moco Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 12 minutami, African napsal: Gratulka Jsou parádnický Díky Vlasto, pokud se nemíním, tak taky čekáš na tyto kočky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 1 minutou, moco napsal: Díky Vlasto, pokud se nemíním, tak taky čekáš na tyto kočky. Ano, poslušně hlásím že vzorně čekám Jak ti vyhovuje glidelock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami (upraveno) @African Abych pravdu řekl, tak jsem na něj po zkušenosti z ND 114060 nedal dopustit, ale při čekání na tyto, mi na zápěstí prošlo několik dalších modelů, co měli "jen" easylink a ten je pro mě dostačující. Hlavní nevýhodu (pro mě) glidelocku vidím v tom, že spona je o cca jeden článek tahu delší - takže u mého 17,5 cm uheráku, když chci mít glidelock vycentrovaný (počáteční pozice uprostřed), tak mi vychází tah na vnitřní straně jen na 3 články, což vypadá divně (nemám rád hodinky na volno), takže jsem nechal 4 dílky a glidelock mam stáhnutý (rezerva jedné pozice na utažení ještě je). Na 40 mm modelu to bylo vše v pořádku. Upraveno před 17 hodinami uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 11 minutami, moco napsal: @African Abych pravdu řekl, tak jsem na něj po zkušenosti z ND 114060 nedal dopustit, ale při čekání na tyto, mi na zápěstí prošlo několik dalších modelů, co měli "jen" easylink a ten je pro mě dostačující. Hlavní nevýhodu (pro mě) glidelocku vidím v tom, že spona je o cca jeden článek tahu delší - takže u mého 17,5 cm uheráku, když chci mít glidelock vycentrovaný (počáteční pozice uprostřed), tak mi vychází tah na vnitřní straně jen na 3 články, což vypadá divně (nemám rád hodinky na volno), takže jsem nechal 4 dílky a glidelock mam stáhnutý (rezerva jedné pozice na utažení ještě je). Na 40 mm modelu to bylo vše v pořádku. Jasný, dík za report. Za mě si myslím že ten glidelock by měl být nadoraz a povolovat dle potřeby, nejvíc v případě neoprénu nebo tak.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Taky mám pro běžné nošení (nejsem potápěč) raději easylink než dlouhou sponu s glidelockem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Mne teraz prave vyhovuje glidelock, schudol som cez 10 kg, zmenšilo sa mi zápästie a jediné hodinky kde viem upraviť ťah aby sedel sú Sub. Ostatné Rolex s easy link sú mi volné, musím dať u hodinára odobrať článok a uvolniť linknuž, každý to máme inak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami U starých Rolexek dilema jestli easylink nebo glidelock nemáte. Staré tyhle vymoženosti nenabízí, přesto sedí perfektně. Jedno z kouzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 15 hodinami, jamikadze napsal: dnes prevzate celebration 36 mm. Trochu zavist, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 8 hodinami, Campino napsal: Mne teraz prave vyhovuje glidelock, schudol som cez 10 kg, zmenšilo sa mi zápästie a jediné hodinky kde viem upraviť ťah aby sedel sú Sub. Ostatné Rolex s easy link sú mi volné, musím dať u hodinára odobrať článok a uvolniť linknuž, každý to máme inak.. Mně bylo v servisu R řečeno, že easylink by se měl povolovat jen po dobu nutnou. Pokud je uvolněný stále, dostává prý v jeho části řemínek docela zabrat a časem se vykvedlá Takže opatrně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami (upraveno) před 13 hodinami, Campino napsal: Mne teraz prave vyhovuje glidelock, schudol som cez 10 kg, zmenšilo sa mi zápästie a jediné hodinky kde viem upraviť ťah aby sedel sú Sub. Ostatné Rolex s easy link sú mi volné, musím dať u hodinára odobrať článok a uvolniť linknuž, každý to máme inak.. Ja po koupi ND taky schudnul, ale na tahu to nepoznám Upraveno před 2 hodinami uživatelem moco 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Ty ti sedej lip nez polarky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno právě teď Nahlásit Sdílet Odesláno právě teď Sehnal jsem nadherny NOS 2010 plechace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno právě teď Nahlásit Sdílet Odesláno právě teď před 1 hodinou, kdojinej napsal: Ty ti sedej lip nez polarky.. Díky a souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se