Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 minutami, Greyhound napsal:

To bych chapal jeste u tech puzzle full gold.. i diky tem emoticons na date.. ale tohle nevim no.. ale chapu ze jsou nedostupne, vyhapovane a tak jsou tedy skvele.. me to nic nerika. 

Ta nedostupnost mě osobně dost štve. Protože já je chci ne kvůli popularitě, ale protože se mi moc líbí. Můj vkus neurčují davy. Třeba bych si nikdy nepořídil bi-color, nemám rád žluté, ani růžové zlato. Ale těm kdo je nosí, těm nekladu otázky proč je nosí, když nejsou hezké. Nosí je, protože je mají rádi a to je důležité. Každý máme svůj vkus. Barvičky nejsou podle Vašeho gusta, ale já se na ně moc těším :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, Greyhound napsal:

To bych chapal jeste u tech puzzle full gold.. i diky tem emoticons na date.. ale tohle nevim no.. ale chapu ze jsou nedostupne, vyhapovane a tak jsou tedy skvele.. me to nic nerika. 

Hodinky sa maju hlavne pacit tomu, kto ich nosi, to co si o nich myslia ini je uz druhorade. Nejde o vnucovanie sa niekomu, ale o respektovanie nazoru ineho 🙂

PS: Day-Date 36 puzzle sa mi pacia tiez,  pokial ide o vzoru ciferniku, po chuti mi vsak nie je ten datum a den s emoji 

Upraveno uživatelem Tommy_PP
Odkaz ke komentáři

Jasne, vsak v klidu, na me tento model pusobi az trochu arogantne ze strany Rlx.. proste udelali ty OP v jednotlivych barvach, temer nikdo je nedostal, po roce je ukoncili ( ne vsechny vim;-))a udelali tuhle bubble gum.  A stejne sou z toho vsichni hin, takze je vlastne uplne fuk co tam daj na cifr.. lidi se z toho po…u tak jako tak… stado poslusnych ovecek. Mysleno v dobrem 🙌🏻

Odkaz ke komentáři

V 19. 8. 2023 v 18:26, Greyhound napsal:

Dneska ti to nic neříká a časem jim třeba přijdeš na chuť. A tomu, co teď nedá na ně dopustit se třeba pře_stanou líbit. Přece jen idi.t nemĕni názor  (MZ). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...