pesnoaar Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Kočky na ty rolády fakt letí Pravdu díšSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Po case opet oblibene serif coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Explorery ve skalách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 3 minutami, Vortex-Tempus napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný to máš...bicolor já rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 17 hours ago, tmoris said: Po case opet oblibene serif coke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Top1 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) před 34 minutami, snake napsal: Pěkný to máš...bicolor já rád Toto su moje prve a asi nie posledne bico. Omnoho lepsie ako som cakal... Upraveno 26. července 2021 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: Toto su moje prve a asi nie posledne bico. Omnoho lepsie ako som cakal... ja uz jsem o malej krůček dál,ale pořád pokukuju po dalších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 1 hodinou, snake napsal: Pěkný to máš...bicolor já rád Nádherná fotka. ------------------------ Já: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Same car, different DAYtona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 26 minutami, Vit napsal: Nádherná fotka. ------------------------ Já: Děkuju pěkně - od Tebe mě to těší, když vidím jaký superfotky děláš... Zkusil jsem taky lumi, ale připadám si spíš jak lama pěknej den všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 50 minutami, JoyStick napsal: Same car, different DAYtona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Maserati + Daytona, jedno lepšie ako druhé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 39mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 9 hodinami, Vit napsal: Nádherná fotka. ------------------------ Já: Fajnová fotka Já mám dnes na starost partu mladých lezců, tak je zkouším unavit, ale myslím že to dopadne přesně obráceně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Tak si dajme nieco netradicne, netvrdim, ze stylove, ale kazdopadne nieco co sa nevidi kazdy den. Tohtorocna novinka, ktora nie je dostupna na rolex webe a taktiez v ziadnom katalogu, nieco ako rainbow Daytona. Yacht-Master 42mm v bielom zlate a s kopou diamantov, spracovanie je fenomenalne! Cena: cca: 110,000€. PS: ruka moja, hodinky nie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 (upraveno) před 12 hodinami, African napsal: Fajnová fotka Já mám dnes na starost partu mladých lezců, tak je zkouším unavit, ale myslím že to dopadne přesně obráceně Díky, to prostředí na tvých fotkách je super (Prachovské skály?). před 21 hodinami, snake napsal: Děkuju pěkně - od Tebe mě to těší, když vidím jaký superfotky děláš... Zkusil jsem taky lumi, ale připadám si spíš jak lama pěknej den všem Přeháníš, hezká fotka. před 27 minutami, Tommy_PP napsal: Tak si dajme nieco netradicne, netvrdim, ze stylove, ale kazdopadne nieco co sa nevidi kazdy den. Tohtorocna novinka, ktora nie je dostupna na rolex webe a taktiez v ziadnom katalogu, nieco ako rainbow Daytona. Yacht-Master 42mm v bielom zlate a s kopou diamantov, spracovanie je fenomenalne! Cena: cca: 110,000€. PS: ruka moja, hodinky nie Má ta otočná luneta v tomto provedení nějaký smysl? --------------------------- Já R. Exp. II - z roku padesátiletého výročí modelu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. července 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 28 minutami, Tommy_PP napsal: Tak si dajme nieco netradicne, netvrdim, ze stylove, ale kazdopadne nieco co sa nevidi kazdy den. Tohtorocna novinka, ktora nie je dostupna na rolex webe a taktiez v ziadnom katalogu, nieco ako rainbow Daytona. Yacht-Master 42mm v bielom zlate a s kopou diamantov, spracovanie je fenomenalne! Cena: cca: 110,000€. PS: ruka moja, hodinky nie Je fakt jenom pár modelů, který mi vizuálně ladí s factory settingem a tyhle nejsou jedny z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 3 hodinami, Vit napsal: Má ta otočná luneta v tomto provedení nějaký smysl? Muzes s ni otevirat trezory, kdyz ji poradne roztocis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 9 minutes ago, parnistroj said: Muzes s ni otevirat trezory, kdyz ji poradne roztocis +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se