Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 8 hodinami, Roland Sands napsal:

Tato full gold & bicolor móda co tu předvádí ADIkov/Tommy_PP se mi začíná nějak nebezpečně líbit...:speak_cool:

Mě také, ale z určitých důvodů mě nechávají zcela chladným 😂 Kluci, kdy jaký datum nám Rolex představí nové kousky? Na nové explorery jsem zvědavý, i když upřímně velké změny asi tradice hlásí nečekám....

Odesláno

Tak jsem to hecnul a hodil oyter tah ze 116610 na 126710 a jako sem z toho úplně paf😁 

Hned jsou z toho ty pravý “tool” GMT a díky glidelock sponě ještě neskutečně pohodlný! 
Loveit🖖

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Před hodinou, JoyStick napsal:

@tikzotuka spodek Luky, jaký sou tam ďoury

Úplně na klid👌🏻😉prohodíš jen stežejky na jubi a je to, sedne to tam parádně, minimál přechod tam samo je, ale nic drastického;-)

Odesláno
před 18 minutami, tikzot napsal:

Úplně na klid👌🏻😉prohodíš jen stežejky na jubi a je to, sedne to tam parádně, minimál přechod tam samo je, ale nic drastického;-)

Mě se to líbí, ale jsou pryč ty časy mých experimentů, při kterých jsem poškrábal co se dalo. Teď jsem se zařekl, že tah dolů nepůjde ani za nic a toho se držím jak ho.no košile 🙂 

Odesláno
před 4 minutami, patprom napsal:

Rozumím, tohle já nikdy neřešil a hlavně když už se hecnu a vyměním to, tak mám kleště a oblepim hezky nožky a pak to škrábnout nejde, teda většinou😅 

Odesláno
před 11 hodinami, African napsal:

Mě také, ale z určitých důvodů mě nechávají zcela chladným 😂

No když to porovnáš na chrono24 tak Daytony vychází lépe/levněji v bicoloru jak v keramice...:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...