Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, kdojinej napsal:

Kdyz ja trochu pribral a nedopnu ted oblek.. vis co, jak je zvykem, kluci z magu chodi k AD jedine v kvadru.. 😎

Tak to máme přesně naopak, tím nemyslím tu nadváhu, na tom jsme asi stejně 😆 Diving with Explorer 👍

20250626_150414900.JPG

• Like 1
  • Odpovědi 25,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, kdojinej napsal:

Kluci rolexaci, kdo mate nove expy 36, byl by nekdo ochoten zajít v Praze na pivo? Furt laboruju jestli mam správnou velikost (40). Kdyztak sz.

Za mě jednoznačně Expy 40 :) 36 mi přišly takové pidi :)

IMG_9495.jpeg

Upraveno uživatelem Jemi
Odesláno

Velikost pouzdra Exp40 je cajk, mně nesedl layout číselníku. Ta prázdná plocha je na můj vkus moc velká. Exp36 jsou drobné, ale pro moji ruku cajk - jsou neskutečně pohodlné a zároveň jsou na ruce "cítit". 39 mm s trochu masivnějšími ručkami a indexy by jim slušelo, ale současná nabídka 36+40 asi uspokojí širokou masu zákazníků.

• Like 1
Odesláno
před 6 hodinami, skalis napsal:

Velikost pouzdra Exp40 je cajk, mně nesedl layout číselníku. Ta prázdná plocha je na můj vkus moc velká. Exp36 jsou drobné, ale pro moji ruku cajk - jsou neskutečně pohodlné a zároveň jsou na ruce "cítit". 39 mm s trochu masivnějšími ručkami a indexy by jim slušelo, ale současná nabídka 36+40 asi uspokojí širokou masu zákazníků.

Když vezmeš posuvku, tak zjistíš, že Expy 40 mají průměr 39mm 🤣

Odesláno
před 1 hodinou, Jemi napsal:

Když vezmeš posuvku, tak zjistíš, že Expy 40 mají průměr 39mm 🤣

Vsak pouzdro je cajk. Zmensit sirku naramku na 20 mm a zvetsit indexy a rucky a byly by dokonaly.

Odesláno
před 3 minutami, skalis napsal:

Vsak pouzdro je cajk. Zmensit sirku naramku na 20 mm a zvetsit indexy a rucky a byly by dokonaly.

Musím řici, že mi dokonalé přijdou :) jsou to naprosto žůžové hodinky :) ale chápu, že to tak nemá každý…proto také dělají 36mm model :)

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...