brownwld Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Dobry kombo, kuncaku Tudor GMT furt mas nebo padly za ty expy?
patprom Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Poštěstilo se. Už několik dní mi dělají radost: IMG_20190715_174600.jpgGratuluju a můžu být zvědavý? Máš je od českého AD?
petr_cha Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 (upraveno) Snidane... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2019 uživatelem petr_cha
igor261069 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Locky: hm, mě u Bechyneho na batmany řekli 6 let (haha). V Car byli vstricnejsi, tak uvidím.
ADIkov Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 (upraveno) Locky velka gratulacia, vyborne su na jubilee Ja dj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2019 uživatelem ADIkov
snake Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Taky dj... letni pohoda... ta modra je supr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Ladim dneska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Dobry kombo, kuncaku Tudor GMT furt mas nebo padly za ty expy?GMT mám, navíc jsem do stáje Tudor pořídil ještě chrona.
LovecK Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 (upraveno) GMT mám, navíc jsem do stáje Tudor pořídil ještě chrona.Prostě redukce stavu jak má bejt, to důvěrně znám... Ale kombo z dnešní fotky fajne, vo tom žádná! Upraveno 16. července 2019 uživatelem LovecK
Tommy_PP Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 Vylet s rodicmi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Odesláno 16. července 2019 plzenaci pekne.. dnes mohli mat Kokot City doma.. nech nie som off topic. ten AR nema chybu toto je strasna pičovina ze nerobia AR.... Inak diky, si mi pripomenul ze naozaj nič nie je dokonale. Doteraz som si myslel ze Pepsiny su jedine, ktore splnaju ten atribut.
Gombo Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 1963 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Tak se taky pochlubim...Moje prvni Rolexky, nezacal jsem myslim spatne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Pěkný, kdy jsi objednával, už při baselu? A jaké jsou dojmy? Upraveno 17. července 2019 uživatelem Liqid
brownwld Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Hned prvni den Baselu, jak byly predstaveny. Nulovej vztah s AD. Prej jich prodali uz desitky, ale zajemcu je asi 300+ furt.Dojmy? Jsou neskutecny, fakt se mi desne libi, ale jak rikam, nikdy jsem nemel R, takze me mozna bavi i veci ktery jsou bezny u vsech Rolexu. Ale velmi pohodlny, na ruce mensi nez na fotkach bych rekl, barva se mi moc libi... no neni moc co vytknout imho zatim
igor261069 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Gratuluji, jsou parádní, snad se taky dočkám.
tedwine Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Hned prvni den Baselu, jak byly predstaveny. Nulovej vztah s AD. Prej jich prodali uz desitky, ale zajemcu je asi 300+ furt.Dojmy? Jsou neskutecny, fakt se mi desne libi, ale jak rikam, nikdy jsem nemel R, takze me mozna bavi i veci ktery jsou bezny u vsech Rolexu. Ale velmi pohodlny, na ruce mensi nez na fotkach bych rekl, barva se mi moc libi... no neni moc co vytknout imho zatimGratulujem este raz, uzi si ich, su paradne, takmer dokonale , nebyt toho fantastickeho AR.. Ja ta zdravim! Edit: nevlozilo text Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2019 uživatelem tedwine
tkol Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Začínáte mě srát s těma Pepsinama... Já jen pivo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Jsou proste dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se