Conrad Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 V roce 2005 když jsem přišel na fórum tak jsem tvrdil že Rolexy mají jen zelináři a řezníci,Uběhlo něco vody probudím se a mám je na ruce ačkoliv ani řeznictví ani zelinářství mě neříká pane, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Rolády na šutru starém cca. 55 miliónů let :-)Takhle jsem položil na šutr Grand Seika a vyrobil nehezký škrábanec. Gratuluji k odvaze a vůbec, tvé fotky z posledních pár dní jsou lahůdkové. Na Zéland jednou musím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Conrad: mě by řeznictví vůbec nevadilo ještě nahoď foto ať víme cos koupil Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Takhle jsem položil na šutr Grand Seika a vyrobil nehezký škrábanec. Gratuluji k odvaze a vůbec, tvé fotky z posledních pár dní jsou lahůdkové. Na Zéland jednou musím.Jen se neboj že já nejsem sakra opatrný, jako každá fotka odložených hodinek z ruky pěkný stresík, hlavně v Alpách kde je nárazový vítr :-) NZ je super záležitost, jiný svět a hlavně pohoda, relax, pokud tedy neděláš třináctihodinové treky a nejsi druhý den dojebaný jak cikánská hračka :-) Super příroda, lidi, moc se mi tu líbí, ale doma je doma, hezky pohromadě s celou rodinou. Máme tu rozjeté nějaké projekty, takže pokud budeš chtít, ve 2019 sem zase musím a už se tu docela začínám orientovat, tak můžeme udělat malou chronoskupinu :-) Omlouvám se za fotky bez Rolexek, ale tohle vlákno si občas také potřebuje odpočinout od tak skvělých hodinek.... Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 První káva tento týden a Expy na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Konecne si ich vytiahla dodatocne samozrejme gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Miso suhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Budu tu s nima chvili zaclanet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Moc pěkné. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Rolády na šutru starém cca. 55 miliónů let :-)To je kousek od Dunedinu, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Konecne si ich vytiahla dodatocne samozrejme gratulujemNo nie tak celkom... Bol to iba rýchly wrist shot a inak sú stále vo winderi, lebo nemám ešte skrátený ťah... Miso suhlasim Moc pěkné. Gratuluji.Chalani a ďakujem za gratuláciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 No nie tak celkom... Bol to iba rýchly wrist shot a inak sú stále vo winderi, lebo nemám ešte skrátený ťah... Ale ved tah skratis aj v krcme po 10 pivach :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Asi má problém dát těch 10 piv, aby mohla začít zkracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Budu tu s nima chvili zaclanet.. jednoducho sú skvelé, gratulujem a kludne ešte viac foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 jednoducho sú skvelé, gratulujem a kludne ešte viac foto Diky diky... Vynasnazim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Asi má problém dát těch 10 piv, aby mohla začít zkracovat.Presne Ja totiz pivo vobec nepijem... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 To je kousek od Dunedinu, že ? Yes, cca. stovečka nahoru, Moeraki :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Omlouvám se, ale zdá se že dnes mě čapla nějaká ta fotící múza :-) Ale nebojte se nic, za necelý týden odlet a už bude ode mě na čas klid....Ale ta benzínka, to je ovšem paráda, co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Souhlas,ta pumpa nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se