AKUC Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 ExploreryIMG_1726.JPGmáš to pekné, moje tajné favoritky ....možno raz, gratulace
spiderer Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Panedge - skvela fotka, ND samozrejme taky dobry
Tomak Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Ty ND jsou stejně krásné a perfekt,ŽE ND jsou nejvíc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Asi poprvé, co se mi ty hodinky líbí . Vyladil jsi to hezky.
panedge Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Panedge - skvela fotka, ND samozrejme taky dobry Pamatuju si,jak jsem poprve udelal par fotek mych prvnich hodinek Hamilton x-wind a tys mi tenkrat psal,at se jeste ucim nebo potrenuju foceni.Takze, po osmi letech nebo kolika jsem se dockal pochvaly a zadostiucineni:-)))Diky
Roland Sands Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Perfecto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Pamatuju si,jak jsem poprve udelal par fotek mych prvnich hodinek Hamilton x-wind a tys mi tenkrat psal,at se jeste ucim nebo potrenuju foceni.Takze, po osmi letech nebo kolika jsem se dockal pochvaly a zadostiucineni:-)))DikyNekecej Tak to si uz nepamatuju, ale doufam, ze to zadostiucineni udelalo radost. Ja za tech 8 let naopak fotit zapomnel Kazdopadne me tvoje fotky bavi, jen jsem si dal asi na cas s tim to napsat
M.S. Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Krásný bicolory Díky moc Takový můj osobní chrono Olymp, nadšení graduje )
volfda Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 SDDS v malebne namrzle Treboni? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 ND Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 ND na ledu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Jedna z rána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se