Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To bylo rychlé, gratuluju :). Z Košic? :)

Dakujem :) no neviem ako dlho ostanu, uz su v predajnej sekcii ale mozno sa rozmyslim, cim dalej tym viac si na ne zvykam.

Ps: nie su z Kosic

Upraveno uživatelem ADIkov
  • Odpovědi 25,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

hosi zcestovali, jsou nejaky petihvezdickovy ostrovni resorty typu maledivy na bali?

La Yoya si zamilujes. Pokud ti nevadí kočky. A rozhodně si zajed do Candidasy do restaurace Vincent. Kdyby tohle bylo u nás tak nikde jinde už nejím.

A pár dní v Ubudu to chce. A milion jiných míst.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

La Yoya si zamilujes. Pokud ti nevadí kočky. A rozhodně si zajed do Candidasy do restaurace Vincent. Kdyby tohle bylo u nás tak nikde jinde už nejím.

Upřímně, já budu hodně váhat, jestli se ještě na Bali někdy vrátím. Dnes tu máme poslední den, zítra ráno se vracím do Thajska.

Já chcu od dovolené dvě věci, relax a žrádlo.

Relax - ok, ale jen díky volbě resortu, jsme v řiti za Ubudem, vily s private poolem, personál super, room service 24/7, snídaně do vily, masáže to stejné atd. Za celý týden jsem se nepotkal s jediným hostem, i když je hotel obsazen, paráda. Ale kdekoli mimo hotel miliarda amerických a australských vysolárkovaných beachboyů, dvě miliardy zmatených uřvaných číňanů, shon, kolony, děs.

Žrádlo - nejezdím do Asie žrát burgry a pizzy, v tomhle se hodně vyžívám, sleduju x cestovatelských food blogů, zapisuju si žrádla, lokální restky, co musím navštívit, vymetám ty nejzapadlejší stánky a to tady prostě není nebo su slepej. Neviděl jsem tu snad nikde jíst lokály. Ubud je plný sushi, burgrů, veganských pičovin a ještě k tomu za nezajímavé ceny. Každá druhá restka má na ceduli "fine-dining", ale to já nechcu, já chcu zastavit na skútru u plastových židliček bez eng jídeláku a nažrat se s lokálama, ale není to tu. Co musím říct, že mi z lokální kuchyně ale sedlo, tak babi guling, grilované sele, velká dobrota.

V Ubudu, kulturním centru Bali, je starbucks a pandora, hned vedle King's Palace, neskutečné :D Příroda super, mimo turistické destinace ale tak 10x větší bordel a smrad než v JV Asii. Serfařské a další sportovní vyžití neumím posoudit, já se nenarodil, abych se hýbal. Přesto všechno jsme si to ale užili a odjíždíme s pozitivními pocity, jestli se vrátím ale fakt nevím.

Odesláno

Upřímně, já budu hodně váhat, jestli se ještě na Bali někdy vrátím. Dnes tu máme poslední den, zítra ráno se vracím do Thajska.

Já chcu od dovolené dvě věci, relax a žrádlo.

Relax - ok, ale jen díky volbě resortu, jsme v řiti za Ubudem, vily s private poolem, personál super, room service 24/7, snídaně do vily, masáže to stejné atd. Za celý týden jsem se nepotkal s jediným hostem, i když je hotel obsazen, paráda. Ale kdekoli mimo hotel miliarda amerických a australských vysolárkovaných beachboyů, dvě miliardy zmatených uřvaných číňanů, shon, kolony, děs.

Žrádlo - nejezdím do Asie žrát burgry a pizzy, v tomhle se hodně vyžívám, sleduju x cestovatelských food blogů, zapisuju si žrádla, lokální restky, co musím navštívit, vymetám ty nejzapadlejší stánky a to tady prostě není nebo su slepej. Neviděl jsem tu snad nikde jíst lokály. Ubud je plný sushi, burgrů, veganských pičovin a ještě k tomu za nezajímavé ceny. Každá druhá restka má na ceduli "fine-dining", ale to já nechcu, já chcu zastavit na skútru u plastových židliček bez eng jídeláku a nažrat se s lokálama, ale není to tu. Co musím říct, že mi z lokální kuchyně ale sedlo, tak babi guling, grilované sele, velká dobrota.

V Ubudu, kulturním centru Bali, je starbucks a pandora, hned vedle King's Palace, neskutečné :D Příroda super, mimo turistické destinace ale tak 10x větší bordel a smrad než v JV Asii. Serfařské a další sportovní vyžití neumím posoudit, já se nenarodil, abych se hýbal. Přesto všechno jsme si to ale užili a odjíždíme s pozitivními pocity, jestli se vrátím ale fakt nevím.

attachicon.gifIMG_0806.JPG

ja bych chtel dat Bali jakoze pulku Ubud Hanging Gardens a pulku nejakej beach resort. ale jestli je tam hnusny more, tak na to pecu a zas poletim na Maledivy. z Thajska sem videl mrte fotek, a to more mi dycky prislo taky takovy nic moc.

Návštěvník dabelM
Odesláno

ja bych chtel dat Bali jakoze pulku Ubud Hanging Gardens a pulku nejakej beach resort. ale jestli je tam hnusny more, tak na to pecu a zas poletim na Maledivy. z Thajska sem videl mrte fotek, a to more mi dycky prislo taky takovy nic moc.

Já mám v plánu Ubud, pak nějaký resort na ostrově Lombok anebo na některém z Gilli ostrovů a pak návrat na Bali do Seminyaku anebo Uluwatu... o víkendu bych to chtěl rozstřelit...

Návštěvník dabelM
Odesláno

S mořem neporadím, já do moře nelezu, my sme bazénoví povaleči.

Jáký je na Bali aktuální počasí ?

Letos to na ostrovech a jihu Thajska nevypadá dobře, jsou tam největší deště za posledních 30let, ale už by to mělo končit. Lodě na ostrovy už dle TATnews jezdí bez omezení. Minulém rok jsem si užíval na Ko Changu a lokální jídla u stánků u supermarketů atp bylo to nejlepší co jsem jedl...

Odesláno

Počasí je tu (Ubud) perfekt, pořád kolem 30, slunko s pár mrakama od rána do odpoledne, pravidelně kolem 4 odpoledne sprchne na cca půl hodinky a pak je zase krásně.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Super. Tak to jsem si chtěl přečíst. Pěkný zbytek dovolené.

Odesláno

Zrovna sedim v Londyne na letisti a vracim se z Thajska. Byl jsem na Koh Samui a Koh Tao, v planu byl i Koh Phangan, ktery jsme diky bohu vcas zrusili. Moc se o tom v CR nepsalo, ale fakt to byl spis boj o preziti. Cestu lodi z Koh Tao na Samui v bource bych nepral ani nejvetsimu nepriteli, tam slo fakt o zivot a ta panika, zvraceni, padajici kufry a rvouci deti...neco podobnyho jsem jeste nezazil. Zbytek dovolene hroznej dest, vsude zaplavy. Na Koh Phangan utrhany cesty, blato, popadany sloupy el. vedeni dle foto od holandanu, co sedeli vedle nas na lodi. Kazdej den zpravy, ze uz zitra se to ma vylepsit, ale pocasi bylo az do odjezdu s ruznou intenzitou plus minus stejne. Chteli jsme odletet driv, to neslo, protoze letadla byly stoply. Uplnej kolaps, presuny mezi hotelama problem, kvuli zaplavam tam nikdo z taxikaru nechtel jet atd. Letos se to fakt nepovedlo. Pokud se nekdo chysta a chtel by se na neco zeptat, tak jsem k dispozici. Preju Vam, at je Vase dovolena pohodovejsi:)

Odesláno

Rampelniku tak to se moc nepovedlo...., asi starnu a po pár dnech se moc tesim domu, jeste dame dva zapasy NHL a hurá do mrazu, zatopim v krbiku a seru na to. U me fakt plati vsude dobre, doma nejlip :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...