Sarka Farka Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 V 6. 6. 2021 v 16:13, sibirnaya napsal: Bilej cifr bude na leto ideal tak tohle nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 16 minutami, Sarka Farka napsal: jachty na plzni A my socky musíme makat jako jo, no aspoň malá útěcha že taky s Roulexkama na ruce Jaj, Plzničku bych si dal hnedle, děláš mi chutě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Žáben-zí. Zjistil sem, že nemám nic ke svý růžový lněný košili. Se budu muset povohlídnout po nějakym Korsovi nebo Armanim nebo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Dnes sa mi do ruky dostali asi najzachovalejsie vintage Rolex ake som kedy videl. Submariner 5513 od povodneho vlastnika, kupoval ich v HK v roku 1971, nosil ich cca 6 mesicov az do casu ked poskrabal sklicko, odvtedy lezali v jeho trezore az do dnes (50 rokov!) Povodny stav a absolutne kompletny set! Sklo som mu vylestil s Polywatch. Najhorsie na tom je, ze ich nechce za ziadnu cenu predat, ide ich darovat synovi k jeho 40. narodeninam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 wauuu HK myslis hradec kralove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Hong Kong? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 39 minutami, moralles napsal: wauuu HK myslis hradec kralove? Taky mě to hned napadlo Však tu čekáme až otevře Bechyně místní pobočku. To bude peklo. Takhle to mám aspoň pořádně z ruky, ale mít to skoro u nosu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Hong Kong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tož když tu jede ten vintage.... PreSub... 1962Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Trochu naruším tu vintage řadu. Dnes jsem si šel pro nový Expy II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Super polárky,gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 9 hodinami, dawe009 napsal: Trochu naruším tu vintage řadu. Dnes jsem si šel pro nový Expy II. za mě jedny z nej rolex, blahopřeju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 9 hodinami, dawe009 napsal: Trochu naruším tu vintage řadu. Dnes jsem si šel pro nový Expy II. Mírně závistivá gratulace, už nějakou dobu čekám a snad se také jednou dočkám verze negro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Koukám, že s polárama se docela roztrhl pytel..;-) A je to dobře;-) Dave ty jsi je vyfotil nebo odfiltroval tak, že vypadaj na první pohled jako 16570 normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 ja stare plechovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 V 8. 6. 2021 v 13:58, African napsal: A my socky musíme makat jako jo, no aspoň malá útěcha že taky s Roulexkama na ruce Jaj, Plzničku bych si dal hnedle, děláš mi chutě.... taky makam, neni kazdej den posviceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 V 6. 6. 2021 v 16:13, sibirnaya napsal: Bilej cifr bude na leto ideal Wow! Paradne! Gratulujem, su fantasticke uzivaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Modrá modrá modrá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 @tikzot Už sem Ti dneska řek, že mě sereš? Ne? Tak mě sereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Nežek, ale i tak díky:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se