snake Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Pecka...barva, luneta i tah...klasika všech klasik...gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 39 minutami, Denjl napsal: Kam se na tohle hrabou kdejaký profesionály Sent from my iPhone using Tapatalk super, gratulujem. Veris ci nie zase o nich spekulujem ze pustim SD a zase ich kupim....uz treti krat tuto kombinaciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Moc pěkný DJ do komba s Wimbledonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 (upraveno) Iztapa, já myslím že s novými bílými by to bylo dobré kombo. Ty staré bych asi vehementně nescháněl, když máš staré černé. Upraveno 22. května 2020 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Na českej beach;-) nikde nikdo. Gut;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Iztapa, já myslím že s novými bílými by to bylo dobré kombo. Ty staré bych asi vehementně nescháněl, když máš staré černé.[/url]Nakonec jsem prikoupil I-ky, co si vyzvednu o vikendu. Dneska office saturation diving...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Tak hoď potom foto, až budou doma ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Plechovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Neska je ten vyhled super. Aspon ty hodinky s vysokym vodnim sloupcem najdou uplatneni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Trochu lumi z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 DJ41... hodinky, který mě dlouho nechávaly klidným... říkal jsem si - pro páprdy... ale jsou dokonalý, v pohodlnosti předčí Prof modely od R... od R mám skoro všechny modely a musím říct a to naprosto zodpovědně, že DJ41 jsou za mě jedny z nejlepších a nejuniverzálnějších rlx vůbec... a nečeká se na něSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Taky jsou supr....jak jsem je v prodejně videl-hned jsem si dělal zálusk, ale nakonec zvítězily jiný...jenze tyhle z hlavy nezmizely-proste klasický parádní rolexky-uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 To je super prostě a bez blbejch čekaček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 3 hodinami, Denjl napsal: DJ41... hodinky, který mě dlouho nechávaly klidným... říkal jsem si - pro páprdy... ale jsou dokonalý, v pohodlnosti předčí Prof modely od R... od R mám skoro všechny modely a musím říct a to naprosto zodpovědně, že DJ41 jsou za mě jedny z nejlepších a nejuniverzálnějších rlx vůbec... a nečeká se na ně Sent from my iPhone using Tapatalk Plne suhlasim len ako pises, mas aj viac modelov tak vies striedat. Ako jedine mi vzdy chybala keramicka luneta. Raz dospiem asi na to aby som mal aspon 2. Jedn take DJ a jedny keramicke. Uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Za mně je nejlepší mít na denní nošení tyhle 2 kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 3 hodinami, patprom napsal: Za mně je nejlepší mít na denní nošení tyhle 2 kousky Ano, dj s hulkom dokonale kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Konečně jsme mohli zase otevřít.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Mám nějaký červený období;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 9 minutami, tikzot napsal: Mám nějaký červený období;-) Máš to moc hezký, ale to Ty víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 47 minutami, tikzot napsal: Mám nějaký červený období;-) tak eště ten double red seadweller a máš to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se