yegor Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 41tky a pritom tak pohodlne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Na tyhle hodinky musi mit clovek koule. Krom zlatych modelu asi nejvic rvou do sveta mam Rolex:-) O pohodli ale nepochybuji.
yegor Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 (upraveno) No lesknu sa riadne a mas pravdu trochu mi pripomenuli avenger skyland ale nosia sa ovela lepsie...a po submarineroch je to zmena len casom budem vediet ci aj pozitivna...ale ten cifernik a indexy to ma koule Upraveno 1. března 2016 uživatelem yegor
ADIkov Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 41tky a pritom tak pohodlne image.jpegVelmi pekne, grat Ake mas zapestie? Z fotky vypadaju na ruke ako pisal Moco "breitlingovsky"
yegor Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Ruku mam 17,5 cm...fotka trochu skresluje nazivo je to myslim fajn..iny tvar puzdra a korunky sadol na moju ruku lepsie ako suby
Ondrej71 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Během pořizování nového přírůstku jsem mel možnost zkusit si prodejcovy 1680 - pěkný kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Během pořizování nového přírůstku jsem mel možnost zkusit si prodejcovy 1680 - pěkný kousekCo se ti to tam Ondro krčí v rohu s uchem ? Upraveno 1. března 2016 uživatelem dabelM
Ondrej71 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Co se ti to tam Ondro krčí v rohu s uchem ?Nové Pamy
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Tak to je ten novém přírůstek ? Osmidenky ? 560 ?
Ondrej71 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Tak to je ten novém přírůstek ? Osmidenky ? 560 ?Dlouho jsem váhal do čeho jít, a nakonec to byly 112. Líbi se mi čistota a přehlednost cifru, sendvic, a strojek, který mi v případe potřeby oservisuje Valis
Jeremy Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 112 jsou dokonaly, zadny kraviny kolem.. dodnes je mi lito, ze jsem je pustil..
Michal444 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Během pořizování nového přírůstku jsem mel možnost zkusit si prodejcovy 1680 - pěkný kousek Teba tam PAM vlna nejak zobrala
Ondrej71 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 112 jsou dokonaly, zadny kraviny kolem.. dodnes je mi lito, ze jsem je pustil.. Přesně, jsou dokonalý. Čistá esence Panerai Teba tam PAM vlna nejak zobrala Tak trošku Ještě jedna ze včerejšího Parkánu, na ruce bohužel jen půjčený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 112 jsou dokonaly, zadny kraviny kolem.. dodnes je mi lito, ze jsem je pustil..Hm, tak to jsme dva :-)
Michal444 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Přesně, jsou dokonalý. Čistá esence Panerai Tak trošku Ještě jedna ze včerejšího Parkánu, na ruce bohužel jen půjčený pepsiny su super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondralbc Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Taky do prace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Fotka včerejší, ale hodinky na ruce i dnes.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se