nastycrew52 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 9 hodinami, Kostra napsal: Punk is not death:-) Kéž by radši byl 4 1
Kostra Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Kéž by radši byl Přezuto, aby někomu nepraskla cévka
nastycrew52 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 3 hodinami, Kostra napsal: Přezuto, aby někomu nepraskla cévka Ten někdo by si to mohl brát osobně, takže děkuju
Kostra Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Ten někdo by si to mohl brát osobně, takže děkuju
PetroH Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května (upraveno) Cestou z obedu som sa bol v Sherone zapisat na Suby no-date. Podla skusenosti z fora to prebehlo nad ocakavania a bez problemov. Zalozili mi ucet do ich systemu so slovami, ze tak 2-3 roky. Uvidime. Upraveno 21. května uživatelem PetroH 1
African Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 2 hodinami, PetroH napsal: Cestou z obedu som sa bol v Sherone zapisat na Suby no-date. Podla skusenosti z fora to prebehlo nad ocakavania a bez problemov. Zalozili mi ucet do ich systemu so slovami, ze tak 2-3 roky. Uvidime. Právě přemýšlím, kde mám hodinky co máš na ruce Musím obvolat dědky, jestli jsem si je nedal k nim do slamníku.... protože mi už docela chybí, je to velmi fajnová časomíra. S nodate suby to mám stejně, pouze první rok za námi, tak uvidíme 1
moco Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Ty hodinky jsou fakt fajn - i když nemají nic, tak mají vše. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se