Vortex-Tempus Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února @Davis @tikzot Aka zima pani? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Unor je suchy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Co nevidět nám to začne kvést, pokud tedy nebude suchý únor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února moje první a doufám, že první z mnoha ref. 16220 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 30. 1. 2025 v 19:49, Messiah napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Top ! 🫨 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února GMT vo svojom prirodzenom prostredi… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Musím říct, že mi ty No Date připadají větší než Date. Jsem sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 13 minutami, Fade napsal: Musím říct, že mi ty No Date připadají větší než Date. Jsem sám? To je len o čistote ciferníka, bez kyklopu sa zdajú väčšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Jojo, No Date jsem měl a teď mám Date a zdají se mi reálně menší. Samozřejmě jen opticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února On 10/31/2024 at 1:55 PM, zdr said: Dnes Turn-O-Graph-y na super jubilee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. super jubilee je opravdu dokonalý tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 15 hodinami, Fade napsal: Jojo, No Date jsem měl a teď mám Date a zdají se mi reálně menší. Samozřejmě jen opticky Je to tak jak píšeš. Hustota ciferníku tu optickou velikost dost ovlivňuje. A to si zkus někdy o 1mm větší Exp2, ty větší indexy a ručky z toho dělají opticky 45mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Před hodinou, moco napsal: Je to tak jak píšeš. Hustota ciferníku tu optickou velikost dost ovlivňuje. A to si zkus někdy o 1mm větší Exp2, ty větší indexy a ručky z toho dělají opticky 45mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. hehe, na Expy 2 bych neměl koule a hlavně zápěstí. Ještě jsem je nezkoušel, ale od nikoho jsem ještě neslyšel, že to jsou malé hodinky Vždy jen, že jsou snad větší než 42mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 56 minutami, Fade napsal: hehe, na Expy 2 bych neměl koule a hlavně zápěstí. Ještě jsem je nezkoušel, ale od nikoho jsem ještě neslyšel, že to jsou malé hodinky Vždy jen, že jsou snad větší než 42mm. Samozřejmě, já osobně bych byl klidnější s 40 mm a klidně by mohly dělat Suby 39 mm nebo i 37 mm Pro můj 17,5 lovečák ideál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Jeste k tem velikostem. Pro me je jedinym resenim toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Před hodinou, Fade napsal: hehe, na Expy 2 bych neměl koule a hlavně zápěstí. Ještě jsem je nezkoušel, ale od nikoho jsem ještě neslyšel, že to jsou malé hodinky Vždy jen, že jsou snad větší než 42mm. Já bych tu velikost EXP 2 zas tak nedémonizoval . Je to hodně optická záležitost-bílej cifr, úzká luneta(compared 2 sub a gmt) a prý u ref. 226570 i širší tah z nich dělá větší hodinky. Víc lidí mi už potvrdilo, že na menší ruku sednou líp 216570. Mám 19cm lovečák (skloňuje se podle @LovecK) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se