Everest nebo RubberB :-))))) Taky zvažuji na 114060 gumuAha :-))) Jsem o nedělích již trochu mimo, tak se omlouvám. Je to RubberB, ale náhodný nákup, jinak oba výrobci jsou dle recenzí stejně kvalitní, Everest trochu měkčí.
moco Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Aha :-))) Jsem o nedělích již trochu mimo, tak se omlouvám. Je to RubberB, ale náhodný nákup, jinak oba výrobci jsou dle recenzí stejně kvalitní, Everest trochu měkčí.Díky za postřeh.
vitvarak Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Nic nevylepší nudné Suby tak, jako náramek z kinder vejce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Nic nevylepší nudné Suby tak, jako náramek z kinder vejce jako správnej pankáč!!
African Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Užívám si gumáka, velmi pohodlná záležitost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ron Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 African, moc hezká záležitost!!!Já zvažuji pořád objednat toho gumáka s tím zeleným proužkem uprostřed, jediné, co mne zatím odrazuje, je ta cena
bobi Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Užívám si gumáka, velmi pohodlná záležitost :-)A navíc to nevypadá vůbec špatně
patprom Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Užívám si gumáka, velmi pohodlná záležitost :-)Gumák jim sekne! Nostalgicky koukám, tenhle model byl můj první kousek od Rolex
vitvarak Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Ty Expy vypadají super (y) Je šikovný, že když se stárnoucí dobrodruh dostane do věku, kdy už aktivně neexploruje, tak stačí vyměnit tah za kůži a má super elegantní salónní hodinky Upraveno 6. června 2016 uživatelem vitvarak
Dick_666 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Co je to za kožuch pls...?Btw...nevím jestli to dobře vidím, černá se světlým šitím je k nim.... SUPER!!!Díky,Dick
patprom Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Kdepak, je to hnědá kůže made by Zekon. Velmi měkká a tím pádem pohodlná
African Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 African, moc hezká záležitost!!!Já zvažuji pořád objednat toho gumáka s tím zeleným proužkem uprostřed, jediné, co mne zatím odrazuje, je ta cena Dík kluci, jinak rone máš pravdu, cena je drsná, ale v hodinářské branži jest všechno možné, už si pomalu zvykám :-)
Dick_666 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 ...ááá, sekne jim to moc!Já tak sem tam pokukuju vyměnit / potunint tah - a asi za kombinaci černé se světlým stehem a motýlem, ale i trnovka ...!! prostě více klasa.Dick
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se