bluman Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 16 minutes ago, ivan_989 said: Takže zelené dúfam už čakajú niekde vo vesmíre na mňa.. asi by som im mal ísť naproti asi nezaskodi zapisat sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 3 minutami, bluman napsal: asi nezaskodi zapisat sa Zapísaný som od minulého roka. Aj s vyjadrením že orientačne nech rátam cca 3 roky. Aj s povzbudivym komentárom "nebojte sa, 3 roky ubehnu ako voda...len dúfajme, že ten model budú stále dovtedy vyrábať" . Tomuto nehovorím ísť vesmíru oproti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května @ivan_989 zelene DJ41? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 22 minutami, bluman napsal: @ivan_989 zelene DJ41? ..a fluted, jubilee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května s letnim pocasim prichazi i obdobi mazlych fotek lumi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Co jinyho… nesundavam je ani na spani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května @skalisHmm at je to, co je to, hlavne at je to brzo OK. Ja furt stejne, to mi teda kolega timhle dealem pekne zavaril (teda ani ne tak mne, jako zbytku hodinek, vcetne Exp1). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 20 minutami, warann napsal: @skalisHmm at je to, co je to, hlavne at je to brzo OK. Ja furt stejne, to mi teda kolega timhle dealem pekne zavaril (teda ani ne tak mne, jako zbytku hodinek, vcetne Exp1). a ktere jednicky mas? Neni lepsi nechat oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 3 minutami, dwg napsal: a ktere jednicky mas? Neni lepsi nechat oboje? Klasicky 36. Ja je neprodavam, jen se ted uz nekolik mesicu nedostaly na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Zletnieva sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 18 hours ago, ivan_989 said: ..a fluted, jubilee... aj ked pri tych mentolkach mi rovnako dobre sedi aj hladka luneta, neviem sa rozhodnut ci su lepsie s hladkou alebo fluted v kazdom pripade, drzim palce nech cim skor zavolaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Dobre to je , snad by mohol byt na chvilu pokoj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 23 minutami, bluman napsal: aj ked pri tych mentolkach mi rovnako dobre sedi aj hladka luneta, neviem sa rozhodnut ci su lepsie s hladkou alebo fluted No u mňa to je jasne. Hladká pri greenoch mi evokuje človeka s oholenym obočím. Pre niekoho to môže byt atraktívne, pre mňa je to skôr divné Hladká mi pride fajn na bielom diale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Po praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května DJ 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 1 hodinou, bluman napsal: Dobre to je , snad by mohol byt na chvilu pokoj.. Modrá je zkrátka dobrá, jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 7 hodinami, warann napsal: @skalisHmm at je to, co je to, hlavne at je to brzo OK. Ja furt stejne, to mi teda kolega timhle dealem pekne zavaril (teda ani ne tak mne, jako zbytku hodinek, vcetne Exp1) Diky, ale obavy nejsou treba, hlavne aby byl v poradku prijemce moji plazmy, kdokoliv to bude. Jsou to taky Exp36, napadlo me at posleze, ze je to takovej kryptowristshot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května @ivan_989 bacha, máš vyšroubovanou korunku... @bluman Nádherný, ta modrá jim prostě sluší nejvíc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května (upraveno) před 1 hodinou, Karussell napsal: Nádherný, ta modrá jim prostě sluší nejvíc.... Počkaj keď jedného dňa uvidíš moje zelené Upraveno 2. května uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Já pořád přemýšlel černé/ modré DJ (fluted) a nakonec jsem to vyřešil tak, že čekám na modré (s jubilee) a nosím černé na Oysteru. A popravdě se mi ty černé na Oysteru líbí víc, ale uvidíme za rok, jak to uvidím.. Takže nejlepší jsou černé (fluted) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se