ygys Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září V 5. 9. 2025 v 21:50, tikzot napsal: Taky trochu lituju.. ale myslím že 40 mm měli větší koule Musím sa priznať že aj tento tvoj post ma dohnal k nákupu, ktorý som dlho odkládal. Vždy som po týchto modrákoch túžil, musím uznať že do fotky sa asi nikdy neprenesie ten vnem ako pôsobia v realite. Som viac než nadšený 9
tikzot Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 20 minutami, ygys napsal: Musím sa priznať že aj tento tvoj post ma dohnal k nákupu, ktorý som dlho odkládal. Vždy som po týchto modrákoch túžil, musím uznať že do fotky sa asi nikdy neprenesie ten vnem ako pôsobia v realite. Som viac než nadšený Krásná práce gratuluju moc a jsem poctěn, že jsem Tě namotivoval Jsou skvělý
Karussell Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 2 hodinami, ygys napsal: Musím sa priznať že aj tento tvoj post ma dohnal k nákupu, ktorý som dlho odkládal. Vždy som po týchto modrákoch túžil, musím uznať že do fotky sa asi nikdy neprenesie ten vnem ako pôsobia v realite. Som viac než nadšený To je pecka, uzivej si radost z nich. Ja uz bojuju vnitrne tak dva roky, ale stejne je taky jednou poridim
horskjan Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Tak ještě do pátku 🏖 a pak zpět do reality... 11 1
horskjan Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Foto sice včerejší, ale na ruce furt. Taková moje povinná dovolenková fotka... 🏖️ 5
Roland Sands Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 1 hodinou, moco napsal: Někde v Prze V Praze ahoj a u vás na moravě zdarec! Jak bylo?
Vladino125 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Stale moje Top najoblubenejsie a najuniverzalnejsie hodinky 4
moco Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září před 18 hodinami, Roland Sands napsal: V Praze ahoj a u vás na moravě zdarec! Jak bylo? V Praze je blaze. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se