Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Everest?

Dokud nebudou děti z baráku, tak nad šest tisíc nejdu jsem si slíbil :-) Ale chystám toho letos opravdu dost, a Rolexky budou u toho, takže jim věnuji možná i nějaké to vlastní adrenalinové vlákno jsem přemýšlel....

Odesláno

já se dnes pomazlil s dvojčaty, než půjdou zpět do schránky. Si tak říkám co na to vlákno o servisu asi říkaji, právě slaví 20 let a jen leží v trezoru. Vezmu je sem tam na víkend  natáhnu a jdou pořád jak maj, vrtat do nich? nevrtat? ....seru na to  :D

Taky to tak občas dělám :) po 5 letech už by měly být dávno na na servisu (dle výrobce), ale seru na to, jdou jako nové, když je natáhnu na doraz mají amplitudu kolem 300.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dokud nebudou děti z baráku, tak nad šest tisíc nejdu jsem si slíbil :-) Ale chystám toho letos opravdu dost, a Rolexky budou u toho, takže jim věnuji možná i nějaké to vlastní adrenalinové vlákno jsem přemýšlel....

Jo to je rozumné.....ale ja myslel tu gumu jestli je to od Everest nebo RubberB :-))))) Taky zvažuji na 114060 gumu

Odesláno

Jo to je rozumné.....ale ja myslel tu gumu jestli je to od Everest nebo RubberB :-))))) Taky zvažuji na 114060 gumu

Aha :-))) Jsem o nedělích již trochu mimo, tak se omlouvám. Je to RubberB, ale náhodný nákup, jinak oba výrobci jsou dle recenzí stejně kvalitní, Everest trochu měkčí.

Odesláno

Aha :-))) Jsem o nedělích již trochu mimo, tak se omlouvám. Je to RubberB, ale náhodný nákup, jinak oba výrobci jsou dle recenzí stejně kvalitní, Everest trochu měkčí.

Díky za postřeh.

Odesláno

African, moc hezká záležitost!!!Já zvažuji pořád objednat toho gumáka s tím zeleným proužkem uprostřed, jediné, co mne zatím odrazuje, je ta cena :eek:

Odesláno (upraveno)

Ty Expy vypadají super (y) Je šikovný, že když se stárnoucí dobrodruh dostane do věku, kdy už aktivně neexploruje, tak stačí vyměnit tah za kůži a má super elegantní salónní hodinky :D

Upraveno uživatelem vitvarak
Odesláno

Co je to za kožuch pls...?

Btw...nevím jestli to dobře vidím, černá se světlým šitím je k nim.... SUPER!!!

Díky,

Dick

Odesláno

African, moc hezká záležitost!!!Já zvažuji pořád objednat toho gumáka s tím zeleným proužkem uprostřed, jediné, co mne zatím odrazuje, je ta cena :eek:

Dík kluci, jinak rone máš pravdu, cena je drsná, ale v hodinářské branži jest všechno možné, už si pomalu zvykám :-)

Odesláno

...ááá, sekne jim to moc!

Já tak sem tam pokukuju vyměnit / potunint tah - a asi za kombinaci černé se světlým stehem a motýlem, ale i trnovka ...!! prostě více klasa.

Dick

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...