panedge Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) CEGY-to je bomba,to je to nato od Jaretta? Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 CEGY-masakr! Teď jsi z leštěnek udělal ultimátní toolwatche.......nikdy bych si nemyslel, že jim to bude takhle pasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Diky hosi, cekal jsem spis negativni ohlasy, ale jsou to hodinky jako jakekoliv jine, tak proc si trochu nepohrat.:-) Jj, remen je od Jaretta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Chtel jsem ho koupit,hned jsem vedel,ze to bude vyborna kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Je to Phoenix Mod, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Diky hosi, cekal jsem spis negativni ohlasy, ale jsou to hodinky jako jakekoliv jine, tak proc si trochu nepohrat.:-) Jj, remen je od Jaretta.Proc negativni? Mas to moc pekny chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Jo, Fenix. Moc pekne spracovanej, ani tlustej, ani tenkej. Akorat dirky maj moc velke mezery mezi sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Jo, Fenix. Moc pekne spracovanej, ani tlustej, ani tenkej. Akorat dirky maj moc velke mezery mezi sebou. Souhlas. Je dělaný po vzoru hadru z Milsub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Souhlas. Je dělaný po vzoru hadru z Milsub. on neni delany po vzoru NATO strapu z milsub, ale podle pozadavku britskeho MoD presne podle stejneho pozadavku jako byl hadr na milsuby Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 on neni delany po vzoru NATO strapu z milsub, ale podle pozadavku britskeho MoD presne podle stejneho pozadavku jako byl hadr na milsuby Mě to sice vychází stejně, ale budiž, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Jó pánové, NATO řemeny od MonkeySwag jsou nejvíc Teď jsem od nich koupil nové MKS a jsem z provedení úplně nadšený http://www.monkeyswag.com/straps/nato/mks-natowatch-strap-nimbus-matte-fittings.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Když jsou na tahu, tak to jsou oblekovky jak víno a dáš je na camo hadr a vylezou z nich takový parádní tooly, to barevný sladění je skvělý...jednoznačně palec nahotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 průjem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 průjem ?Švestková omáčka se strouhaným perníkem na kotletce. Úplně famózní pošušňání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Švestková omáčka se strouhaným perníkem na kotletce. Úplně famózní pošušňání. ty umíš žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 ...tak dnes jsem take vytahl Rolby,kdyz he to ted tak zhave tema :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ahoy ze Saint Tropez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ahoy ze Saint Tropez! IMG_6351.JPGSi delas kozy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se