Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No Moony jsou větší, ale ne na škodu. Mají své kouzlo, mají stopky..ale já ty stopky snad nikdy nevyužil. Moony mají legendu, mají své kouzlo..ale čistým porovnáním:

Moony -

+ legenda Apollo, spojeny s vesmírem, černé, univerzální, na všem jim to sluší, lze je kdykoliv přeleštit, mají vypouklé sklo a ruční nátah

- ruční nátah - má své výhody i nevýhody, minimální WR

Explorer

+ legenda Everestu od r. 53(Tenzing), velikost, dokonalá extenze tahu, většina kovu je broušená, WR naprosto v pohodě na vše, na tahu jsou perfektní, dokonale univerzální, safírové sklo

- nemají AR, neleští se, trochu mi přijde náchylnější luneta na vlásečnice..ale to je spíše subjektivní - furt je čistím, aby vypadaly jak nové

Takže za mě jsem zvolil skvěle, do vesmíru se nepodívám, na horách jsem každý rok (letos budou Alpy, pár let zpět nejvyšší hora severní Afriky, Tatry a jejich vrcholy..je mi to taky hodně blízko). Fakt jsem spokojen jako dlouho ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM

Děkuji za porovnání a za vlastní názor. Chtěl bych si Explorery nadělit příští rok ke kulatému výročí, a tak sbírám informace a zkušenosti vlastníků. Ať ti přinášejí jenom radost...

Odkaz ke komentáři

Tenge,  krásné fotografie. A propos, jednu věc mají moony a Exp I společné...můžete nasadit téměř jakýkoliv řemen a vypadá to dobře, takže Ti co rádi experimentují s řemenama  se neomezeně  vyblbnou. Rybiz mi potvrdí, že Exp I jsou na kůži dokonalé společenské hodinky ...mno a když je chcete naladit zpět do sportovna, nasadíte tah, na kterém jsou také bezvadné.

post-19853-0-97716900-1429475342_thumb.jpg

post-19853-0-71283500-1429475384_thumb.jpg

post-19853-0-98017000-1429475406_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...