Monolith Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
skalis Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 6 hodinami, Vit napsal: Co jsi nakonec koupil (objednal / na co jsi se zapsal do pořadníku) ? Nejsem v nakupovacím modu, vlastně aktuálně ani nemám hodinky, který bych "chtěl". Expy II být ve 40 mm, to by byl kousek pro mě. GMT Master II si pořád nejsem jistý (po akvizici Timex Q GMT bych šel spíš do vintage) a Lanďáky, to byla první zkouška naživo. 1
Roland Sands Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 21 minutami, skalis napsal: Nejsem v nakupovacím modu, vlastně aktuálně ani nemám hodinky, který bych "chtěl". Expy II být ve 40 mm, to by byl kousek pro mě. Jsem na tom podobně. Dej tomu pár let a možná Expy II ve 40mm zase budou. Příjde mi že doba zvětšování je u konce a teď půjdeme zase dolů . 3
skalis Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června (upraveno) před 39 minutami, Roland Sands napsal: Jsem na tom podobně. Dej tomu pár let a možná Expy II ve 40mm zase budou. Příjde mi že doba zvětšování je u konce a teď půjdeme zase dolů . Trochu na to sázím. Když jsou Exp jedničky ve dvou velikostech, doufám i ve dvojky v historicky krátké době. Tím by pokryli celý trh. Alternativně by mohly fungovat nezlaté (non root-beer) BB 58 GMT a ještě tak trochu doufám v Pelagos 39 s GMT. Ale Exp je Exp. Upraveno 21. června uživatelem skalis 2 1
kloubik Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Vcerejsi... skoda ze nemam treti ruku, jeste bych pred mobil strcil polarizacni brejle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 18
mlsoun1 Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 1 hodinou, kloubik napsal: Vcerejsi... skoda ze nemam treti ruku, jeste bych pred mobil strcil polarizacni brejle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní fotka která by měla být v kalendáři 2027 1
African Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června On 6/21/2026 at 3:05 PM, Monolith said: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No vidíš to, takový mám taky a teď právě přemýšlím kde je vlastně mám 2
laroaz Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Jarett Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
African Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Tak se našli, nejlepší když je člověk tak dobře schová, že už je sám pak ani nenajde Omegy jsem jednou hledal týden a nakonec našel v kastlíku u auta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Cuketa Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelH Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kid_A Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Patecek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
African Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
laroaz Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
adam.ra Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Jak to vypadá podle zpráv, utekli jsme z Prahy k moři před vedry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
ondralbc Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Prirodni skluzavka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Roland Sands Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ygys Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se