Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 26 minutami, romachac napsal:

Konečně mohu i já přispět do tohoto vlákna 👍

IMG_6191.jpeg

Hezký- cením vstup do Rlx hezky od základu😉👍🏻čekà Tě krásná cesta, užívej si to✌🏻

• Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 1. 2025 v 13:19, xcmaniax napsal:

Hele, to si asi nějak dokáže vymyslet každej sám. Když jdu do fitka, tak si je samozřejmě neberu a rovnou si dám na ruku AW co mám i na sport. Do skříňky v šatně bych je nedal. Když jdu z práce, tak je sundám už tam. Jinak je nosím všude kromě sportu a nějakých kutilských činností.

Ja napríklad chodím do fitka ráno a z fitka rovno do kancelárie. Snažím sa parkovať na mieste kde je čo možno najväčšia fluktácia ľudí a hodinky nechávam v aute. Nie je to najideálnejšie riešenie no rozhodne to považujem za lepšiu alternatívu ako ich nechať v skrinke prípadne na recepcií :) 

Upraveno uživatelem ygys
Odkaz ke komentáři

Já si víc “hýčkám” DJ, i když i ty s mnou běžně zajdou mimo práce třeba i do hospody. Expy pak se mnou, samozřejmě mimo běžného denního nošení, už chodí i na koncerty (rozumněj death metal, nikoliv filharmonie). Když jdu “tančit” hodím přes ně potíko. Dá se říct, že je nemám jen při práci na chatě a na fesťáku. 🤷🏻‍♂️

A protože koncert je až v pátek, dnes znovu ještě DJ…

IMG_2879.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, ygys napsal:

Ja napríklad chodím do fitka ráno a z fitka rovno do kancelárie. Snažím sa parkovať na mieste kde je čo možno najväčšia fluktácia ľudí a hodinky nechávam v aute. Nie je to najideálnejšie riešenie no rozhodne to považujem za lepšiu alternatívu ako ich nechať v skrinke prípadne na recepcií :) 

To bych si je raději odřel o kladku 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...