Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobry kombo, kuncaku :)

Tudor GMT furt mas nebo padly za ty expy?

GMT mám, navíc jsem do stáje Tudor pořídil ještě chrona.

Odesláno (upraveno)

GMT mám, navíc jsem do stáje Tudor pořídil ještě chrona.

Prostě redukce stavu jak má bejt, to důvěrně znám... :lol2:

Ale kombo z dnešní fotky fajne, vo tom žádná!

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

plzenaci pekne.. dnes mohli mat Kokot City doma.. :D

nech nie som off topic. ten AR nema chybu

:death:  toto je strasna pičovina ze nerobia AR....   Inak diky, si mi pripomenul ze naozaj nič nie je dokonale. Doteraz som si myslel ze Pepsiny su jedine, ktore splnaju ten atribut. 

Odesláno

Hned prvni den Baselu, jak byly predstaveny. Nulovej vztah s AD. Prej jich prodali uz desitky, ale zajemcu je asi 300+ furt.

Dojmy? Jsou neskutecny, fakt se mi desne libi, ale jak rikam, nikdy jsem nemel R, takze me mozna bavi i veci ktery jsou bezny u vsech Rolexu. Ale velmi pohodlny, na ruce mensi nez na fotkach bych rekl, barva se mi moc libi... no neni moc co vytknout imho zatim

Odesláno (upraveno)

Hned prvni den Baselu, jak byly predstaveny. Nulovej vztah s AD. Prej jich prodali uz desitky, ale zajemcu je asi 300+ furt.

Dojmy? Jsou neskutecny, fakt se mi desne libi, ale jak rikam, nikdy jsem nemel R, takze me mozna bavi i veci ktery jsou bezny u vsech Rolexu. Ale velmi pohodlny, na ruce mensi nez na fotkach bych rekl, barva se mi moc libi... no neni moc co vytknout imho zatim

Gratulujem este raz, uzi si ich, su paradne, takmer dokonale , nebyt toho fantastickeho AR.. :D

Ja ta zdravim!

Edit: nevlozilo text

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tedwine

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...