Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V roce 2005 když jsem přišel na fórum tak jsem tvrdil že Rolexy mají jen zelináři a řezníci,Uběhlo něco vody probudím se a mám je na ruce ačkoliv ani řeznictví ani zelinářství mě neříká pane,  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takhle jsem položil na šutr Grand Seika a vyrobil nehezký škrábanec. Gratuluji k odvaze a vůbec, tvé fotky z posledních pár dní jsou lahůdkové. Na Zéland jednou musím.

Jen se neboj že já nejsem sakra opatrný, jako každá fotka odložených hodinek z ruky pěkný stresík, hlavně v Alpách kde je nárazový vítr :-) NZ je super záležitost, jiný svět a hlavně pohoda, relax, pokud tedy neděláš třináctihodinové treky a nejsi druhý den dojebaný jak cikánská hračka :-) Super příroda, lidi, moc se mi tu líbí, ale doma je doma, hezky pohromadě s celou rodinou. Máme tu rozjeté nějaké projekty, takže pokud budeš chtít, ve 2019 sem zase musím a už se tu docela začínám orientovat, tak můžeme udělat malou chronoskupinu :-) Omlouvám se za fotky bez Rolexek, ale tohle vlákno si občas také potřebuje odpočinout od tak skvělých hodinek....

post-364-0-75633400-1479720609_thumb.jpg

post-364-0-64095600-1479720638_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Konecne si ich vytiahla  :lol2:  :lol2:  dodatocne samozrejme gratulujem

No nie tak celkom... Bol to iba rýchly wrist shot a inak sú stále vo winderi, lebo nemám ešte skrátený ťah... :rolleyes: 

Miso suhlasim

Moc pěkné. Gratuluji.

Chalani a ďakujem za gratuláciu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...