Roland Sands Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 V 12. 4. 2024 v 8:48, Dokusan napsal: Ještě že včerejška, kdy jsem si byl vyzvednout DJ36. Ty Yachty budou další. Sedly mi parádně. Jen vezmu šedý cifr Jen pro zajímavost... proč jsi se rozhodl pro šedý cifr? Předem díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 🩶 > Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 3 hodinami, Roland Sands napsal: Jen pro zajímavost... proč jsi se rozhodl pro šedý cifr? Předem díky za odpověď. To je zelený cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 3 minutami, Dokusan napsal: To je zelený cifr Já měl na mysli u těch budoucích Yachtů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 44 minutami, Roland Sands napsal: Já měl na mysli u těch budoucích Yachtů . Jo tak, to sorry. Hele nevím, asi se mi líbí ta decentnejsi kombinace šedé a tyrkysové. Ta Modrá s červenou je extrémně líbivá a "čučavá", ale přesto (možná právě proto) sem volil druhou variantu Sam nevím. Jaký je tvůj názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlahul Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 (upraveno) s kolegou v práci s ústřicemi Upraveno 18. dubna 2024 uživatelem vlahul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 před 18 hodinami, Dokusan napsal: Jo tak, to sorry. Hele nevím, asi se mi líbí ta decentnejsi kombinace šedé a tyrkysové. Ta Modrá s červenou je extrémně líbivá a "čučavá", ale přesto (možná právě proto) sem volil druhou variantu Sam nevím. Jaký je tvůj názor? Asi bych se rozhodoval podle toho jak často je plánuješ nosit... v případě že by se jednalo o víkedovky tak 100% modré. Jak uvádíš kombinace s červenou je líbivá (škoda že i datumovka není červená) a ten modrý ciferník je na slunci opravdu parádní ale na každodenní nosení bych volil asi šedé. Stejně bych volil i s bico suby, na víkend LB jinak černý cifr. Přeji šťastnou ruku při výběru a krátké čekání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 V 12. 4. 2024 v 10:34, ZZalesky napsal: kolik na foru už běhá nových dayton Takto se dá taky vydělat na Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 před 12 hodinami, Jemi napsal: Takto se dá taky vydělat na Daytony Je na tom neco spatneho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Miluju tohle kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 Venku konečně takový parádní masakr počasí, že jsem konečně dostal příležitost otestovat novou bundu, a zrovna jsem si tedy řekl že vytáhnu Expy když je to dobrodružství tolika baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 Bluesy tu moc nebývají tak taky přidám pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 Bluesy nádherný, jsem teď na ty bico ujetej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 tak pridám aj konzervatívnejšie čierne ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 před 2 hodinami, Messiah napsal: Bluesy tu moc nebývají tak taky přidám pár fotek Pekne to ladí s bílou keramikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 (upraveno) před 5 hodinami, Karussell napsal: Bluesy nádherný, jsem teď na ty bico ujetej Jo to jsme dva mám teďka zálusk na ty bico GMT v černé na jubilee. Upraveno 20. dubna 2024 uživatelem Messiah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 Krásný a skvěle sladěno se sáčkem No a na ty GRNR, to jsme taky dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 Po delší době také přispěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se