Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dekuji všem, kteří se tu okolo 4. července zapojili do diskuze na téma gmt vs sub a vyjádřili svůj názor. Nakonec to stejně dopadlo tak, jak jsem asi na začátku tušil :-)

P.S. Moje první.....5b67def2f4d63ec7c0aeec82c0df5a16.jpg

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Dekuji všem, kteří se tu okolo 4. července zapojili do diskuze na téma gmt vs sub a vyjádřili svůj názor. Nakonec to stejně dopadlo tak, jak jsem asi na začátku tušil :-)

P.S. Moje první.....5b67def2f4d63ec7c0aeec82c0df5a16.jpg

Gratuluji, taky jsem jim kdysi neodolal.....

Odesláno

Ja som sice hlasovala za Suby, no v kazdom pripade gratulujem a prajem nech dobre sluzia a dlho robia radost...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Všichni, kteří hlasovali jinak, nechť prosím nesmutní. Na prvních Rolexkách je, jak zjišťuju ke své hrůze, nejhorší a nejintenzivnější to nutkání, že by se měli pořídit nějaké další :-)))))

Přitom jak hezky a dlouho já se té značce bránil ... :-)

Odesláno

Všichni, kteří hlasovali jinak, nechť prosím nesmutní. Na prvních Rolexkách je, jak zjišťuju ke své hrůze, nejhorší a nejintenzivnější to nutkání, že by se měli pořídit nějaké další :-)))))

Přitom jak hezky a dlouho já se té značce bránil ... :-)

měly, tvrdé "y" samozřejmě, fuj, hrubka, nějak to neumím opravit v příspěvku, tak alespoň takto :-(

Odesláno

Jedna dnesna.

VRJ: sice som hlasoval vedla modrych ale GMT bicolor su tiez pecka :) gratulujem!

Moni: tie Daytony su stvorene na ruku....nosit, nosit, nosit :) a jedine s foliami ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Třeba na černých subech se mi chybějící antireflex líbí, nějak to k nim patří a sklíčko pak vytváří jiné efekty a odlesky. Na jiných modelech bych si AR dovedl představit.  

Odesláno

Náčelníku, ty čokoládový Daytony jsou fakt pecka. Na gumě velká frajeřina. 

Nebuď škrt a dokup tah, ať si z Tebe tady nedělají legraci.  :notworthy:

Odesláno

Pokaždé, když se na ně podíváš, jako by vyšlo slunce :-)77e305fc19c3612ff6b51bf132a426b8.jpg

Odesláno

Pokaždé, když se na ně podíváš, jako by vyšlo slunce :-)77e305fc19c3612ff6b51bf132a426b8.jpg

Vidim ze tam este ostali nejake folie :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...