Jump to content

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Recommended Posts

Posted

Pěkná fotka kloubik :-) Mě se dnes zase náhodou podařila vyfotit laser korunka aniž bych se o to nějak snažil, hurá jsou pravé.... :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Nj,je tam vidět "mrška neviditelná" :).Ta se hodně blbě fotí- pravda :smile_anim:

Koukám,že tsunami již pravděpodobně nehrozí.

Posted

To je na trajektu, jsme už na Jižním ostrově ale od východního pobřeží se samozřejmě držíme dál, aspoň to stále doporučují...Nakonec tam budeme muset, protože odlétáme s Christchurch ale to je zatím za dost dlouhou dobu. Jinak dozvuky jsou tady určitě o dost silnější než ve Wellingtonu, už to s námi dvakrát pěkně drblo.

Posted

Tak už zase konečně na ruce. Spadly mi kvůli vypadnutému šroubku jak už jsem psal předtím. Řešil jsem to v Carollinu, při první návštěvě ten správnej šroubek neměli, pak jsem si vyměnil se servisem pár mailů s fotkama tahu a včera už to klaplo. Novej šroubek plus doutažení dalších vyšlo na stovku. Říkali že jsem měl uvolněnej ještě jeden. Poučení pro mě je že si to nechám vždy jednou za rok doutáhnout

118f983ad254a3d08435c1c0f8f96f7f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Anebo si kup šroubovák a dotahuj si to sám :-) A nemají být ty šroubky zakáplé lepidlem náhodou?

Taky mě ten šroubovák napadl, ale při své zručnosti bych nejen poškrábal hodinky ale ještě si vypíchnul oko

Co jsem pochopil tak standardně to lepidlo tam není

Posted (edited)

U mých Gmt II určitě bylo, nějaké bílé. Musel jsem opravdu zabrat aby šroubek povolil a bylo vidět v závitu. Jde o to kdy ho tam chlapci začali dávat.

Edited by African
Posted

No jestli tam lepidlo bylo, tak vydrzelo presne 3 roky. Pak se sroubek uvolnil a vypadl.

Posted (edited)

GMT II a ledovec Franz Josef :-) Kurňa, ale dali mi to zabrat, podcenil jsem lepení a nohy nic moc....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by African