bobi Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 (upraveno) Tak jedou zas na čas do sejfu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2017 uživatelem bobi
VRJ Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Dekuji všem, kteří se tu okolo 4. července zapojili do diskuze na téma gmt vs sub a vyjádřili svůj názor. Nakonec to stejně dopadlo tak, jak jsem asi na začátku tušil :-) P.S. Moje první..... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
monika1910 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Ja som sice hlasovala za Suby, no v kazdom pripade gratulujem a prajem nech dobre sluzia a dlho robia radost... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Maxel Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Pěkný bicolory! Gratulace Jednobarevky čekaj na vlak.
M3maniac Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Dekuji všem, kteří se tu okolo 4. července zapojili do diskuze na téma gmt vs sub a vyjádřili svůj názor. Nakonec to stejně dopadlo tak, jak jsem asi na začátku tušil :-)P.S. Moje první.....Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkGratuluji, taky jsem jim kdysi neodolal.....
VRJ Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Ja som sice hlasovala za Suby, no v kazdom pripade gratulujem a prajem nech dobre sluzia a dlho robia radost... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkVšichni, kteří hlasovali jinak, nechť prosím nesmutní. Na prvních Rolexkách je, jak zjišťuju ke své hrůze, nejhorší a nejintenzivnější to nutkání, že by se měli pořídit nějaké další :-))))) Přitom jak hezky a dlouho já se té značce bránil ... :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
VRJ Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Všichni, kteří hlasovali jinak, nechť prosím nesmutní. Na prvních Rolexkách je, jak zjišťuju ke své hrůze, nejhorší a nejintenzivnější to nutkání, že by se měli pořídit nějaké další :-))))) Přitom jak hezky a dlouho já se té značce bránil ... :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalkměly, tvrdé "y" samozřejmě, fuj, hrubka, nějak to neumím opravit v příspěvku, tak alespoň takto :-( Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
ADIkov Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Jedna dnesna. VRJ: sice som hlasoval vedla modrych ale GMT bicolor su tiez pecka gratulujem! Moni: tie Daytony su stvorene na ruku....nosit, nosit, nosit a jedine s foliami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 A ako je to s detailami?Všetko dokonale lícuje, presnosť, lumi tiež super? Len sa pýtam. Jedine čo mi vadí je chýbajúci antireflex..
Tomak Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Třeba na černých subech se mi chybějící antireflex líbí, nějak to k nim patří a sklíčko pak vytváří jiné efekty a odlesky. Na jiných modelech bych si AR dovedl představit.
zatorak Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Definitivni! (Asi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 ten RubberB vazne nema chybu
ava Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Ta barva je opravdu dobře odladěná .
honza71 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Ten cifr z mlecny cokolady a indexy s lunetou z horke jsou super. Hodinky k sezrani ;-)
spiderer Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Honzo jsou boží, ale na tahu se mi líbí ještě víc, byť ten RubberB je rozhodně velmi solidní volba
Chosef76 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Náčelníku, ty čokoládový Daytony jsou fakt pecka. Na gumě velká frajeřina. Nebuď škrt a dokup tah, ať si z Tebe tady nedělají legraci.
VRJ Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Pokaždé, když se na ně podíváš, jako by vyšlo slunce :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
ADIkov Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Pokaždé, když se na ně podíváš, jako by vyšlo slunce :-)Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkVidim ze tam este ostali nejake folie
kubajs.mtb Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Explorer 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Vidim ze tam este ostali nejake folie Tak nikdo je přece nechce hned odřít, ne ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se