tkol Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 6 hodinami, Exiztence napsal: Musím občas provetrat Ale Žabáky furt máš ne? Není to oproti nim trochu nuda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 občas je nuda dobrá věc, člověk pak ocení to ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 S Explorery venčí se děti krásně Na šroubky v tahu šroubovák 1,6mm že? Začínám hubnout a brzy bude potřebovat jeden článek shodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Len D :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Jo, baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 59 minutami, MichalV napsal: krásná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 @jenik77 děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 2 hodinami, MichalV napsal: Sekne jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 @African jako tvým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 15 minutami, MichalV napsal: @African jako tvým Yes, jsou boží, ale ty lépe fotíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Dnes mě přišel šroubováček Bergeon 1,6mm na zkrácení tahu, ale já hňup už doma stejný mám. Na Rolex fóru jsem si přečetl doporučení na tento, tak jsem nad tím nijak nepřemýšlel, že to nebude ten správný. Je hubený a má tendence silnou drážku žvejkat, je potřeba silnější, teď už někde čtu že snad 1,7mm. Používáte někdo nějaký pořádný, máte doporučení který koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Horofix Generic Rolex® 2100 Type Bracelet Adjusting Tool (esslinger.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 16 minutami, Liqid napsal: Horofix Generic Rolex® 2100 Type Bracelet Adjusting Tool (esslinger.com) Děkuji, to bude to pravé ořechové V ČR ho asi nikde nekoupím, co? Nerad kupuji něco takhle ze zahraničí, ale možná mi nic jiného nezbyde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 To asi ne, u nás je obecně se spešl nástroji problém Tady je k tomu nějaká diskuze, ať víš do čeho jdeš Screwdriver for a Rolex bracelet | WatchUSeek Watch Forums Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Jop, bude v pohodě, ale zatím jsem nenašel kde ho v EU koupit....no nic, budu hledat, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 14 hodinami, African napsal: Jop, bude v pohodě, ale zatím jsem nenašel kde ho v EU koupit....no nic, budu hledat, děkuji. Třeba u conráda mají široký výběr od 1,5-1,8 mm https://www.conrad.cz/vyhledavani?search=šroubovák 1.8 mm&searchType=regular a nebo pak takhle celou sadu: https://www.conrad.cz/p/toolcraft-12-delig-hodinarsky-sroubovak-sada-12dilna-sirka-cepele-08-mm-1-mm-12-mm-14-mm-16-mm-18-mm-820926 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 6 minutami, nastycrew52 napsal: Třeba u conráda mají široký výběr od 1,5-1,8 mm https://www.conrad.cz/vyhledavani?search=šroubovák 1.8 mm&searchType=regular a nebo pak takhle celou sadu: https://www.conrad.cz/p/toolcraft-12-delig-hodinarsky-sroubovak-sada-12dilna-sirka-cepele-08-mm-1-mm-12-mm-14-mm-16-mm-18-mm-820926 Díky za odkaz 1,6 a 1,8 je standard, problém je že Rolex je právě asi 1,7 a navíc s plochým břitem. Já to zažil u Master II, kde původní šroub z výroby, jelikož ho mají lepený neoovolíš aniž by jsi nepoškodil původní drážku. Hodně lidí na to dlabe ale je to prostě škoda. Nejlépe vychází Horofix Generic Rolex® 2100, ale není v EU k sehnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 2 minutami, African napsal: Díky za odkaz 1,6 a 1,8 je standard, problém je že Rolex je právě asi 1,7 a navíc s plochým břitem. Já to zažil u Master II, kde původní šroub z výroby, jelikož ho mají lepený neoovolíš aniž by jsi nepoškodil původní drážku. Hodně lidí na to dlabe ale je to prostě škoda. Nejlépe vychází Horofix Generic Rolex® 2100, ale není v EU k sehnání. Já mám 1,6 a 1,8 pro elektro použití a zvládl jsem bez poškození všechny typy tahů nejen Rolex. Ale ono záleží taky na vlastní tloušťce břitu a ne jen na délce, každý výrobce šroubováků se může o desetiny mm lišit v tomto. Nejlepší je zajít do elektroobchodu a vyzkoušet, byť je teď tato možnost asi omezená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 43 minutami, nastycrew52 napsal: Já mám 1,6 a 1,8 pro elektro použití a zvládl jsem bez poškození všechny typy tahů nejen Rolex. Ale ono záleží taky na vlastní tloušťce břitu a ne jen na délce, každý výrobce šroubováků se může o desetiny mm lišit v tomto. Nejlepší je zajít do elektroobchodu a vyzkoušet, byť je teď tato možnost asi omezená. Jasný, zatím jsem zkusil 1,6 Bergeon, který všude doporučují a ten není prostě tip ťop, budu experimentovat dal. Zase tak rychle nehubnu, takže čas na to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se