Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stevo, ako tak citam tvoje reakcie (masivna spona, velkost, dynko, atd.) vidim len jedine riesenie PP Nautilus Ref. 5711

Tomáš, to mas o mne vysokú mienku, ďakujem. :)

Nautily sa mi samozrejme páčia a boli by riešením na moje požiadavky. :)

• Odpovědi 25,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fajkus: Super, jsem rád, že jsou pořád u Tebe a dělaj radost. Já toho prodeje litoval už když jsem jel z toho oběda, měl jsem je rád :) Ale přeju Ti je samozřejmě. Já jsem byl tak frustrovanej, že jsem si musel koupit čtvery jiný a jedny z nich jsou Suby samozřejmě. To je prostě základ :)

Odesláno

StefanM: jedny z nich ti jdou o dvě minuty blbě :) Ty Pepsi jsou skvělý.. Asi před sedmi osmi lety jsem je prodal za kilo. Nakopal bych si ještě dneska.

Odesláno

Fajkus: Super, jsem rád, že jsou pořád u Tebe a dělaj radost. Já toho prodeje litoval už když jsem jel z toho oběda, měl jsem je rád :) Ale přeju Ti je samozřejmě. Já jsem byl tak frustrovanej, že jsem si musel koupit čtvery jiný a jedny z nich jsou Suby samozřejmě. To je prostě základ :)

Kamaráde, já je pořád "jako" testuji a přitom se mi je nechce dát z ruky dolů. Tu a tam vezmu na grilování něco jiného, ale tyto pořád vedou. Poslední seřízení 1. 7.  a dnes dělají - 26 vteřin. Ale snad ti ty čtvery nové dělají dohromady více radosti než tyto jedny.  :cheers:

Odesláno

Slibuju, ze az budu mit i ty polarky, tak se pak vrhnu na vyuku foceni a vsem vam vytru zrak. Slibuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...