Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) K přímému přenosu závodů F1 z Bahrajnu jednině RLX ... Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Dnes opět oblíbené Explorery...Skoro se to bojím říct..asi jsem našel ty pravé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Dnes opět oblíbené Explorery...Skoro se to bojím říct..asi jsem našel ty pravé..Jaké jsou pokud by jsi je srovnal s Moonwatches ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 No Moony jsou větší, ale ne na škodu. Mají své kouzlo, mají stopky..ale já ty stopky snad nikdy nevyužil. Moony mají legendu, mají své kouzlo..ale čistým porovnáním: Moony -+ legenda Apollo, spojeny s vesmírem, černé, univerzální, na všem jim to sluší, lze je kdykoliv přeleštit, mají vypouklé sklo a ruční nátah- ruční nátah - má své výhody i nevýhody, minimální WR Explorer+ legenda Everestu od r. 53(Tenzing), velikost, dokonalá extenze tahu, většina kovu je broušená, WR naprosto v pohodě na vše, na tahu jsou perfektní, dokonale univerzální, safírové sklo- nemají AR, neleští se, trochu mi přijde náchylnější luneta na vlásečnice..ale to je spíše subjektivní - furt je čistím, aby vypadaly jak nové Takže za mě jsem zvolil skvěle, do vesmíru se nepodívám, na horách jsem každý rok (letos budou Alpy, pár let zpět nejvyšší hora severní Afriky, Tatry a jejich vrcholy..je mi to taky hodně blízko). Fakt jsem spokojen jako dlouho ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Děkuji za porovnání a za vlastní názor. Chtěl bych si Explorery nadělit příští rok ke kulatému výročí, a tak sbírám informace a zkušenosti vlastníků. Ať ti přinášejí jenom radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 tenge-jsou nádherný a moc se mi líběj tvoje fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Tenge, krásné fotografie. A propos, jednu věc mají moony a Exp I společné...můžete nasadit téměř jakýkoliv řemen a vypadá to dobře, takže Ti co rádi experimentují s řemenama se neomezeně vyblbnou. Rybiz mi potvrdí, že Exp I jsou na kůži dokonalé společenské hodinky ...mno a když je chcete naladit zpět do sportovna, nasadíte tah, na kterém jsou také bezvadné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Děkuji za info a hlavně za inspirativní fotografie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Tento vikend se konecne zrealizovalo to, na co jsem jiz dlouhou dobu cekal. Na D-BLUE jsou ale rozporuplne nazory - Love it or Hate it ?Ja v tom mam ale jasno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Jsou skvele, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Připojuji se s gratulací, ať ti přináší jen radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Gratulace..jsou moc pěkný, sice bych si dokázal představit mírné úpravy ciferníku, ale jinak pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Expy v servisu pro jistotu z rozumu a tak budou chvíli jenom suby Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 pracovni pondeli a expy na expedici v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Vy mi teda s těma Expama dáváte . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Ani ne waranne . Jen je máme rádi a fotime je tak jak to prijde pod ruku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Však se Vám nedivím. A k tomu jsem ráno ve spěchu nechal DJ ve winderu a odjel na ruce s bondovkama, se kterýma teď musím vydržet až do středy. Strašná tregedie Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 ...Milgy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 ...Milgy...Jako za mě jo, líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 GMT.......a spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se