bluman Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 4 hours ago, whiler said: Já mám bluessy suby.. a tím, že nosim zlatej řetízek, tak mi to něják víc jde dohromady. ach tak, to potom ano . neviem preco hned myslim na ciernu, jak sa spomenu suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 3 hodinami, Chosef76 napsal: Pátek je většinou fajn den. Pokud tedy 2 následující víkendy nejsou pracovní. Sent from my iPhone using Tapatalk Ty nový GMT jsou neskutečná bomba. Takový pracovní víkend s nima uteče jak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 OPet moja oblubena modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 1 hodinou, bluman napsal: OPet moja oblubena modra sú skvelé, padnú ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.martis Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pri tv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pri tv.Vidim dobre, ze stredni dil tahu je vylesteny do leskla? Hmmm Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 6 hodinami, Chosef76 napsal: Pátek je většinou fajn den. Pokud tedy 2 následující víkendy nejsou pracovní. Sent from my iPhone using Tapatalk Dobrá fotka a super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 (upraveno) 58 minutes ago, tikzot said: super foto , expy vo svojom zivle to si v balone? Upraveno 11. srpna 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 6 minutami, bluman napsal: super foto , expy vo svojom zivle to si v balone? Díkyteď když na to koukám, tak to tak skoro vypada jak v balónu, ale je to na rozhledně a ten stín je střecha té rozhledny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Včera jsem si v Brně vyzvedával suby po servise a tohle mě teda hodně nadchlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Dnes bude asi hezky, teda určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 sice ze včera, ale musel jsem se podělit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Trojka GmT… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 A tieto furt na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 2 hodinami, ADIkov napsal: Trojka GmT… Rootbier vypada jak chudy pribuzny Ja dneska vencim expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 11 hodinami, matejcaha napsal: Rootbier vypada jak chudy pribuzny Ja dneska vencim expy By som povedal ze pepsi su tie “chudy pribuzny” ale nove gold gmt to je ina liga to hej. Exp super ale tie som este v zivote nemal. Mozno casom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Včera jsem si v Brně vyzvedával suby po servise a tohle mě teda hodně nadchlo Rozumím. Bral jsem první, které do Brna dorazily. Objednal jsem je, hned jak je v Ženevě představili. Návykové hodinky, všechno ostatní se válí v bance. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Trojka GmT…Nádherná trojka. Můj GMT plán splněn tímto duem...a teď nabít munici na poslední Rolex, které chci. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 1 minutou, Chosef76 napsal: Nádherná trojka. Můj GMT plán splněn tímto duem...a teď nabít munici na poslední Rolex, které chci. Sent from my iPhone using Tapatalk Toto je bomba kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se